Cautare

1371 de rezultate pentru "stefan" (3.22 secunde)
Acesta a tinut sa infirme zvonurile care ii dadeau pe Gheorghe Stefan sau Culita Tarata la USL daca PDL esueaza in alegeri.
UPDATE 17:31 Gheorghe Stefan a declarat ca urmeaza sa se supuna la vot varianta conducerii interimare, care va fi aleasa intr-o sedinta a Consiliului National de Coordonare.
Grupul Societatile Comerciale Romane (SCR), care este si actionar majoritar al societatii Chimcomplex Borzesti, controlat de un tanar om de afaceri, Stefan Vuza, si-a exprimat, la inceputul acestei saptamani, intentia ferma de a prelua contractele de privatizare a societatilor Rafo si Carom Onesti, relateaza “Ziarul de Bacau“.
Galatiul se "mindreste" cu cel mai vechi sistem de canalizare din Romania, care are o vechime de 113 ani, primele colectoare fiind construite inca din anul 1892 Potrivit directorului general al Apa-Canal, Ion Stefan, dintre cele 400 de strazi din Galati, in care sint incluse si aleile, 118 nu dispun la ora actuala, partial sau total, de canalizare.
Mi se pare normal sa migreze, sa se indrepte spre unitatile de unde obtin cele mai bune avantaje", a afirmat Sevastian Stefan, director Bancpost, Regiunea Sud - Est.
Au fost insa aprobate patru proiecte cu privire la drumurile forestiere din Valcea si Gorj", a declarat Stefan Vinereanu, directorul adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) - fosta Agentie SAPARD - Centrul Regional 4 S-V Oltenia.
In acest sens Ion Stefan, presedintele Asociatiei Judetene a .Pescarilor Sportivi, i-a transmis ministrului Agriculturii ca organizatia pe care o reprezinta se declara impotriva promovarii unui ordin emis de oficialul de la Bucuresti.
Cei trei au fost insotiti de presedintele local al CNSLR Fratia, Stefan Frunza. ... Ministrul a spus ca in principiu este de acord cu propunerea", ne-a declarat Stefan Frunza. ... Acum ramine de vazut ce decizie va lua ministrul dupa intilnirea cu pilotii din Galati", a completat Stefan Frunza.
Declaratia ii apartine presedintelui Federatiei Nationale a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe (Agrostar), Stefan Nicolae.
La dezbateri au participat Stefan D. ... Stefan D. ... Trofeul a fost inmanat de catre Stefan D.
Investitorii imobiliari autohtoni au primit o lovitura grea dupa ce instantele judecatoresti au scapat din mâini parculetul din curtea Colegiului National „Stefan Velovan“ din Craiova cerut în compensatie de o mostenitoare din Bucuresti.
In conditiile in care cel ce asigura interimatul, Stefan Buzatu, directorul sucursalei SNIF Tulcea, nu a asigurat continuitatea lucrarilor, muncitorii nici nu spera ca vor primi curand salariile.
Romania risca o criza in W Deputatul social-democrat Viorel Stefan, seful Departamentului de politici macroeconomice al PSD, a criticat, ieri, programul de convergenta trimis de Guvernul Boc Comisiei Europene, sustinand ca acesta nu contine nicio masura de redresare, incat Romania risca o noua criza "severa".
Presedintele comisiei de buget finante din Camera Deputatilor, Viorel Stefan, a anuntat rezultatul negocierilor.
Stefan Wagner. ... Stefan Wagner si poarta titlul: ... Stefan WAGNER - Cluj tel/fax: 0264-433.264 mobil: 0745-518.398 email: [email protected] Presedinte executiv:
Astazi, avand experienta celor 21 de ani, am ajuns sa dezvoltam un sistem informatic care ne face printre cei mai performanți din lume, fapt confirmat de catre colegii nostri de la Consiliul Societatilor pentru Gestiunea Colectiva a Drepturilor Interpretilor (SCAPR) prin proiectul VRDB2, o metabaza de date comuna a celor peste 80 de organisme de gestiune colectiva din lume, care permite identificarea cu rapiditate a locului unde are loc radiodifuzarea si a organismului de gestiune colectiva (OGC) mandatat sa colecteze pentru respectiva prestație artistica, a declarat Stefan Gheorghiu, directorul general al CREDIDAM.
Laurentiu Stefan, Campion National de Barista 2013, este prezent week-end-ul acesta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. ... Am facut lumea sa se simta bine!", ne-a spus Laurentiu Stefan.
Stefan Hrusca revine an de an in Romania pentru intalnirea cu publicul si pentru a duce mai departe stravechiul obicei:
Stefan Stan si Andreea Mantea au avut o relatie scurta, dar pasionala, care s-a terminat cu un amantlac, iar bruneta nu a uitat ca a fost inselata de cantaret, cu toate ca-si pusese inima pe tava.
Stefan Banica da viata unui nou personaj fascinant din galeria dramaturgului Neil Simon, Jake, singurul rol masculin din piesa Jake si femeile lui.
google-analytics.com