Cautare

1371 de rezultate pentru "stefan" (3.83 secunde)
Prima atestare documentara dateaza din 1395, anul in care regele Ungariei, Sigismund de Luxemburg, inainte de a fi infrant de ostile lui Stefan I Musat la Hindau, emite un act de cancelarie Ante Castrum Nempch.
chimist cercetator Stefan Manea, directorul companiei Hofigal, lucreaza de o viata in domeniul suplimentelor alimentare pentru ca a avut inca de cand era copil convingerea ca daca-i dai organismului vitaminele, mineralele, dar mai ales INFORMATIA subtila pe care plantele o contin, poti mentine corpul intr-o stare de sanatate buna, atat la nivelul fizicului, cat si la nivelul psihicului.
Stefan Banica Junior a fost implicat intr-un usor accident rutier, in Capitala, potrivit Libertatea.ro. ... Ma iertati ca nu pot sta mai mult de vorba, dar sunt la petrecerea pentru ziua fetitei noastre, pe care o cheama si Ana", a declarat Stefan Banica jr.
Dar parlamentarii botosaneni, astia noi, nu deschid gura in plen nici daca-i impusti cu sabia lui Stefan cel Mare. ... Dintre toti doar Stefan Baban, acest Stefan cel Mare al politicienilor botosaneni lupta intens, fiindca nu s-a hotarit inca din ce partid sa faca parte in continuare, PRM sau PP.
Stefan Lungu a gatit, in editia 2 "Gatit la costum", sezonul 3, alaturi de Dragos Petrescu, fondator al lantului City Grill Restaurants. Omul de afaceri a adus in bucataria lui Stefan o poveste de succes, dar si rafinament si bun gust.
De cate ori ascult melodia "S-o facem lata!", interpretata, cu talentu-i recunoscut, de Stefan Banica Junior, am o strangere de inima.
Stefan cel Mare. ... Stefan cel Mare - Cal. ... Stefan cel Mare - Bd. Iancu de Hunedoara - Pasajul Victoriei - Sos.
Stefan cel Mare. ... Stefan cel Mare - Cal. ... Stefan cel Mare - Bd. Iancu de Hunedoara - Pasajul Victoriei - Sos.
Stefan de 42 de ani din Bucuresti. ... Stefan, care de la aceeasi unitate sanitara a fost indrumat la domiciliu. ... Stefan cel Mare dinspre Calea Floreasca catre bd.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
Ilustrativ pentru politica sa de cadre este ca l-a angajat ca specialist financiar pe fostul prim-secretar UTC al judetului Bihor, Viorel Sabau, absolvent al Academiei PCR "stefan Gheorghiu”.
Copresedintele Aliantei PNL-PD Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in acest judet, in urma fraudei cu buletinele anulate si a celei cu listele suplimentare, aceasta formatiune a inregistrat un scor cu noua procente mai mic decat cel real.
Este vorba de Razvan Theodorescu, pentru Senat, Costica Macaleti, Doina Dretcanu, Mihai Malaimare si Catalin Buhaianu, pentru Camera Deputatilor, toti de la PSD^PUR, Liviu Cimpanu de la Alianta si Stefan Baban, de la PRM, ambii pentru camera inferioara a Legislativului.
"Ieri, in jurul amiezii am fost vizitat la cabinet de presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, stefan Szabo, si de subprefectul Rudolf Riedl, care mi-au comunicat ca ministrul Comunicatiilor, Nagy Zsolt, le-a transmis ca Guvernul a numit un nou prefect in persoana liberalului Radu Bud si ca le-a cerut sa convoace, pentru simbata, ora 16,00, Comisia Consultativa Judeteana in vederea instalarii acestuia, in prezenta sa ca imputernicit al Guvernului Romaniei.
De ce l-a pus in libertate pe fostul director al Sucursalei BCR Negresti Oas, stefan Pop, dupa ce l-a arestat pentru fraude de circa 80 miliarde de lei?
Presedintele Organizatiei Municipale a Partidului Verde, Ion Stefan, este de parere ca singura solutie care va da randament la urmatoarele alegeri va fi adoptarea votului uninominal.
Este vorba de decizia de a cere anularea contractului de vanzare-cumparare a apartamentului din strada Stefan Mihaileanu, achizitionat de Basescu in 2002, hotarare luata dupa ce presa a semnalat prezenta respectivei locuinte in patrimoniul presedintelui statului.
Insa, in posesia noastra se afla un contract de schimb intre numitii Stefan Georgeta si Cubaniti Stefan (autentificat sub nr.
Presedintele BCS, Stefan Bruno, a explicat ca intentia cercetarii, care va continua pana vineri, este de a stabili care sunt pricipalele probleme ale Capitalei in viziunea locuitorilor acesteia, iar rezultatele vor fi date viitorului edil al Bucurestiului.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei.
google-analytics.com