Cautare

2530 de rezultate pentru "suferintele oamenilor de geniu dostoievski" (4.08 secunde)
Genistii militari si vanatorii de munte au fost chemati de presedintele Traian Basescu pentru a ajuta la lucrarile de deblocare a Vaii Oltului.
(continuare) Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana El s-a pastrat feciorelnic neatins in autonomia saraciei si a mitologiei sale, pentru vremuri cand va putea sa devina temelie sigura a unei autentice istorii romanesti.
Viorel Dolha (Continuare) In 1717 domnul Moldovei, Mihai Racovita, atesta printr-un act o daruire de mosie facuta peste Nistru lui Apostol Leca (24). ... La retragerea rusilor acestia au luat cu ei pentru colonizari peste 100.000 de suflete.
3.000 de militari, avioane F-16, irlandezi cu kilturi si cimpoaie (Autoare: Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania.
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... Locuinta sa era intr-un bloculet cu un etaj, aflat pe partea cealalta a soselei asfaltate fata de postul de politie.
Alexandru Safta ) Este un subiect care pare sa tina exclusiv de latura spirituala, sau filosofica, a lucrurilor.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a ajuns in situatia ingrata de a asista la negocieri ca la piata cu privire la cel care ii va lua locul in fruntea Guvernului Romaniei.
Sandru a declarat ca PIN a dorit initial sa mearga in alegerile parlamentare singur, dar rezultatul alegerilor locale a demostrat ca acest lucru nu este inca posibil ti, de aceea, a inceput, in urma cu o luna, negocierile cu PSD.
tufa in tara, geniu afara ', pe care il puteti citi in continuare. 'Desi in Romania are dificultati in a se exprima corect, macar, cand ajunge peste hotare Eena Basescu se da de trei ori peste cap si se tranforma in geniul Carpatilor.
Interesul de partid al Presedintelui UNPR, Gabriel Oprea, excede stelele aceluiasi Ministru al Apararii Nationale, se arata intr-un comunicat de presa al Grupului PSD din Senat.
In momentul de fata, Parlamentul si intreaga scena politica se afla fata in fata cu o provocatoare schimbare din temelii pe care o anumita parte politica dovedeste ca nu o poate realiza altfel decat prin sabotaj politic, aliante si mariaje de interes, ce par desprinse, scuzata fie-mi exprimarea abrupta, din literatura pentru copii.
Ofensiva mediatica fara precedent declansata de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului in scopul recuperarii sutelor de miliarde de lei datorate de asigurarile de sanatate de firmele romanesti face noi victime de rasunet.
Ne-au scos in strada de bucurie, ne-au facut sa aruncam televizoarele pe geam de disperare, ne-au facut sa simtim ca suntem si noi cineva acolo, intre cei mari ai fotbalului, ne-au infrumusetat viata.
Potrivit informatiilor date publicitatii ieri de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) organele de inspectie fiscala au atras la bugetul general consolidat peste 24,5 milioane lei intre 2 si 6 martie a. ... , au aplicat 162 de amenzi in suma totala de 262.
Noua motorizare 2.0l Multijet este o reusita tehnica in materie de performante dinamice, emisii de noxe si consum.Fiat este lider in reducerea noxelor, asadar inlocuirea vechiului propulsor diesel de 1.9l este un lucru absolut normal.
Sondaje sociologice de sertar 'Candidata PC la fotoliul de senator in sectorul 4, Liliana Minca, spune ca Teo Trandafir, rivala ei, nu are experienta, fiind strict un om de showbiz.
8.750 de persoane ar putea fi disponibilizate in primele 3 luni din acest an, iar jumatate dintre ele chiar in ianuarie, potrivit notificarilor primite de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.
Avem nevoie de dictatura pura. Si de un dictator neamt. Un om care sa aiba un salariu atat de mare, care sa se traga dintr-o familie atat de bogata, incat sa nu mai simta nevoia de a fura sau de a incuraja coruptia.
google-analytics.com