Cautare

10469 de rezultate pentru "targ national la o scoala particulara" (5.78 secunde)
Semnalele pe care dezvoltatorii le-au tras, legate de atingerea unui minim istoric al preturilor si de eventualele schimbari in piata care pot aparea de anul viitor, au adus in ultimul targ imobiliar al anului acea categorie de cumparatori care astepta cea mai buna perioada sa-si cumpere locuinta.
Una dintre prevederile viitorului act normativ interzice cu desavarsire asa-numitele "scoli de apartament", mentionand fara echivoc ca "scoala de conducatori auto nu poate functiona in spatii destinate prin constructie initiala locuirii, situate in blocuri cu mai multe etaje;
In perioada 15 august - 30 septembrie 2014, UNICEF si Carrefour desfasoara o campanie de strangere de fonduri pentru a sprijini copiii proveniti din medii defavorizate sa mearga la scoala.
4, Deva) in cadrul proiectului Alege Scoala in regiunile de dezvoltare Vest, Sud-Vest Oltenia si Nord-Vest!” un nou eveniment de prezentare si promovare.
De ce sa nu fii original si, anul acesta, sa incepi scoala in Green style?! ... Iar acum, Cereal BIO iti aduce produse delicioase si sanatoase si un super-concurs - motive in plus sa incepi scoala cu energie de campion!
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Cerere-tip de inscriere, copii dupa actul de identitate al parintelui/tutorelui legal, certificatul de nastere al copilului, documentul care atesta dezvoltarea psihosomatica corespunzatoare pentru parcurgerea clasei pregatitoare / clasei I - acestea sunt actele pe care parintii trebuie sa le aiba la ei atunci cand isi inscriu copiii la clasa pregatitoare sau, dupa caz, la clasa I.
Fundatia World Vision Romania organizeaza evenimentul de lansare a "Raportului de cercetare privind nevoia de programe de tip Scoala dupa Scoala" care se va desfasura marti 18 februarie 2014, intre orele 10.00 - 14.00 la Palatul Parlamentului Romaniei, in sala de expozitii "Constantin Brancusi".
Fundatia World Vision Romania organizeaza evenimentul de lansare a "Raportului de cercetare privind nevoia de programe de tip Scoala dupa Scoala" care se va desfasura marti 18 februarie 2014, intre orele 10.00 - 14.00 la Palatul Parlamentului Romaniei, in sala de expozitii "Constantin Brancusi".
Civilizatia Atlanta Primele referinte cunoscute la Atlantida se afla in dialogurile lui Platon Timaios si Critias, scrise in 360 i.Hr. Un participant la dialog, Critias, discipol al lui Socrate, este cel care povesteste legenda Atlantidei.
Senatorul Constantin Popa a sustinut o declaratie politica intitulata: Prima zi de scoala, moment important in viata oricarui parinte. ... In cadrul interventiei de astazi va voi aduce la cunostinta o problema cu care se confrunta mii de parinti la fiecare inceput de an scolar.
Ca intr-o compunere de scoala: ... E vremea de dat copiii la scoala. ... Imi placea mai ales cand se schimba ora si se facea intuneric mai devreme, trebuia sa facem focul in casa si puteam sa stau la caldura si sa citesc sau sa invat.
Acesta si-a indreaptat degetul spre conducerea patidului, care, din diverse interese, a luat decizia de a-l inlatura de la conducerea Organizatiei Municipale desi membrii din Consiliul de Coordonare Local l-au ales ca presedinte.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza "Targ cu mestesugari si produse traditionale de Sfanta Maria" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti, Str. ... Le veti gasi pe toate la targ, alaturi de o multime de obiecte create cu multa dragoste pentru frumos de mesteri iscusiti.
Targ de Sfintii Mihail si Gavril la Muzeul National al Taranului Roman, in WEEKEND.
Din dorinta de a sprijini dezvoltarea sectorului economic al micilor intreprinzatori, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta organizeaza Targul firmelor de certificare si consultanta - in premiera regionala, la malul marii.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) organizeaza in perioada 6-7 iunie "Targul Bursier de Investitii", un eveniment la care vizitatorii pot afla informatii privind investitiile pe piata de capital, serviciile de tranzactionare ale caselor de brokeraj, potrivit comunicatului transmis joi de catre BVB.La "Targul Bursier de Investitii", vor mai fi prezenti reprezentantii Depozitarului Central, ai Asociatiei Brokerilor, ai caselor de brokeraj, cat si ai companiilor listate la Bursa.Vizitatorii vor putea afla cum se pot tranzactiona actiuni online, vor putea compara platformele de tranzactionare si vor mai putea chiar sa-si negocieze comisionul de tranzactionare cu societatile de brokeraj.
Chiar daca participarea la un târg de locuri de munca poate fi intimidanta, mai ales pentru persoanele aflate la prima angajare, aceasta poate fi începutul unei noi si promitatoare cariere.
La targurile imobiliare din aceasta toamna, cei mai importanti jucatori ai pietei s-au orientat spre un singur targ, cu titlu de exclusivitate.
Scoala Comerciala Austriaca din Romania â€" o'SCAR, proiect educational dezvoltat la iniÈ›iativa Ambasada Austriei - Sectia Comerciala si cu sprijinul a opt companii de renume din tara, a dat start cursurilor, ieri, odata cu deschiderea noului an scolar.
google-analytics.com