Cautare

1371 de rezultate pentru "stefan" (3.86 secunde)
Stefan Boznea, Nicusor Ilin, Catalin Ionescu, Stefan Rezeanu, Cristian Popa, Andrei Diaconu, Stefan Barbu, Flavius Piperca, Robert Tudor, Emilian Pacionel, Razvan Anghel, Sorin Radu, Antonio Cucit, Catalin Teleru, Andrei Militaru si Alex Diaconescu.
Dupa eliberare, va deveni cel mai curajos si cunoscut contestatar al regimului comunist din Romania. Stefan Augustin Doinas Tot in 1957 este arestat Stefan Aug. ... printre ei se afla si Stefan Aug. Doinas).
Andreea Marin si Stefan Banica au postat recent un nou mesaj pe Facebook in care au explicat de ce nu au acordat nici un interviu la venirea in tara, dupa concediul petrecut in Dubai. ... Andreea si Stefan Banica
Stefan Mihalache, co-autor: ... ’’Vara nu dorm’’, piesa ’’vedeta’’ a verii anului 2012, este primul single cantat in limba romana de catre Connect-R, pe numele sau real Stefan Mihalache, dupa o serie de melodii interpretate in limba engleza.
"Am avea ceva pe Stefan cel Mare". "Unde e Stefan cel Mare?" E, atunci, el a luat un ghid al Bucurestiului si mi-a aratat unde Stefan cel Mare.
Hajnalka Stefan de la Ch‘artist este prezenta cu un stand in foaierul Salii Dalles din Capitala, la care doritorii isi pot personaliza (contra cost) obiecte din ceramica. ... vin la noi si copii, si tineri si adulti", ne-a spus Hajnalka Stefan.
Podolia epocii lui Stefan cel Mare este socotita de N. ... Cazacii romani Stefan Bathory intr-o scrisoare catre inalta Poarta arata ca intinderile dintre Bug si Nipru erau populate cu o adunatura de oameni compusa din poloni litvani, moscali si romani.
Regia primului spectacol - eveniment al STAGIUNII 2017 inspirat de piesa lui Vasile Alecsandri este semnata de DAN TUDOR, coregrafia de STEFAN SOARE, iar scenografia de VIORICA PETROVICI.
Festivalul de Teatru Stefan Iordache - Caracal 2017.
Premiul I - Elena Olaru, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu, clasa a X-a C, Medgidia, judetul Constanta - Denisa Lepadatu, Scoala Gimnaziala Mihail Sadoveanu, clasa a VIII-a, Galati, judetul Galati - Eduard-Mihai Ristea, Colegiul National Andrei Saguna, clasa a X-a, Brasov, judetul Brasov Premiul II - Calancia Cosmina Raluca,Colegiul National Stefan cel Mare, clasa a X-a B, Suceava, judetul Suceava - Abigail Iolanda Ciobotaru, Liceul Mihai Kogalniceanu, clasa a XI-a, Vaslui, judetul Vaslui - Maria Grigore, Liceul International Little London, clasa a IX-a, Pipera, Municipiul Bucuresti Premiul III - Maria-Elena Milandru, Colegiul Nationat Dr.
In presa de luni a aparut stirea ca Stefan Banica Jr a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca. Fata de aceasta stire, Stefan Banica Jr a oferit o singura reactie, prin intermediul paginii sale de Facebook:
Festivalul de Teatru Stefan Iordache a ajuns la cea de-a opta editie.
Cei doi predau la Colegiul Tehnic Stefan Banulescu din Calarasi, la sectia arte plastice.
In jurul stindardului lui Stefan cel Mare (Broderies de tradition byzantine en Roumanie.
Ale marilor nostri voievozi Stefan cel Mare si Basarab I, Intemeietorul Tarii Romanesti, pe la 1330 ! ... - si de la Hotin-Cernauti pana la Chilia si Cetatea Alba, maxima exptindere teritoriala, maretie inregistrandu-se sub Stefan cel Mare, 1457-1504.
Stefan Mitroi) Cel mai vechi locuitor al municipiului Calarasi este Dunarea. ... Doar ti se pare ca stai de vorba cu un om care se cheama Daniel Stefan sau Sorin Vasilescu, amandoi directori in cadrul Consiliului Judetean, cea care povesteste e de fapt Dunarea.
Stefan Hotopeleanu a participat recent la Targul International Gaudeamus cu produse pe baza de ganoderma, o ciuperca ale carei beneficii pentru sanatate sunt miraculoase.
Anca Lungu si sotul ei Stefan au implinit in a doua zi de Paste doi ani de casatorie, iar stirista i-a scris pe Facebook un mesaj emotionant sotului ei, aflat in arest la domiciliu.
Magda Marincovici) Gheorghea Penea, Stefan Birtalan, Eliza Coman. ... Marele handbalist Stefan Birtalan, campion mondial cu echipa, raspunde si el prezent de sapte ani la intalnirea transplantatilor in semn de recunostinta fata de cel care i-a oferit sansa unei noi vieti, profesorul Irinel Popescu.
In cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului, la standul firmei Hofigal gasiti la vanzare si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita. ... Chimit Stefan Manea.
google-analytics.com