Cautare

61258 de rezultate pentru "terasa cu garda din costinesti" (4.41 secunde)
Dupa ce l-a trecut in linia a doua pe Victor Hrebenciuc din postura de lider de grup la Camera Deputatilor, Ponta se opune cu obstinatie ideii vehiculate de mai multi social-democrati din vechea garda, de intrare la guvernare impreuna cu PNL inainte de anticipate sau de scrutinul parlamentar din 2013.
Am gasit pe Facebook un comentariu semnat Constantin Balan, cu 2 ani in urma, la un articol alambicat si neverosimil.
Neregulile savarsite de presedintele PPCD Constanta Liviu Scarlat, prezentate de Garda Financiara, sunt un subiect care merita efortul aprofundarii. ... In acest context, de mentionat ca, in urma verificarilor efectuate de Garda Financiara Constanta la societatea comerciala Mangalia SA cu sediul in str.
Cei mai mari evazionisti descoperiti in 2009 in Dolj provin din domeniul comertului cu cereale, iar prejudiciul adus statului este de 21 de milioane de lei.
Din cauza conditiilor economice precare, munca la negru ia amploare in Craiova, au informat oficialii ITM.
Autoritatile recunosc faptul ca evaziunea fiscala se gaseste peste tot, in aproape toate domeniile de activitate, dar ridica neputincioase din umeri. ... Aflati din GdS in ce domenii se regaseste marea si mica evaziune.
Mircea Beuran a lansat volumul "Asistenta urgentelor chirurgicale din Bucuresti" In urma cu un an si jumatate, profesorul doctor Mircea Beuran lansa un volum consacrat modului de organizare a sistemului de urgenta din Bucuresti, in anii 1940.
In aceste conditii, alimentarea cu apa si canalizarea Craiovei ar putea fi suspendate pana la noi ordine.
Ultimii cinci consilieri locali ai PSD Mangalia au fost exclusi din partid, in urma semnarii unui protest indreptat impotriva mai multor colegi din Consiliul Local care, la ultima sedinta au folosit un limbaj violent - considera exclusii - din care nu au lipsit expresii ca "papagal", "hot" sau "talhar", adresate primarului Zamfir Iorgus, dar si de "prostituate politic", la adresa doamnelor consilier.
Desi Ministerul Mediului a declarat ca taxa pentru pungile de plastic care nu sunt biodegradabile va fi aplicata de la 1 ianuarie 2009, Garda de Mediu a decis aplicarea amenzilor abia de luna viitoare celor care distribuie gratuit pungi de plastic.
Extraterestrii benefici intervin discret si eficient pentru vindecarea unor boli grave ale unor pamanteni Din ce in ce mai multi oameni au inceput sa accepte ideea ca nu suntem singuri in Univers, mai ales dupa ce anumiti oficiali de rang inalt au facut publice informatii legate de prezenta extraterestrilor pe Terra.
Aflati din GdS cine cu cine se lupta pentru combaterea evaziunii fiscale. ... La nivel local, se numara pe degetele de la o mana doljenii care sunt condamnati anual la inchisoare pentru evaziune fiscala, cei mai multi fiind absolviti din diverse motive.
Extrema dreapta ungara si-a facut o intrare surprinzatoare in Parlamentul European, cu aproape 15% dintre voturi, diminuand bucuria victoriei pentru Fidesz, partidul de opozitie de dreapta al fostului premier Viktor Orban, relateaza AFP.
Imediat dupa demisia lui Emil Boc din functia de premier, garda veche a cerut retragerea Elenei Udrea din guvern. ... Pentru a evita scandalul din PDL si compromiterea nominalizarii premierului Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc au impus lista ministrilor.
Directorii de spitale vor avea salariile in functie de numarul de paturi din institutia pe care o conduc. Diferentierea vine din faptul ca cei care au paturi mai putine in subordine pot desfasura si alte activitati in perioada in care se afla la conducere.
Garda de Mediu Dolj a anuntat ca, de saptamana viitoare, va demara doua actiuni tematice de control in judet:
Boc, in razboi aprig cu Palatul Cotroceni", pe care il puteti citi in continuare.
Votul "gresit" din Parlament: vechea garda ii arata pisica lui Boc? ... Eventual, un mic ghiont tras pe sub masa lui Emil Boc de catre vechea garda a partidului, acum, cand e prins la inghesuiala intre FMI si motiunea de cenzura?
Proiectul prin care toti producatorii din domeniul panificatie trebuiau sa timbreze painea a cazut, intrucat autoritatile au renuntat la aceasta idee. ßi reprezentantii patronatului de morarit, care au sustinut initial ideea cu timbrarea painii, nu mai sunt de acord cu aceasta.
Ieri, liberalii iar s-au adunat sa numeasca prefect, cu scandal bineinteles, nu mai stim ce se mai intimpla si aproape nu mai intereseaza, sint curios ce o sa faca saracul om care ajunge prefect, cum o sa mai vorbeasca el cu oamenii, dupa asa nastere chinuita.
google-analytics.com