Cautare

1371 de rezultate pentru "stefan" (2.54 secunde)
Cristian Constantin Poteras (PDL), Rares Manescu Serban (USL), Cristinel Eftimie (PP-DD), Constantin Tomescu (UNPR), Stefan Badara (Partidul Poporului), Gheorghe Vasile Cornel Ilie (Partidul Popular si al Protectiei Sociale), Sergiu Fendrihan (Partidul Forta Civica), Adrian Popescu (PRM), Nicolae Petre (PNG-CD), Bogdan Nicolae Constantin Bratu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Gheorghe Balcan (Partidul Socialist Roman), Alexandru Onofrei (Partidul "Totul pentru Tara"), Natalia Solomon (Partidul Alianta Socialista), Bencze Josef (UDMR), Viorel Danut Constantin (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Romeo Tarhon (Partidul National Democrat Crestin), Mihai Emil Popescu (Partidul Ecologist Roman), Sorina Hanea (Partidul Verde) si independentul Viorel Stefan Florescu.
Eugen Arnautu, Valentin Calcan, Stefan Cazimir, Aurel Chelbea, Dorel Dorian, Dorin Daianu, Nicolae Leonachescu, George Nadejde, Dumitru Doru Palade, Alexandru Sassu, Ileana Ionescu Stana, Timotei Stuparu, Madalin Voicu. Verificarile pentru Alba ii privesc pe Gheorghe Suditu, Stefan Pascut si Nicolae Enescu.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
Presedintele Agrostar, Stefan Niculae, a declarat ca nu crede ca Romania va primi derogarea Comisiei Europene (CE) pentru intarzierea platilor la hectar si ca Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) este vinovata. ... Cineva trebuie sa plateasca pentru aceasta situatie", a spus Stefan Niculae.
• Tot "made in Romania" a fost si intalnirea echipei "Happy Hour" cu tatal celui mai cunoscut colindator al romanilor, Stefan Hrusca. Batranul traieste intr-un sat din Maramures, la Ieud, locul unde s-a nascut si a crescut Stefan Hrusca.
Pe de alta parte, in opinia senatorului PSD, Viorel Stefan, s-ar fi putut trece fara probleme peste acest aspect, iar timpul rezervat discutiilor ar fi putut fi folosit mai cu folos de catre alesi.
Deputatul PD, ßtefan Bardan, a declarat ieri ca eventuala fuziune intre PNL si PD trebuie analizata cu un plus de discernamant.
Primarul Municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a avut onoare sa-l primeasca miercuri, 5 august 2015, la sediul institutiei pe marele fost fotbalist Gheorghe Hagi, una dintre legendele sportului romanesc.
Duminica, 24 februarie, intre orele 10.00 - 19.00, la Coftale, Strada Stefan Mihaileanu nr, 42, va avea loc un eveniment de martisor la care (Chic Victim) aduce accesorii lucrate manual din pietre semipretioase si elemente vintage, punand accent pe brose si pandantive, iar Blossom aduce esarfe si posete din matase naturala, lucrate manual.
Cu toate ca societatea, al carei administrator este un oarecare Emil Oprea, era cu totul necunoscuta din punctul de vedere al marilor actori ai economiei constantene, Stefan Mihu, directorul AFP Constanta, Stefan Branza, adjunctul acestuia, si sefii de servicii din cadrul aceleiasi institutii - Marian Manta si Gheorghe Nicut Tanasescu- au semnat fara sa clipeasca fisele de risc pe baza carora patronul Price Steel a reusit sa incaseze de la casieria Fiscului constantean aproape 5 milioane de dolari, bazandu-se si pe o prevedere legislativa extrem de dubioasa care permitea rambursarea TVA-ului aferent exporturilor doar pe baza simplei solicitari scrise si a unor acte doveditoare destul de "subtiri" depuse de exportator, controlul fiscal al veridicitatii acestor exporturi urmand a se realiza ulterior incasarii banilor.
Dosarele rambursarilor ilegale, impotmolite la Parchetul General Singurele cercetari asupra jafului celor peste 5 milioane de dolari din banii publici s-au concentrat asupra unora dintre patronii mai marunti ai firmelor implicate in delapidarea bugetului de stat, precum si asupra lui Stefan Branza, Marian Manta si Gheorghe Nicut Tanasescu (fostul director adjunct, respectiv fostii sefi de serviciu din cadrul AFP Constanta ce au aprobat impreuna cu directorul Stefan Mihu rambursarile ilegale de TVA), care insa nu s-au finalizat nici la ora actuala.
Statescu si Petre Gradisteanu merg la Viena, unde Gradisteanu isi cere personal scuze pentru organizarea sarbatorii de la Iasi, unde fusese dezvelita statuia lui Stefan cel Mare si fusese citita poezia manifest a lui Eminescu, Doina.
Desi avea doar 22 de ani, tanara era deja mama a doua fete, fiind casatorita inca de la 14 ani cu profesorul universitar Stefan Micle, mai mare ca ea cu 30 de ani.
Cirpaci din Arad participa la Targul de Craciun organizat in curtea MTR cu ii traditionale, vechi de 100 de ani - inte 200 RON - 500 RON, din zona Banatului, Apuuseni, Sibiu, Brasov, cu un valnic (zona Banatului bulgaresc) - facut cu fir metalic, facuta inainte de Primul Razboi Mondial - la 1.500 RON, covoare vechi romanesti facute din lana, la tara, din anii '40 - '50, la 300 RON, 400 RON si 600 RON, fete de perna traditionale - la 100 RON, braie traditionale - la 100 RON si 150 RON, ilice - la 200 RON, 300 RON si 400 RON, marame vechi - la 100 RON, un costum vechi, de dama, din matase - la 500 RON, ne-a spus Stefan Carpaci.
De asemenea, tot in cursul zilei de ieri, ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu a avut o intrevedere cu delegatia poloneza condusa de stefan Niesiolowski, presedintele Comisiei pentru Politica Externa a Senatului Republicii Polonia.
Deodata, am auzit strigatul de uimire al ofiterului III, Stefan Anton, aflat alaturi de mine pe puntea de comanda, care imi arata ceva in sus.
Dupa spusele martorului Stefan Stoian, care era paznic in tura de noapte la o intreprindere particulara de ulei vegetal din imediata vecinatate a satului, fenomenul s-a manifestat pana in jurul orei 24.00, dupa care a incetat brusc.
Stanculescu, unde se afla si viceamiralul Stefan Dinu, iar la iesire declarau:
google-analytics.com