Cautare

61805 de rezultate pentru "stiri telejurnalul de seara din 09 04 2010 din deva" (4.17 secunde)
700 de localitati rurale inundate in vara anului 2010 vor beneficia de finantare. Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, lista localitatilor rurale care vor beneficia de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru refacerea infrastructurii rutiere comunale afectate in urma inundatiilor din iunie-august 2010.
Industria a detinut ponderea cea mai mare, iar mijloacele de transport au fost "motorul"
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului.
O mascarada generalizata a celor mai proaste (senzationale zic unii) stiri, in care sunt explicate cu lux de amanunt situatii scarboase, jenante.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Agentia de monitorizare a presei Monitoring Mediaa realizat o analiza a prezentei in presa a femeilor implicate in politica in cursul lui 2004. In calcul au fost luate 9 femei din PSD, 2 din PNL, 2 din PD, 5 din PUR si 3 din PRM.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
Concubina regelui se difuzeaza de la ora 18.25, luni-vineri. Serialul coreean de la TVR 1, Legendele palatului:
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
- De ce sa dai Like? De cateva luni am dat startul blogului cu stiri culturalo-culinare si m-am tot jucat si cu uneltele Facebook.
Senatorul Ion Toma, liderul Grupului parlamentar PSD+PC din Senatul Romaniei, are un punct de vedere referitor la Legea Bugetului, adoptata joi de Parlament, punct de vedere pe care il puteti citi in continuare.
Raiffeisen Bank isi mentine prognoza de crestere economica de 1% pentru 2010, Romania ramanand dependenta de ceea ce se va intampla in economia zonei euro.
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N. Petrica de 37 de ani, I. Catalin de 22 de ani, I. Alexandru de 51 de ani si F.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
50/2010. Practic, institutiile de credit vor sa ridice marjele fixe, astfel incat dobanda sa fie la fel ca pana acum. ... Practic, bancile unesc toate comisioanele si tot aceiasi bani ii colecteaza de la clienti.
google-analytics.com