Cautare

2531 de rezultate pentru "suferintele oamenilor de geniu dostoievski" (3.25 secunde)
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale".
Uluitoarele intamplari de dupa scufundarea Titanicului Chiar din primele zile, disparitia Titanicului a fost impanzita de mituri si legende. ... In 1897, cu 15 ani inainte de disparitia Titanicului, a iesit de sub tipar cartea necunoscutului jurnalist pe atunci, Morgan Robertson.
Sa-si aleaga presedintele prin votul direct al celor cinci sute de mii de membrii. ... Aceasta operatiune este demna de Cartea Recordurilor. Pe de alta parte, cineva, in acest partid, a fost foarte destept. Procedura de alegere se transforma intr-un mega sondaj de opinie.
Azi dimineata, la matinalul SmartFM, Marius Tuca si Marius Manole au rezistat eroic in fata asaltului melodramatic al actritei Rodica Mandache (74 ani), vajnica propagandista si militanta care indeamna (ne)ascultatorii SmartFM sa participe la mitingul neautorizat din Piata Victoriei , timp de 10 zile si mai ales nopti.
ULUITOARELE intamplari de dupa scufundarea Titanicului Chiar din primele zile, disparitia vasului TITANIC a fost impanzita de mituri si legende. ... In 1897, cu 15 ani inainte de disparitia Titanicului, a iesit de sub tipar carte necunoscutului jurnalist pe atunci, Morgan Robertson.
Era sarac, dar avea noroc de iubirea unei femei mult mai in varsta decat el care ii cumpara din banii ei mancare, pensule, vopsele, panze, rame si sasiuri pentru tablouri. Iata povestea trista a pictorului de 38 de ani si a iubitei sale de 58 de ani.
OAMENI DE STIINTA CARE AU MURIT SAU DISPARUT IN MOD MISTERIOS, DUPA CE AU FACUT DESCOPERIRI IMPORTANTE PENTRU OMENIRE Istoria omenirii nu duce lipsa de cazuri de persoane celebre ale caror moarte este invaluita in mister, imediat dupa ce au facut descoperiri importante pentru omenire.
Deformati de atatea aniversari patriotice zgomotoase, festiviste, cu carnati, fasole si sarmale, vom intelege oare candva ce inseamna o sarbatoare de suflet? ... Istorie cu lumini si umbre, asa cum este de fapt orice actiune umana... ... avem nevoie de el, asa cum avem nevoie de parinti.
Noroc cu sportul, ca mai scoatem si noi capul in lume, mai aud si strainii de noi, ne mai localizeaza pe harta cu ocazia deplasarilor echipelor lor in Romania.
Invitatia din titlu vi s-ar putea parea patriotarda, ca o invitatie gratioasa si atat de dorita la o defilare de 23 August. De fapt, ma gandeam absolut sincer sa va invit la o calatorie, evident imaginara, la padurea de lilieci de langa Baia de Arama.
Cu toata nebunia, cu tot scandalul din Alianta, aproape ca am uitat de PSD. Parca n-ar exista acest partid decat la stadiul de declaratiile lui Victor Ponta, acest pusti care se vrea om mare (sau om mare care inca pare pusti?
Aproape totul este de vanzare: un rinichi, un ochi, o mana de ajutor, informatiile, bunavointa diferitelor mijloace de manipulare a maselor... ... de platitor, de spectator neputincios... Contribuim la perpetuarea unor lucruri care nu sunt specifice doar peisajului mioritic, ce ma mira insa lucrurile intoarse brusc, la 180 de grade.
Jean-Luc Godard a murit la 91 de ani. ... "Am pierdut o comoara nationala, privirea unui geniu". Jean-Luc Godard a ales sinuciderea asistata.
Indiferent de rezultat si indiferent de preferintele fiecaruia, cetateanul roman are nevoie sa vada rezultate, are nevoie sa vada ca a contribuit la alegerea unei clase politice responsabile si profund indatorate celor care au ales, are nevoie sa vada noi politicieni care sunt capabili sa sparga stereotipia ce invaluie clasa politica vazuta ca un grup care actioneaza in scopul satisfacerii propriilor interese.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, si-a facut un obicei de a bate, la sfarsit de saptamana, tara in lung si-n lat.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a efectuat joi, 27 Ianuarie 2011, o vizita la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE), de la Strasbourg, la invitatia presedintelui acestui for, domnul Mevlut Cavusoglu.
Emil Constantinescu, scrisoare de sustinere pentru Victor Ponta Fostul presedinte Emil Constatinescu ii trimite o scrisoare de sustinere lui Victor Ponta, candidatul PSD.
Ai impresia ca au lucrat-o repetentii de la Drept. ... conturile Ministerului Finantelor au fost blocate de fratii Micula pentru o datorie de 80 milioane euro. Cand are de dat, statul nu se grabeste .
Neagu Udroiu Fostul ambasador al Romaniei la Helsinki, publicistul Neagu Udroiu implineste astazi 72 de ani. ... SOARELE ROTUND SI PALID SE IVESTE PRINTRE NORI CA UN VIS DE TINERETE PRINTRE ANII TRECATORI...
S-a scris o pagina de istorie si ma simt onorat, si coplesit, ca am avut sansa sa fiu martor si sa traiesc alaturi de milioane de credinciosi, acest sfant moment.
google-analytics.com