Cautare

2531 de rezultate pentru "suferintele oamenilor de geniu dostoievski" (4.17 secunde)
De asemenea am pastrat si time-cod-urile originale) Dragi compatrioti, Astazi, 25 ianuarie 2012, in Romania s-au nascut 508 copii si au murit 701 oameni. In fiecare zi, devenim cu 200 de romani mai putini. Aceasta este cea mai puternica declaratie de nemultumire a voastra!
Parintele Elpidie este de parere ca al Treilea Razboi Mondial nu va semana cu celelalte doua.
Presedintele Traian Basescu a criticat dur, la sedinta de bilant a Ministerul Administratiei si Internelor, coruptia din institutie, a subliniat ca aceasta are nevoie de reforma reala si zonele in care politia este toleranta cu crima organizata sunt vizibile clar pe harta.
Ca si in anii precedenti, profiturile realizate in 2005 de oamenii de afaceri din domeniul imobiliar sunt demne de invidiat, mai ales ca, potrivit specialistilor, in vreme ce sectorul de productie implica cheltuieli periodice in tehnologizare si modernizare, imobilele cresc de la sine si au un rulaj rapid.
Multe din firmele inchise anul trecut erau doar "de paravan" • Adriean Videanu: Culpabilizarea oamenilor de afaceri este cea mai mare greseala • Ovidiu Nicolescu:
Pamantul lui Zabulon si pamantul lui Neftali spre mare, dincolo de Iordan, Galileea neamurilor; ... De atunci a inceput Iisus sa propovaduiasca si sa spuna: ... Acest gest salvator nu s-a produs de la distanta, ci Insusi Logosul divin S-a pogorat pe pamant, smerindu-Se, pentru ca sa redeschida creaturii perspectiva vesniciei.
Agentia de stiri BASILICA informeaza:
Dupa ce a afirmat ca este necesara desecretizarea dosarelor inaltilor ierarhi, ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, a sugerat uniunilor de creatie din Romania sa ceara de la CNSAS dosarele tuturor oamenilor de cultura pe care ii reprezinta.
A fost invinuit de cununare religioasa a perechilor de indragostiti, in ciuda poruncii imparatului roman Claudius II (268-270). ... Valentin, fiind un preot crestin, credea ca dreptul oamenilor de a sa casatori era dat de Dumnezeu iar Claudiu nu avea dreptul sa-l interzica.
Care este mesajul secret pictat de Michelangelo in Capela Sixtina din Roma? La varsta de 17 ani a inceput sa disece cadavre din cimitirul bisericii locale.
Cunoscuta femeie de afaceri ajunge pe mana medicilor. ... Monica Tatoiu are probleme de sanatate. Ea a anunțat, pe un site de socializare, ca va fi nevoita se supuna unei interventii chirurgicale in luna martie. ... Care necesita timp lung de recuperare. O proteza de sold.
Reproducem in continuare alte extrase din pagina de Facebook a lui DON PEDRO, care ne ajuta sa intelegem substratul bataliei de pe frontul romano-roman: ... Cu arme murdare folosite de adversar, dar asa e la razboi.
'Pentru ceea ce guvernul Boc a facut si face in clipa de fata, Nicolae Ceausescu a fost impuscat ca un caine. Mintea ingusta, dar paranoica a scornicesteanului a dus la indatorarea prosteasca a tarii fata de finanta internationala;
Deutsche Welle publica pe site articolul "A fi azi de stanga" (autor: ... 'Am detestat de cand ma stiu inregimentarile vioaie, mi-au displacut profund aderarile rapide, entuziaste si ne-reflectate la cauze partizane.
Cum renuntam la o relatie de cuplu? Cat de usor acceptam ca am ajuns sa fim din nou singuri? ... Vreme de secole poetii si trubadurii au incercat mereu sa descrie si sa inteleaga ce se intampla in sufletul nostru atunci cand suntem raniti in dragoste.
din cand in cand si mai ales atunci cand simti ca ti-a cam scazut cota si ai avea nevoie de o mica retusare in fata opiniei publice... platesti o ora de emisie sau un articol intr-un ziar care acopera segmentul de public care te intereseaza.
Toate suferintele de care avem acum parte sunt urmarea nesabuintei Evei si a lui Adam de a cunoaste adevarul, motiv pentru care au si fost alungati din Rai. Pacatul originar n-a fost inlocuit sau estompat de pacatele ulterioare ale oamenilor pentru simplul fapt ca acestea decurg din el.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca nu va abandona lupta impotriva coruptiei pentru ca a primit mandat din partea alegatorilor de a merge pana la capat.
Puteti citi in continuare textul integral al discursului lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, desfasurat la Palatul Parlamentului, in data de 4 februarie 2010. ... De aceea, va rog sa ma acceptati cu un MESAJ DE SUFLET.
Prima noutate este aceea ca Serban Huidu va fi inlocuit de colegul sau Codrut Keghes, cunoscut ca Dezbracatu. UPDATE Emisiunea Cronica Carcotasilor dureaza de 11 ani de zile. Afla in ce formula va continua show-ul facut celebru de Huidu si Gainusa! ... O noapte, doua si apucati-va de treaba.
google-analytics.com