Cautare

1371 de rezultate pentru "stefan" (3.49 secunde)
Eximbank a lansat de aproximativ 10 zile trei produse bancare noi dedicate sprijinirii IMM-urilor si celorlalti reprezentanti ai mediului de afaceri romanesc, a declarat ieri in cadrul unei conferinte de presa Ionel Stefan, directorul Sucursalei Constanta a Eximbank.
Insotit de Stefan-Marian Popescu-Bejat, prefectul judetului Gorj, Cosmin Popescu, ministrul-secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului, dar si de primarii comunelor Albeni, Bustuchin, Rosia de Amaradia, Codrut Seres a studiat proiectele viitorului cartier al sinistratilor.
Lucratorii Serviciului Arme, Explozibil si Substante Toxice ii cerceteaza in stare de libertate pe Mircea Stefan Simionescu, de 49 de ani, din Bucuresti, pe Florea Ionescu, de 59 de ani, din Ovidiu si pe Eugen Chirilov, de 48 de ani, din Constanta.
"E vorba mai exact despre o liga a sindicatelor, cu numele de 'Monolit', din a carei structura de conducere ar trebui sa faca parte liderii celor mai importante sindicate din judet", ne-a declarat presedintele local CNSLR Fratia, Stefan Frunza (foto).
Cu toate ca sumele solicitate de firmele mentionate erau uriase si ar fi presupus un volum imens de exporturi din partea unor actori practic necunoscuti in lumea afacerilor constantene, intreaga conducere de atunci a AFP Constanta in frunte cu directorul executiv stefan Mihu si cu directorul adjunct stefan Branza au semnat fara sa clipeasca avizul favorabil pentru fisele de risc, documentele pentru eliberarea sumelor colosale catre infractori, fiind contrasemnate si de sefii de serviciu Gheorghe Nicut Tanasescu si Marian Manta.
Cum nu putem crede faptul ca Oprea ar fi avut calitati de clarvazator, singura explicatie plauzibila este aceea ca beneficiarul celor peste 5 milioane de euro sustrase prin documente vamale false si prin complicitatea conducerii din acea perioada a Administratiei Finantelor Publice Constanta (stefan Mihu-director, stefan Branza director adjunct) a fost instiintat de protectorii lui din umbra asupra iminentei sale arestari.
Agentii economici care utilizeaza inregistrarile muzicale in scop ambiental sunt obligati sa plateasca drepturi de autor pentru cel ce a creat muzica cu care isi intretin clientii.
Arges, Fundatia Universitara pentru Promovarea Inventiilor, Academia Oamenilor de Stiinta din Romania, Institutul de Genetica si Fiziologie a Plantelor, Universitatea "Stefan cel Mare", etc.
Anuntul a fost facut de presedintele Sindicatului Lucratorilor de la Dunare "Farul", Stefan Frunza. ... Nu cred insa ca se va intimpla acest lucru", ne-a spus acelasi Stefan Frunza.
In acest sens presedintele local al CNSLR Fratia, Stefan Frunza, ne-a spus ca pe 12 octombrie va avea loc o intilnire a reprezentatiilor celor patru confederatii in cadrul careia vor fi discutate etapele fuziunii. ... E mai bine sa rezolvam aceste probleme in acest an", a declarat Stefan Frunza.
Acestea apartin Directiilor Sanitar-Veterinare din Dolj si Olt si sunt in valoare de aproximativ un milion de euro fiecare", a declarat Stefan Vinareanu, directorul adjunct al BRIBS 4 Sud-Vest Oltenia. ... Toate sunt insa in termen", a spus Stefan Vinareanu.
Despre modul in care este respectata agenda fuziunii, presedintele local al CNSL Fratia, Stefan Frunza, ne-a spus ca "cel putin pentru moment lucrurile merg asa cum au stabilit presedintii celor patru confederatii".
Cei de la CSDR erau nemultumiti de numarul de 'fotolii' pe care l-a primit", a precizat presedintele local al CNSLR Fratia, Stefan Frunza.
La negocieri se va discuta si pe marginea completarii CCM pe ramura cu prevederile legale referitoare la securitatea si sanatatea in munca”, ne-a declarat Stefan Frunza, prim-vicepresedintele Conventiei Sindicale Nationale a Transportatorilor dn Romania (CSNTR). ... In acest fel valoarea lefii este umflata”, a completat Stefan Frunza.
Leafa minima pe care trebuie sa o primeasca un salariat calificat a crescut de la aproximativ 650 de lei la aproximativ 870 de lei”, ne-a declarat prim-vicepresedntele Conventiei Sindicale Nationale a Transportatorilor din Romania, Stefan Frunza.
Cei de la CSDR au motivat ca nu au venit la intilnire pentru ca nu au gasit sediul in care trebuia sa ne intilnim”, ne-a declarat presedintele local al CNSLR Fratia, Stefan Frunza.
Problema e ca acel contract, incheiat in 2003, nu face nici o referire la conditiile actuale de salarizare”, ne-a declarat presedintele sindicatului mai sus mentionat, Stefan Frunza.
Administratia a acceptat abia acum inceperea negocierilor pentru ca a asteptat ca Ministerul Transporturilor sa aprobe bugetul AFDJ Galati", ne-a declarat presedintele Sindicatului Lucratorilor de la Dunare "Farul", Stefan Frunza.
Potrivit directorului institutiei, Stefan Stoica, obligatia beneficiarului de ape subterane sau de suprafata de a plati volumul determinat prin intermediul unui aparat de masura nu este noua, insa, timp de aproape doi ani, consumatorii persoane juridice au fost indrumati si chiar avertizati ca trebuie sa o respecte, in caz contrar nemaiprimind avizul de functionare al DA Jiu.
Presedintele "Farului", Stefan Frunza, ne-a declarat ca cel mai fierbinte subiect al negocierilor purtate pe marginea CCM pe anul 2007 este reprezentat, asa cum era de asteptat, de capitolul salarizare. ... Va fi vorba de o suma fixa de aproximativ 220 de lei pentru fiecare salariat", a completat Stefan Frunza.
google-analytics.com