Cautare

1416 de rezultate pentru "stefan banica" (2.86 secunde)
Seful Departamentului de Politici Economice si Financiare al Partidului Social Democrat, deputatul Viorel Stefan (foto), a declarat, sambata seara, ca gestionarea acordului cu FMI ridica multe semne de intrebare si ca PSD, daca va ajunge la guvernare, ar putea trece inclusiv la renegocierea acordului.
Catalin Ion Patrascu Stefanescu - chitara si alte instrumente cu coarde, aranjamente Marius Bob (Neuro) - chitara si aranjamente Victor Panfilov - chitara, claviaturi, percutie si aranjamente Nunu Racris - tobe Vlady Sateanu - bass Stefan Mardale - voce Toate compozitiile si versurile apartin lui Stefan Mardale. ... Stefan Mardale.
Artistul plastic Traian Nica Tuckman a donat comunei Stefan cel Mare din judetul Vaslui 110 lucrari de pictura, dintre care 70 pentru noua scoala din Stefan cel Mare, 30 de lucrari catre Centrul Cultural din satul Muntenesti si 10 la Scoala Brahasoaia.
Stefan Mandachi, celebrul antreprenor roman din Suceava care a construit 1 m dintr-o autostrada, s-a nascut in aceeasi zi in care s-a nascut Thomas Edison - celebrul inventator care a creat becul cu filament, telefonia, sistemul de transmisie multipla a telegramelor, inregistrarea mecanica a sunetului (fonograful) si cinematografia.
Joi a fost “impuscat” directorul societatii Apa Canal, Ion Stefan. La ultima sedinta a Consiliului Local, conservatorii si pesedistii au pus mina de la mina pentru a stringe voturile necesare demiterii lui Ion Stefan.
La cei 38 de ani ai sai, Andreea Banica este insarcinata in cinci luni. Artista se afla in vacanta pe un iaht, alaturi de sotul ei.
Intr-o postare de blog, Andreea Banica povesteste ca si-a vaccinat amandoi copiii, pe Sofia Maria, de 8 ani, si pe Noah Andrei, de 9 luni.
Invitati de onoare ai patronilor au fost Horia Ivanovici, cunoscutul moderator sportiv de la Telesport si directorul revistei Fanatik, si Andreea Banica (ex Blondy). ... In al treilea rand, putini au fost atenti al speach-urile fratilor Penescu, la recitalul Andreei Banica, lumea dand buzna la bunatatile oferite de organizatori.
Banica - Vigariu, Visa, Grosu, Ed. ... Banica (Mecea) - Pasare, Visa (Grosu), Raducu, Anghelina - Alex (junior in probe), Precup, Saceanu, Voicu - Ene, Cretu.
Tot in studiourile Panda Music, George a compus anul acesta numeroase piese, cum ar fi Rain in July (Andreea Banica), Detector de minciuni (feat Amna), Ma minti pe fata (Florin Raduta), Parfum de jar (Miss Mary & Glance), Perna mea (Elena Gheorghe) etc.
Loredana, Andreea Banica, Monica Anghel si Lidia Buble, pana la vizitarea a doua nave militare, calarasenii vor avea parte de distractie la superlativ. ... Recitaluri Monica ANGHEL, SORE&band, Andreea BANICA &band (scena din Centrul orasului) DUMINICA, 23 SEPTEMBRIE 2018 - 08.00-12.00:
Maria Daniela Banica participa la targul din curtea MTR cu produse traditionale, telemea de oaie -la 35 RON, branza de burduf -la 45 RON, urda sarata - la 25 RON, branza de burduf - la 45 RON, cascaval afumat - la 35 RON si la 30 RON.
Andreea Banica vorbeste despre perioada in care a ramas fara parinti. Dintr-odata, s-a trezit sigura pe lume si cu o durere care ii macina sufletul, in fiecare zi.
Chiar de ziua ei, Andreea Banica ne-a povestit care sunt cele mai mari realizari din viata ei, dar si care este cadoul pe care si-l doreste din tot sufletul.
Din colegiul 5, situat in zona Topoloveni, fac parte Topoloveni, Beleti-Negresti, Bogati, Botesti, Calinesti, Cateasa, Dobresti, Leordeni, Priboieni, Ratesti, Teiu, Mozaceni, Negrasi, Slobozia, Stefan cel Mare, Rociu si Suseni, cu un total de 56.941 votanti.
Conferinta de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Constanta a PSD l-a reconfirmat ieri in functia de presedinte, de aceasta data prin votul tuturor delegatilor organizatiilor locale, pe Radu stefan Mazare.
Ne puteti face un scurt istoric?!Stefan:Nu este una spectaculoasa.
Este vorba, evident, despre fostul parlamentar social-democrat Stefan Giuglea, o figura tare simpatica, in felul ei, si care a suferit tare mult cand s-a vazut data la o parte de conducerea partidului de la Constanta.
Primarul municipiului Piatra-Neamt, Gheorghe ßtefan (Pinalti), suspendat din functia de presedinte al PNL Neamt, dupa ce si-a declarat sustinerea pentru PLD, a anuntat ca va candida la sefia organizatiei judetene PNL.
Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca Gheorghe Stefan, fost presedinte al liberalilor locali, ulterior sustinator al PLD, "s-a reactivat in PNL" si va continua sa fie alaturi de partid.
google-analytics.com