Cautare

26 de rezultate pentru "swarovski" (3.46 secunde)
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa in luna decembrie la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... "De peste doi ani ma ocup de bijuterii cu Swarovski! ... Creez hand-made din Swarovski: bratari din piele cu Swarovski, iar modelele sunt unicat!
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa zilele acestea la targul organizat cu prilejul Pastelui, la Sala Dalles. ... "De aproape doi ani ma ocup de bijuterii cu Swarovski! ... Creez hand-made din Swarovski: bratari din piele cu Swarovski, iar modelele sunt unicat!
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa zilele acestea la targul organizat cu prilejul Valentine‘s Day, la Sala Dalles. ... "De aproape doi ani ma ocup de bijuterii cu Swarovski! ... Creez hand-made din Swarovski:
"De un an si jumatate ma ocup de bijuterii cu Swarovski! ... Creez hand-made din Swarovski: bratari din piele cu Swarovski, iar modelele sunt unicat! Vreau sa folosesc motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman.
vorbe.ru :INTERVIU cu proprietarul BMW-ului cu cristale Swarovski din Chisinau: Singur am facut-o, acasa - VIDEO, FOTO BMW-ul plin de cristale Swarovski a defilat azi in centrul Chisinaului. ... -Cristal Swarovski !
Ioana Streza propune coliere, inele si bratari din argint si ardezie cu insertii de pirita, argint si labradorit, iar Maria Filipescu, bratari din inox cu elemente decorative argintate si cristale Swarovski, cu elemente decorative de alama, bratari din alama cu portrete din rasina colorata, brose duble din rasina colorata cu elemente decorative argintate si cristale Swarovski, dar si centuri de inox cu elemente decorative argintate sau lanturi de argint si cristale Swarovski.
cercei din argint si swarovski, margele toho din Cehia si Japonia, de calitate superioara (arata ca niste broderii) - intre 30 - 85 RON, bijuterii din sticla de murano si bijuterii din cristale.
Astfel, printre cele mai inedite exponate se numara si placile decorative din gresie portelanata avand incrustate pe ele cristale Swarovski, al caror pret este de cca.150 de euro pe bucata (de dimensiuni nu foarte mari), oferta apartinand unei firme bucurestene care se bucura de mare succes pe piata capitalei si nu numai.
borcanase cu miere in care a pus o bijuterie cu cristale Swarovski si miere duo: rapita cu mana - la 20 RON borcanul.
ii - la 80 RON, 120 RON si 150 RON, veste din lana - la 150 RON, fuste din lana - la 90 RON si 100 RON, veste din lana - la 120 RON, bijuterii din swarovski - la 15 RON, 80 RON si 100 RON, cercei din fimo - la 5 RON, linguri cu personaje din desene animate - la 15 RON, suporturi decorative din lut - intre 8 - 25 RON, esarfe din vascoza - la 5 RON, cani - la 20 RON si coliere din sticla de murano - la 25 RON.
Nunta ca-n povesti a avut loc in Beirut (Liban), iar mireasa a purtat o rochie in valoare de 22.000 de dolari, brodata cu cristale Swarovski.
Intr-un mic atelier din Craiova, 19 femei creeaza tricotaje de lux, cu cristale Swarovski, perle, alte pietre si margele, modele sofisticate, dar realizate din materiale naturale, de calitate.
Vedeta a asortat la vestimentatia aleasa pentru seara de Revelion, bijuterii Cartier si pantofi de la Gianmarco Lorenzi, simpli, dar si imbracati in cristale Swarovski.
In prezentare, Andreea a purtat o rochie cu spatele gol din satin gri, accesorizata cu volanase si un colier din cristale Swarovski.
A fost persoana cea mai deschisa dintre toti si de la el am invatat multe lucruri in acest sens", a mai spus Catalina, care lucreaza cu pietre semipretioase si accesorii din argint si cristale Swarovski, dar si lapis lazuli, perlute de cultura, sodalit, corali, granat, ametist si malachit.
Numaratoarea oficiala a cristalelor si perlelor de pe rochie a ajuns la 43.008 cristale si 16.368 perle, in total, 59.376 elemente Crystalized Swarovski Elements", se arata intr-un comunicat de presa.
In 2010 Cosmina Englizian a ajuns in Guiness Book cu rochia Crystal Dream impodobita cu 43.008 cristale si 16.368 perle, in total, 59.376 elemente Crystalized Swarovski Elements.
agatatori din fetru pentru telefonul mobil - 5 RON, cercei din fetru brodat, pandante din fetru brodat - 10 RON, coliere din perle si margele de cristal - 70 RON, bratari din pietre semipretioase pe sarma argintata, bluze din voal - 50 RON, pulovar pentru copii, din lana si acrilic - 40 RON, paturica crosetata 80 cm/80 cm - 40 RON, pandant din margele - 40 RON, flori de organza - 5 RON, bratari din margele tesute - 25 RON, bratari tesute in razboi cu margele de nisip - 15 RON, bascute tricotate - 40 RON, bratari cu cristale tip swarovski - 20 RON, set din bratara si cercei din portelan - 30 RON, gentute crosetate - 40 RON, gentute crosetate pentru telefon - 15 RON.
fulgi de zapada, ingerasi, cercei sub forma de Mos Craciun, dar si ingerasi, bijuterii din swarovski cu argint, pentru doamne coliere din margele in culori diferite, perle de cultura, gama din perle si cristale - pentru nunti si diverse ocazii, cristale cu trandafiri (pentru ca au stralucire si merg de sarbatori), inele cu cristale, bratarile prieteniei, cu divese accesorii metalice, o gama pentru fetite, cu fluturasi, floricele, buburuze si gama pentru barbati (cu cranii, accesorii metalice, ata sau snur textil(, bratari,, cercei si pandantive cu ametist, malachit, turcoaz, granat, cuart, cuart rz, piatra lunii, ochi de tigru, piatra soarelui si coral", ne-a spus Angela Avram.
Bijuterii din portelan pictate manual, decoratiuni din lemn, bijuterii din argint si pietre semipretioase, bijuterii vesele de primavara din margele de sticla, cosmetice, produse bio de ingrijire, aranjamente florale de inspiratie retro, baloane, decoratiuni feng shui, cristale swarovski, haine si accesorii, pielarie, gravura pe metal si sticla, artizanat, cafea si ceaiuri, acestea sunt doar o parte dintre produsele care vor imbia indragostitii la Sala Dalles (https://www.facebook.com/sala.dalles?fref=ts) in perioada 6-14 februarie, zilnic, de la ora 10.00 la ora 20.00.
google-analytics.com