Cautare

182 de rezultate pentru "tiriac jr" (3.78 secunde)
Ion Tiriac negociaza o asociere cu Ford pentru importul marcii, miza asocierii cu americanii fiind un business de 300 mil. ... Ford i-a adus lui Ion Tiriac aproape jumatate din vanzarile auto de anul trecut.
Gabriel Chirea) In ultimele luni, s-a scris ca Tiriac, cel mai bogat roman in ultimii 5 ani (1,8 miliarde de euro), ar fi negociat cu WTA pentru a cumpara una dintre cele 4 licente disponibile incepand cu 2020, iar gazda noului turneu urmeaza sa fie Clujul.
Dragos Dumitriu) Prin munca, tenacitate si multa inteligenta, Ion Tiriac a ajuns astazi unul dintre cei mai influenti romani, scrie jurnalista Anca Andrei, redactor sef al Capital, in excelentul sau interviu cu marele om de afaceri si de sport - publicat chiar de ziua de nume a magnatului.
Ion Tiriac se confrunta cu mari probleme in Spania.
Allianz-Tiriac motiveaza ca riscul este asumat de client. ... El a incheiat o asigurare de viata de tip unit-linked cu Allianz-Tiriac Asigurari SA in anul 2002, iar la maturitate (data de 3 iunie 2009) craioveanul a avut surpriza sa i se inapoieze o nimica toata.
Firma avea incheiat un contract de asigurari de bunuri cu Allianz Tiriac. ... Conducerea firmei este hotarata sa actioneze in judecata societatea de asigurare Allianz Tiriac. ... Allianz Tiriac a refuzat sa le dea banii.
Ion Tiriac a cumparat turneul de la Dusseldorf, alaturi de Rainer Schuttler, pentru 2,1 milioane de dolari, si l-a mutat chiar inainte de Roland Garros, atunci cand "sportul alb" se bucura de o mediatizare generoasa. ... "Ca-l iubiti sau il urati, Ion Tiriac face lucrurile sa se intample.
La nici doua luni de la deschiderea oficiala a show-room-ului Tiriac Auto din Constanta, acest cunoscut dealer de automobile marca Mercedes si nu numai, a pregatit o surpriza pentru potentialii sai clienti.
Tiriac pune "on hold" proiectele de peste 1 miliard de euro si studiaza evolutia pietei.
Compania Allianz-Tiriac Asigurari este acuzata de Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI) care a sesizat mai multe institutii asupra numeroaselor plangeri si reclamatii venite din partea membrilor sai, ce au acuzat incalcarea legislatiei in vigoare de catre compania mentionata, au precizat, ieri, oficialii asociatiei.
Sistemul bancar va resimti in semestrul al doilea o presiune mai mare din cauza creditelor neperformante, in contextul in care multe societati si-au consumat rezervele, iar falimentele majore nu vor intarzia sa apara, a declarat presedintele UniCredit Tiriac Bank, Rasvan Radu.
Angajatii filialei de la malul marii a grupului "Tiriac Autorulate", amplasata in vecinatatea Metro II, isi dau singuri cu "firma-n cap".
Tiriac vrea sa faca un zgarie-nori in locul turnului de ascensoare Proiectul IFMA Business Center figureaza intre "Proiectele Complexe" ale Tiriac Imobiliare.
Ce spune Ion Tiriac despre Guvernul Ponta Omul de afaceri Ion Tiriac acorda credit deocamdata guvernului condus de Victor Ponta, sustinut de o larga majoritate in Parlament si care are la dispozitie doi ani "sa faca".
Conform propriilor declaratii, Zekeriya Sadak si Ali Danis au achitat factura de revizie si au platit la zi asigurarea CASCO in valoare de 884 euro pe an, acoperitoare pentru toate reparatiile masinii, catre societatea de asigurari Allianz-Tiriac, asa cum ne-au dovedit prin factura fiscala nr.3801037, emisa de TSI, polita de asigurare nr.2063124 din 12 decembrie 2003 si adresa 1509/10.02.2005, potrivit careia Allianz-Tiriac Constanta confirma faptul ca va efectua plata reparatiilor catre Concesiunea Renault.
Valoarea tranzactiei prin care Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) a preluat pachetul majoritar de actiuni la Banca Tiriac a fost de 248 de milioane de euro, suma ce include si o serie de costuri aditionale de achizitie, potrivit raportului financiar trimestrial al HVB Group, preluat de Mediafax.
In aceeasi zi, intre orele intre 11:00-11:30, va avea loc un upgrade al sistemului de carduri al UniCredit Tiriac Bank.Astfel, intre orele 00:00-00:30 si 10:00-10:30 nu se vor putea efectua tranzactii cu cardurile altor banci in reteaua BCR si cu cardurile BCR in retelele altor banci.
Daca mai toti imbogatitii din Romania se lauda cum au plecat ei de la zero si au facut bani din nimic, iata ca avem o astfel de marturisire si de la unul din cei mai bogati romani - Ion Tiriac.
Allianz-Tiriac Pensii Private si-a majorat capitalul social cu 320 milioane lei pana la 350 milioane lei. ... Allianz-Tiriac Pensii Private gestiona fondul de pensii obligatorii (pilon II) AZT Viitorul Tau cu o cota de piata de 2336% si active nete de 2515 milioane lei la sfarsitul lui februarie.
Becali (48,2%) ii devanseazaa astfel in clasamentul general pe Ion Tiriac (37,3%) si pe Traian Baasescu (34,3%), aflati pe locurile doi si trei, acestia fiind urmati de Dinu Patriciu (21,8%), Theodor Stolojan (15,1%), Caalin Popescu-Taariceanu (13,9%), Ion Iliescu (12,8%), Adrian Naastase (10,9%), George Copos (10,5%) si pe locul 10 de Corneliu Vadim Tudor (9,6%).
google-analytics.com