Cautare

2531 de rezultate pentru "suferintele oamenilor de geniu dostoievski" (3.02 secunde)
Emil Constantinescu, scrisoare de sustinere pentru Victor Ponta Fostul presedinte Emil Constatinescu ii trimite o scrisoare de sustinere lui Victor Ponta, candidatul PSD.
Nu iti trebuie mai mult de 5 minute ca sa te convingi de asta. ... E ok, nu trebuie sa-ti fie rusine, eu ma fac vinovat de asta aproape in fiecare zi.
Sorina Severin) Oare cum ar fi aratat poeziile lui Mihai Eminescu daca nu ar fi fost inspirat de Ingerul Blond, asa cum o alinta poetul pe cea care i-a furat inima pentru totdeauna, Veronica Micle?
Psihiatrii si "cititorii" in vise, toti isi au radacinile in studii mai noi sau mai stravechi ale viselor, aceasta activitate cerebrala care nu-i este straina omului, probabil, inca de la inceputuri.
De ce? In Universul aristotelic, Pamantul era in centrul tuturor lucrurilor, separat de restul Universului prin orbita Lunii. Omenirea era, de asemenea, speciala intrucat eram plasati in acest centru.
Nu numai tigarile si friptura de porc uzeaza motorul vietii. ... Corina Popa (numele e schimbat) e un model de persoana sanatoasa.. ... fumatorii, supraponderalii, hipertensivii sau bolnavii de diabet. ... se pare ca e vorba de un infarct. ... Tinand seama de varsta pacientei, 69 de ani, vasele de sange sunt ireprosabile.
Am descoperit un om cu suflet de artist, cu apiratii spirituale si, mai ales, pasionat de medicina complementara. A vrut sa fie un terapeut complet, de aceea a facut mai multe specializari.
Am descoperit un om cu suflet de artist, cu apiratii spirituale si, mai ales, pasionat de medicina complementara. A vrut sa fie un terapeut complet, de aceea a facut mai multe specializari.
Intamplarea din camera de garda care l-a convins pe prof. ... Constantin Chira sa scrie o monografie de exceptie (Autoare: ... Intamplarea din camera de garda care l-a convins pe prof. ... Constantin Chira sa scrie o monografie de exceptie PROFESOR DOCTOR DIMITRIE GEROTA.
Tulburarile depresive sunt extrem de frecvente, o persoana din 4 putand avea aceasta "conditie" pe parcursul vietii.
Un precedent funest de segregare religioasa si etno rasiala: ... Nu intamplator, numele Iuda - discipolul ce l-a vandut pe Mantuitor pentru un pumn de arginti - este adesea folosit ca un discriminant generic colectiv pentru poporul evreu, cu conotatii negative (tradare, lasitate).
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti. ... - Era un preot erudit, cu studii de teologie si pedagogie efectuate in Germania.
"Inca din 1997, Sfantul Sinod si-a facut publica pozitia fata de acest subiect, precizand ca nu este impotriva deschiderii dosarelor clericilor din arhiva fostei securitati, dar vrea ca acest proces sa se desfasoare in spiritul adevarului si al dreptatii'', a adaugat Stoica.
Presedintele Traian Basescu a decorat luni trei rromi care au fost deportati in Transnistria in timpul celui de-al doilea razboi mondial, citindu-le acestora un mesaj de iertare in tiganeste.
Potrivit presedintelui Traian Basescu, de la 1 iunie, salariile bugetarilor din administratia locala si centrala vor fi diminuate cu 25%. De asemenea, salariul minim in sectorul bugetar va scadea de la 705 la 600 de lei. Vor mai fi reduse cu 15% pensiile si ajutorul de somaj.
'Ceea ce frapeaza si indurereaza cel mai tare privindu-i pe romanii care se confrunta cu actuala criza globala, dar si nationala, nu sunt atat suferintele existentiale, cat confuzia exasperanta in care traiesc.
'Cu totii am putut vedea cum, intors recent de la Bruxelles, presedintele Traian Basescu n-a putut rezista unei noi tentatii de a-i dojeni pe jurnalisti si, prin intermediul acestora, pe romanii care inca mai sunt interesati de ce spune Domnia Sa.
Ion Iliescu implineste astazi 81 de ani. ... La 81 de ani, Ion Iliescu spune raspicat ca regretele nu-si au locul in viata unui om: "Niciodata nu poti fi multumit de tot ceea ce faci. ... Viata te supune la tot felul de incercari.
A murit Ion Diaconescu Fostul presedinte al PNTCD Ion Diaconescu a murit in aceasta seara, la varsta de 94 de ani, scrie Mediafax.
Nu comentez iesirea, in sine, pentru ca nu este nimic de comentat. Pur si simplu domnul Traian Basescu nu mai are ce spune romanilor, si, in lipsa de mesaj, de proiect, pentru ca "modernizarea Romaniei" este doar o petarda populista, nu un proiect, inventeaza "dusmani ai poporului".
google-analytics.com