Cautare

10468 de rezultate pentru "targ national la o scoala particulara" (3.43 secunde)
Peste 200 de locuinte si-au gasit proprietari la targul imobiliar din Capitala dedicat programului Prima Casa. ... In ciuda optimismului dezvoltatorilor imobiliari prezenti la targ, multi dintre potentialii clienti au plecat acasa nemultumiti. Asa se face ca din 9.000 de locuinte scoase la vanzare, s-au rezervat putin peste 200.
In aceasta toamna, Piata Constitutiei gazduieste cel mai mare targ imobiliar: ... Unii dintre cei mai mari dezvoltatori nationali si international, reprezentati de Diana Metiu International, au asteptat acest targ pentru a-si prezenta ofertele speciale.
In cadrul ultimului targ imobiliar al anului, desfasurat in perioada 3-6 decembrie la World Trade Center Bucuresti, vizitatorii nu mai vin sa ia pulsul pietei, ci sa cumpere locuinte.
Dulceata de cirese negre Topoloveana, la Targul Festin Romanesc Dulceata de cirese negre Topoloveana, fara zahar adaugat si fara conservanti, va putea ajunge pe mesele consumatorilor incepand de vineri, dupa ce va fi lansata pe piata in cadrul Targului Festin Romanesc, organizat in Parcul Sebastian din Bucuresti, informeaza producatorul Sonimpex Serv Com.
Carmen Musat, director al Editurii Cununi de Stele, a participat recent, cu un stand, la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. "La standul meu din cadrul acestui targ, am avut carti la 5 RON si la 10 RON, 15 RON si 20 RON!
Bucurestenii vor avea din 28 noiembrie pana in seara zilei de 23 decembrie, Craciun ales la Sala Dalles.
Ruxandra Tache ne invita la Targul de Paste organizat de Asociatia Work At Home Moms unde puteti gasi cadouri pentru persoanele iubite. ... Ne vom intalni in prag de sarbatoare pentru a te ajuta sa alegi cadourile perfecte pentru familia ta, dar si pentru a participa la:
- In aceasta perioada romanii au ocazia de a merge la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles din Capitala, zilnic, intre orele 10.00 - 20.00. Cati expozanti participa la acest targ?
Ion Iliescu a declarat ca intelege neincrederea romanilor in clasa politica, considerand ca pentru aceasta situatie "exista o vina comuna, colectiva si obiectiva".
In fata amenintarilor Rusiei si Ucrainei, Basarabia si-a proclamat independenta la 24 ianuarie/6 februarie 1918. Sfatul Tarii, care cuprindea reprezentanti ai tuturor nationalitatilor, a adoptat, la 27 martie/9 aprilie 1918, cu majoritate de voturi, hotararea Basarabiei de a se uni cu Romania.
La iesirea de la negocieri, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a confirmat ca partidul sau a batut palma cu social-democratii pentru sustinere reciproca in fiecare judet. ... Pana la urma o intelegere e bazata pe caracterul celor care o fac, a sustinut Liviu Dragnea.
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
Targul National al Mierii se deschide vineri pe platforma apicola Baneasa Cea de-a XIX-a editie a Targului National al Mierii se desfasoara in perioada 14 - 16 septembrie 2018 pe platforma apicola Baneasa.
FARCAS) Fenomenul OZN este mult mai complex decat pare la o privire superficiala si nimeni nu stie ce este de fapt in spatele sau.
Cunoasterea, felinarul si elefantul care invita la o intelegere mai larga a multor fenomene, inclusiv OZN, si la o mai buna adecvare a instrumentelor de abordare. ... O celebra afirmatie a geneticianului J.B.S.
Unul din conducatorii coalitiei aflate la guvernarea Romaniei, dl Dan Voiculescu, presedintele fantomaticului Partid Conservator (ce-or fi vrand ei sa conserve?), propune o taxa suplimentara aplicata firmelor si persoanelor din Romania, pentru a colecta fondurile necesare integrarii europene. Sigur, fiecare are dreptul la minutul sau de prostie.
Alexandru Andries s-a nascut la 13 octombrie 1954 si nu are de gand sa se casatoreasca. ... - Sunteti nascut la 13 octombrie 1954 si totusi cifra 13 nu v-a purtat ghinion. ... Mai stiu cel putin doua nume din muzica nascute la 13 octombrie.
Constantin Brancusi, unul dintre cei mai mari sculptori ai secolului 20, este omagiat, an de an, la aniversarea nasterii sale, 19 februarie, printr-o zi dedicata, respectiv Ziua Brancusi, marcata la nivel national incepand din anul 2016.
ßcoala de vara a Tineretului National Liberal se va desfasura in acest an la Gura Humorului, la jumatatea lunii viitoare, urmand sa participe premierul Calin Popescu-Tariceanu, ministrii liberali, dar si seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele.
Nava scoala "Mircea", a Academiei Navale "Mircea cel Batran" din Constanta, a aniversat 70 de ani de la intrarea in serviciul Marinei Romane.
google-analytics.com