Cautare

77 de rezultate pentru "tocul usii" (2.95 secunde)
De cate ori o incasa, femeia batea un cui in tocul usii. ... De fiecare data cand barbatul ei facea o fapta buna, ea scotea cate un cui din tocul usii.
Cizmele Olaf sunt combinatia perfecta intre aerul feminin al modelelor cu talpa ortopedica si confortul garantat de tocul gros. ... Modelul stiletto ofera eleganta de care ai nevoie la evenimentele speciale si tocul mic, confortul necesar.
Barbatul s-a oprit sub tocul usii asteptand, senin si la adapost, inevitabilul. ... Motivul incaierarii nu este altul decat ocuparea unui loc cat mai sigur la zgaltaielile istoriei, sub tocul unei functii.
Elena Udrea apasa cu tocul pe grumazul lui (Autor:
"Tocul, geanta si Mertanul", pe care il puteti citi in continuare. ... Tocul, geanta si mertanul de la intrarea in politica sunt acum doar niste biete amintiri sentimentale.
Acestea sunt foarte elegante pentru ca au tocul inalt, iar penele care au revenit in tendintele modei si in acest an au un efect extraordinar asupra tinutei, o fac sa para mai indrazneata si mai sofisticata.
Din pragul usii cu termopan, imi prezint cazul (pe care il insirasem, in detaliu, si la telefon). ... Ma intorc spasit, stau alte 5-10 minute, in timp ce gramada de politisti admira, in spatele usii-tabu, ecranul unui televizor.
Problema o reprezinta faptul ca pentru realizarea usii societatea a depus la Primarie o multime de acte, dar fara folos. ... Reprezentantii Eva Lux banuiesc ca in spatele refuzului municipalitatii de a autoriza constructia usii sint anumite persoane care ar avea interesul sa mentina chioscul in aceeasi locatie.
Se considera ca familia care are cele mai multe cioburi in fata usii va avea parte si de cel mai mult noroc. ... Printre acestea, scoaterea bagajelor afara pentru calatorii bune in anul ce vine sau agatarea unor figurine in forma de oaie pe clanta usii pentru prosperitate.
- in dimineata zilei de 29.12.2009, intre orele 06:00-06:30, prin fortarea usii de acces a unei societati comerciale din sectorul 2, a patruns in interior de unde a sustras un cantar electronic, bauturi alcoolice si mai multe cartuse de tigari, prejudiciul in valoare de 1100 lei, fiind recuperat.
"Provocarile" pentru viitoarea senatoare au inceput chiar din prima zi, cand, condusa de sotul sau la comisie, si-a rupt tocul de la pantof intr-un "mic incident" pe scarile Parlamentului.
Cand o baga fasui in oala si o face abur in camera se inmoaie tocul si cade usa pe ea, de suntem de pomina lumii'!
"Nu conteaza cat de lung ai tocul, important e cat de mult muncesti", s-a adresat Udrea, mai in gluma, mai in serios, colegelor sale de partid.
Pantofii bej piele intoarsa sunt pantofi usor de accesorizat la tinute office, dar si la tinute elegante (de preferat cu tocul mai inalt pentru aceste evenimente).
Il doare fix in cotul de la tocul uneia dintre usile vilei in care sta respectivul de problema pe care a prezentat-o prin declaratii.
Veti gasi multe modele, pe pielea, culoarea, tocul si calapodul dorit. - Cum ti se par evenimentele acestea organizate la Etajul Designerilor Romani?
Fumam o tigara in fata usii si nici macar nu m-a salutat, desi am fost in relatii destul de bune cu el.
Simone credea ca nu va mai avea nici o surpriza din partea mamei sale, careia ii oferise Amintirile unei fete cuminti, pledoarie limpede impotriva educatiei burgheze, totodata cerandu-si iertare intr-un scurt mesaj mazgalit, lasat pe pragul usii.
Martorul s-a ridicat in coate si a vazut, pentru o secunda, in fata lui, un corp care a disparut imediat, lasand in urma o dara de lumina care a "alunecat" prin crapatura de deasupra usii catre curtea interioara.
Cateva zile mai tarziu, a revazut aceeasi steluta, zburand cam la o jumatate de metru deasupra solului si oprindu-se in dreptul usii de la intrare.
google-analytics.com