Cautare

1145 de rezultate pentru "targul" (2.72 secunde)
Targul Ozosep - editia speciala a lunii decembrie 2016 Bucuresti, 10 Dec 201- 11 Dec 2016 Targul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare editie a anului, in Gradina Verona!
Primaria Capitalei, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, organizeaza Targul de Craciun Oficial al Capitalei, intre 30 noiembrie - 26 decembrie 2018, in Piata Constitutiei, cel mai mare targ de Craciun din Romania, care atrage anual peste 1 milion de vizitatori din tara si din strainatate.
Cel mai important eveniment cultural de tip expozitional din Romania Organizat de Radio Romania - singurul post de radio din lume care si-a asumat acest rol - Targul International GAUDEAMUS - Carte de invatatura este de foarte multi ani un reper, atat pentru specialistii din bransa cat si pentru publicul larg.
La ROMEXPO incep Targul de Turism al Romaniei si Romhotel 11.000 de metri patrati pentru vacante si dotari hoteliere Pe 13 noiembrie la ROMEXPO incep doua dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei:
Mai mult de 300 de firme din 20 de tari si-au anuntat participarea la Targul de Turism al Romaniei, care va avea loc la Romexpo, in perioada 29 martie-1 aprilie, potrivit unui comunicat al organizatorilor, citat de Mediafax. ... Targul de Turism al Romaniei va fi structurat pe trei sectiuni.
Din dorinta de a sprijini dezvoltarea sectorului economic al micilor intreprinzatori, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta organizeaza Targul firmelor de certificare si consultanta - in premiera regionala, la malul marii.
Sfarsitul de an vine cu oferte speciale, iar Targul Imobiliar Project Expo "Transilvania" le strange intr-un singur loc. ... In urma succesului dobandit pe parcursul a patru editii desfasurate in capitala, Targul Imobiliar Project Expo se lanseaza la nivel national incepand cu Brasovul, in perioada 13-15 noiembrie 2009.
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
Tot vineri, la Palatul National al Copiilor, se deschide Targul de Ziua Indragostitilor. ... Muzeul National de Geologie, din Capitala, isi invita vizitatorii in perioada 12-14 februarie la "Targul de Sfantul Valentin" - expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale si pietre semipretioase.
Targul Domnesc bio-traditional din Bucuresti participa in acest week-end la Piata Taraneasca din Amzei cu: ... Mai multe detalii despre produsele de la Targul Domnesc gasiti pe www.facebook.com/ Targul Domnesc. Targul traditional din Piata Amzei mai este deschis azi si maine pana la orele 18.00.
Ca in fiecare an, Targul Cascavelei atrage sute de prahoveni, dar si locuitori ai altor asezari. Si Traian Basescu s-a dus la Targul Cascavelei de pe Valea Doftanei, unde a primit remarci acide din partea celor prezenti.
la targul din weekend fara a avea case de marcat.
Se deschide Targul de Paste din Bucuresti. PROGRAMUL evenimentelor Ajuns la cea de-a VIII-a editie, targul de Paste din Capitala TRADITII SI FLORI DE SARBATORI isi propune sa valorifice arta traditionala si sa readuca in atentia publicului valori autentice romanesti.
- In aceasta perioada romanii au ocazia de a merge la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles din Capitala, zilnic, intre orele 10.00 - 20.00. ... - Care sunt produsele in trend la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles?
Geologul Andrei Costin Victor participa cu un stand de bijuterii cu cristale, la targul de Florii din curtea MTR. ... Si sotia lui, care este tot geolog, participa in acest week-end la targul din curtea Muzeului de Geologie
Timp de patru zile (30 ianuarie-2 februarie), sub deviza “The future of sweets“, targul a inregistrat un numar-record de participanti: ... Prezenta romaneasca Grupul European Drinks a fost reprezentat la Targul ISM Cologne 2005 de la Köln de firma European Food.
Pentru a veni in intampinarea celor interesati de acest domeniu, Camera de Comert a inaugurat sambata Targul Doljconstruct - Climaterm - Mobex.
Teatrul National „Marin Sorescu“ va fi, saptamâna viitoare, gazda unei noi manifestari expozitionale organizate de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia.Pentru a veni în întâmpinarea celor interesati de domeniul constructiilor, Camera de Comert si Industrie (CCI) „Oltenia“ va organiza, în perioada 24 - 28 aprilie, târgul Doljconstruct-Climaterm-Mobex.
Teatrul National „Marin Sorescu“ va fi, saptamâna viitoare, gazda unei noi manifestari expozitionale organizate de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia.Pentru a veni în întâmpinarea celor interesati de domeniul constructiilor, Camera de Comert si Industrie (CCI) „Oltenia“ va organiza, în perioada 24 - 28 aprilie, târgul Doljconstruct-Climaterm-Mobex.
Acesta se gaseste în Târgul de saptamâna din cartierul Romanesti. ... Daca în abatoare si în gospodarii, lucrurile sunt clare, în târgul de saptamâna al Craiovei ele nu mai par la fel.
google-analytics.com