Cautare

1416 de rezultate pentru "stefan banica" (3.71 secunde)
Stefan Banica da viata unui nou personaj fascinant din galeria dramaturgului Neil Simon, Jake, singurul rol masculin din piesa Jake si femeile lui.
Stefan Manea, Senatorul plantelor, aparuta la Editura HERON. ... Stefan Manea, Directorul Fondator al Societatii Hofigal, un veritabil Spiritus Rector al acestei prestigioase societati medico-farmaceutice. ... Stefan Manea, cuprinse in cadrul revistei Hofigal-Natura si Sanatate: ... Stefan Manea in cercetarea stiintifica de profil si activitatea manageriala derulata in conducerea S.C.
Stefan Banica Junior a fost implicat intr-un usor accident rutier, in Capitala, potrivit Libertatea.ro. Accidentul in care a fost implicat sotul Andreei Marin Banica a avut loc pe bulevardul Barbu Vacarescu din Capitala, scrie cancan.ro.
De cate ori ascult melodia "S-o facem lata!", interpretata, cu talentu-i recunoscut, de Stefan Banica Junior, am o strangere de inima.
Titulara imprumutului, Camelia Stefan, avea deja o executare silita in favoarea TBI - poprirea pe salariu - si considera un abuz din partea firmei de creditare sa o execute din nou.
Festivalul national de teatru Stefan Banica. Ce spectacole sunt in program Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 8 - 10 noiembrie 2018, Festivalul National de Teatru STEFAN BANICA -editia a XVI - a.
Cum arata nemachiata noua iubita a lui Stefan Banica Jr., Lavinia Fosta componenta a trupei Spicy a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii in care apare fara machiaj. ... Nu gratie muzicii pe care o canta, ci mai noii sau mai vechii sale relatii cu Stefan Banica Jr.
Andreea Marin si Stefan Banica au postat recent un nou mesaj pe Facebook in care au explicat de ce nu au acordat nici un interviu la venirea in tara, dupa concediul petrecut in Dubai. ... Andreea si Stefan Banica
In presa de luni a aparut stirea ca Stefan Banica Jr a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca. Fata de aceasta stire, Stefan Banica Jr a oferit o singura reactie, prin intermediul paginii sale de Facebook:
crestinii care se confrunta cu probleme de sanatate sau se judeca de multa vreme cu persoane foarte orgolioase, este bine sa aduca in casa lor o icoana cu SFANTUL STEFAN, sfintita in aceasta zi.
Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, va discuta vineri, 1 iunie, in Colegiul Director al ministerului, cateva cazuri de coruptie aflate in atentia institutiei, existand indicii si informatii privind astfel de situatii, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al MAE, Ilie Banica.
Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila.
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Ion Stefan s-a hotarit sa rupa tacerea si sa spuna cine sint cei care au complotat in scopul demiterii lui din functia de director general al societatii Apa Canal.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
• Munca - Stefan Banica Jr. ... • Transport - Stefan Hrusca. Pentru obstinatia cu care ia avionul spre Romania pentru cate un concert anual;
Sau Andreea Marin si Stefan Banica... ... Da, Andreea Marin si Stefan Banica sunt o prezenta inedita, dar au putut fi vazuti si oameni din lumea artei, precum Angela Gheorghiu, pe care nu-i gaseai decat la TVR Cultural sau la mai stiu ce alta emisiune specializata.
Andreea Marin Banica au inaugurat Miercuri la Brasov Centrul de excelenta Happy, infiintat in cadrul proiectului cu finantare europeana - "Echilibru - o noua abordare a vietii familiale cu cea profesionala", ID:POSDRU/97/6.3/S/60002. ... Doamna Andreea Marin Banica, presedintele Fundatiei Pretuieste Viata, a subliniat:
Indiferent daca vin de pe strada Principatele Unite sau de pe Stefan cel Mare, soferii masinilor care se indreapta spre Valea Vlaicii trebuie sa dea prioritate la intersectia celor doua strazi.
Desi nu spune care este motivul indispozitiei care l-a apucat brusc, cert este ca Ion Stefan, presedintele Partidului Alternativa Ecologista, este mai suparat ca niciodata pe cel pe care l-a sustinut timp de aproape sase luni drept candidat la Primaria Galati.
google-analytics.com