Cautare

1370 de rezultate pentru "stefan" (3.33 secunde)
Consilierul liberal Alexandru Panea a fost cel care a dat tonul, reprosandu-i presedintelui stefan Szabo ca nu a alocat Consiliului Local Crucisor cele 50 de milioane promise, "pe cuvant de onoare”, pentru organizarea competitiei sportive "Cupa Codrului”.
Seful Serviciului Acces al Distrigaz Sud Craiova, Stefan Constantin, spune ca, in afara de participarea sa la Comisia de acord unic constituita la nivelul municipalitatii, pentru emiterea avizului preautorizare, Distrigaz Sud Craiova nu detine nici o parghie in controlul acestor firme.
Credem ca nu ar trebui sa ne refuze pentru ca, dintre membrii nostri, jumatate sint pensionari si 'colegi' de generatie cu edilul sef”, a declarat presedintele AJPS Galati, Ion Stefan.
Asociatia Judeteana a Vinatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) se afla in conflict deschis cu Compania de Administrare a Fondului Piscicol dupa ce aceasta din urma a incheiat un nou contract peste cel aflat in derulare, avind acelasi obiect de gestionare a bazinelor piscicole, cu o noua asociatie de profil condusa de Ion Stefan.
Fostul director general al societatii Apa Canal, Ion Stefan, considera ca discutiile purtate in cadrul sedintei Consiliului Local pe marginea majorarii salariale negociate intre sindicalisti si actuala administratie a unitatii sint total lipsite de sens.
Fostul director al SC Apa-Canal, Ion Stefan, a cerut Tribunalului sa anuleze un raport intocmit de Curtea de Conturi in vara anului 2006 vizavi de situatia economica a societatii. ... Si la alte societati s-au facut controale, dar numai la Apa-Canal s-au luat astfel de decizii", ne-a declarat Ion Stefan.
Reprezentantii Sindicatului Crescatorilor de Taurine din Romania au semnat un protocol prin care se stabileste un pret de referinta la lapte pe baza caruia fermierii vor vinde lapte cu 1,3 lei pe litru, a declarat presedintele sindicatului Agrostar, Stefan Nicolae.
Presedintele sindicatului Agrostrar, Stefan Nicolae, a declarat ca intalnirea cu ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, a fost anulata, astfel incat sindicalistii vor picheta sediul ministerului saptamana viitoare.
Vom cere conciliere, dupa care va urma avertismentul si greva generala", a declarat reprezentantul filialei galatene a Confederatiei Nationale a Sindicatelor Libere din Romania - Fratia, Stefan Frunza.
Cresterea pretului gazelor va influenta in mod direct pretul produselor alimentare care se vor scumpi cu pana la 10 %, estimeaza presedintele Agrostar, Stefan Niculae.
Presedintele Federatiei Agrostar, Stefan Niculae, a declarat ca agricultorii sunt decisi sa blocheze aprovizionarea marilor magazine, pentru a le detemina sa cumpere produse din Romania.
Un roman consuma, in medie, 5,5 kilograme de peste pe an in conditiile in care consumul mediu anual de peste in Uniunea Europeana (UE) este de 20 kilograme pe cap de locuitor, a precizat, vineri, la Neptun, presedintele Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA), Gheorghe Stefan.
Cuza, fie pe Constantin Brancusi, Principatele Unite, Stefan cel Mare si Carol I.
Stagflatia, ce se reflecta intr-o stagnare a activitatii economice si continuarea unui proces inflationist, isi face simtita prezenta in Europa, una din tarile amenintate de acest fenomen fiind Romania, scrie Stefan Wagstyl, editorul pe piete emergente al Financial Times, pe blogul beyondbrics.
patru terenuri multifunctionale spre Aleea Ianca, doua terenuri de fotbal spre Lunca Bradului si mai urmeaza inca patru terenuri multifunctionale pentru baschet, tenis si minifotbal, toate prevazute cu iarba sintetica si instalatie nocturna", a declarat pentru B365.ro Stefan Dumitrascu, arhitectul sef al Sectorului 3.
realizarea unui teren de sport pentru elevii Grupului Scolar "Stefan Milcu" Dan Bora, directorul Grupului Scolar "Stefan Milcu" ... Directorul Grupului Școlar "Stefan Milcu"
Sau Andreea Marin si Stefan Banica... ... Da, Andreea Marin si Stefan Banica sunt o prezenta inedita, dar au putut fi vazuti si oameni din lumea artei, precum Angela Gheorghiu, pe care nu-i gaseai decat la TVR Cultural sau la mai stiu ce alta emisiune specializata.
De ieri, masinile pot traversa din nou Valea Vlaicii, deocamdata numai dinspre strada Stefan cel Mare catre Calea Unirii Dupa 14 luni de la inceperea lucrarilor la pasajul suprateran din centrul Craiovei, circulatia a fost din nou reluata prin Valea Vlaicii, ieri-dimineata, de la ora 10.00.
Leonidas Universitate (primul francizor oficial) â€" Str Doamnei, nr 27, Bucuresti Leonidas Stefan cel Mare- Soseaua Stefan cel Mare 29, Bucuresti Leonidas Constanta - Strada Ecaterina Varga 56, Constanta Leonidas Craiova - Bloc 156, Strada Alexandru Ioan Cuza nr. ... Stefan cel Mare si Sfant nr.
Apele la Dinamo s-au tensionat iar in Stefan cel Mare, odata cu revenirea lui Cristi Borcea in Romania. ... Acesta din urma a confirmat si el aparenta unitate in viziune din Stefan cel Mare:
google-analytics.com