Cautare

10469 de rezultate pentru "targ national la o scoala particulara" (3.63 secunde)
Pe langa vizitele la muzeu si ecologizarea spatiului verde, elevii de la Scoala nr. 33 din Craiova au participat ieri, in cadrul saptamanii "Scoala altfel", la o competitie de fotbal, desfasurata pe terenul sintetic din curtea scolii aflate in cartierul Craiovita Noua.
Ora de religie - In noiembrie anul trecut, Curtea Constitutionala a stabilit ca ora de religie din scoala sa nu mai fie obligatorie, in contextul in care Patriarhia Romana, Ministerul Educatiei si Secretariatul de Stat pentru Culte tocmai semnasera un protocol prin care se consolida autoritatea Bisericii Ortodoxe asupra invatamantului religios.
Scoala Copiilor Cardio Mix este proiectul de educatie si cultura sportiva creat de renumitul Prof. ... Scoala Copiilor Cardio Mix a implinit anul acesta 3 ani de activitate si numara peste 100 de membri activi, copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani.
Senatorul Darius Bogdan Valcov a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata 'Guvernul sa suporte o parte din costurile pentru "Scoala altfel"!', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, intitulata "Ca fost cadru didactic, ca mama, jurnalist si senator, cred cu tarie ca invatamantul trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica intitulata : Unitatile de invatamant preuniversitar si competitia ,, Scoala europeana" 2014", pe care o puteti citi in continuare. Competitia "Scoala Europeana" se adreseaza unitatilor de invatamant preuniversitar care au fost si sunt implicate in programele europene din domeniul educatiei si formarii profesionale.
Scoala Nationala de Sanatate Publica si Management Sanitar sau mai simplu Scoala Nationala pentru Dezastre. ... Dincolo de faptul ca, la fel ca in multe alte meserii, in afara de scoala trebuie sa mai ai si un pic de talent, finalitatea acestui demers ministerial este cel putin discutabila.
Pana la urma, dupa discutii si reuniuni montane si nu numai, avand ca tema invatamantul religios, ministerul a hotarat ca religia sa fie mentinuta obligatoriu ca disciplina facultativa pana in ciclul liceal, lucru care garanteaza libertatea elevului de a opta pentru aceasta materie, dar si posibilitatea de a nu-si "trada" confesiunea religioasa careia ii apartine, putand sa o urmeze si la scoala.
Socrul unui politist craiovean de la Crima Organizata a ajuns in spatele gratiilor sub acuzatia de trafic de influenta, dupa ce ar fi primit echivalentul a aproape 4.000 de euro pentru a "aranja" admiterea unui doljean la Scoala de Politie.
Targul de cadouri organizat de Camera de Comert si Industrie "Oltenia" a pus la dispozitia firmelor putine spatii de prezentare. ... Expozitia cu vanzare "Bucuriile Iernii 2006", deschisa in holul Universitatii din Craiova, s-a dovedit un fiasco in prima zi de targ.
Chiar daca piata imobiliara din regiune se afla intr-o situatie de criza, in perioada 15-17 mai, in foaierul si pe platoul Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova va avea loc primul targ imobiliar din regiune.
Cea de-a patra editie a Targului de Cariere organizat zilele acestea la Teatrul National "Marin Sorescu"
Radio Romania va invita la GAUDEAMUS 2017! ... A mai ramas doar o zi pana la debutul celui mai asteptat eveniment anual din industria cartii, de aproape un sfert de veac, prea repede scurs:
Joi, 25 octombrie 2012, incepe a XXII editie a targului imobiliar national tiMOn, cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania.
In fata amenintarilor Rusiei si Ucrainei, Basarabia si-a proclamat independenta la 24 ianuarie/6 februarie 1918. Sfatul Tarii, care cuprindea reprezentanti ai tuturor nationalitatilor, a adoptat, la 27 martie/9 aprilie 1918, cu majoritate de voturi, hotararea Basarabiei de a se uni cu Romania.
Ion Iliescu a declarat ca intelege neincrederea romanilor in clasa politica, considerand ca pentru aceasta situatie "exista o vina comuna, colectiva si obiectiva".
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic. In urma cu doua saptamani, el a fost la spitalul "Sf. ... Daca Romania ajunge sa parcurga o criza alimentara ar fi culmea nenorocirii.
Stela Alexe participa in aceasta perioada la targul traditional organizat de Craciun pana pe 27 decembrie inclusiv.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
In perioada 30 martie-4 aprilie, la Mangalia se va desfasura primul eveniment gen "targ de cadouri" din acest an.
google-analytics.com