Cautare

68 de rezultate pentru "spiral" (2.56 secunde)
In ultima zi de campanie, liderul PSD, Mircea Geoana, l-a atacat din nou pe presedintele suspendat, sustinand ca in spatele promisiunilor de reconciliere lansate de acesta ar fi de fapt un plan de escaladare a fortei care vizeaza institutia Parlamentului.
Presedintele Traian Basescu adreseaza partidelor care compun coalitia de guvernare un apel la intelepciune si responsabilitate. Seful statului considera ca spirala atacurilor reciproce poate afecta grav actul de guvernare prin blocarea comunicarii intre cele doua formatiuni politice.
Adrian Nastase a publicat pe blog un text, intitulat "Schimbam legea electorala. Dar cum?", pe care il puteti citi in continuare.
Romania Libera reproduce masurile pe care le-ar propune Johannis, daca ar avea putere de decizie, pentru iesirea Romaniei din criza.
Evenimentul Zilei il citeaza pe Alin Teodorescu, prezent la B1TV, la emisiunea "100%": "Guvernarea de acum atinge recordul de insatisfactie a populatiei".
In 2012, partidele se vor confrunta cu cele mai mari provocari din istoria ultimilor 20 de ani de democratie: moartea promisiunilor nerealiste, schimbarea contextului de comunicare si nevoia unei noi ordini institutionale, afirma consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.
Senatorul Gheorghe Marcu, Presedintele Departamentului pentru relatia cu patronatele si piata de capital, a transmis un comunicat de presa intitulat :
Inpolitics: Un adevar uitat de politicieni: cine ridica sabia, de sabie va pieri (Autor:
adevarul.ro: Directorul IRES, Vasile Dancu: Iohannis trebuie sa ne spuna adevarul despre noi. Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta (Continuare) - Dan Marinescu:
Senatoarea Doina Elena FEDEROVICI a sustinut o declaratie politica intitulata: In discutiile cu FMI, Guvernul Ponta a protejat interesele romanilor.
inpolitics.ro informeaza: Nastase: Trump va castiga cu cel putin un milion de voturi peste Hillary Fostul premier Adrian Nastase vede un viitor sumbru pentru Romania, atat din cauze externe, cit si, sau mai ales, interne.
STIRI PE SURSE: Adrian Nastase dupa violentele din Piata Victoriei: Dorim o guvernare prin MAIDANE sau REVOLUTII COLORATE? (Autoare: Loredana Codrut) Analiza la rece facuta de Adrian Nastase, fost premier al Romaniei dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei.
Doljenilor ar putea sa le fie interzisa cumpararea porcilor vii din targuri, de sarbatori, daca Directia Sanitar-Veterinara nu va da acordul pentru comercializarea lor.
Doljenilor ar putea sa le fie interzisa cumpararea porcilor vii din targuri, de sarbatori, daca Directia Sanitar-Veterinara nu va da acordul pentru comercializarea lor.
Cresterea salariilor reprezinta principala necunoscuta in ecuatia privind inflatia pe 2007, este de parere guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, intr-o declaratie acordata Agentiei Mediafax.
Aeroportul Henri Coanda se doteaza cu un sistem de protectie sporita, compus dintr-un gard dotat cu mai multe camere de supraveghere, radare, senzori spirala si GPS, ce vor securiza zona pe o distanta de aproximativ 25 de kilometri.
Cresterea salariilor trebuie corelata cu productivitatea muncii, intrucat exista un pericol major in aparitia unei spirale preturi-salarii, fenomen greu de stapanit odata declansat, atentioneaza guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu.
Premierul, insotit de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si de ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a dat in cursul zilei de ieri explicatii privind criza economica ce a cuprins tara noastra.
Romania ar putea adopta moneda europeana in 2015, arata un sondaj efectuat de Reuters pe un esantion de 29 de analisti si strategi, care confirma estimarile din ianuarie.
Guvernul nu va aproba majorari salariale in acest an, a declarat joi ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian. Prioritatea Bancii Nationale si a Ministerului Finantelor este respectarea tintei de inflatie si, in acest context, orice majorare salariala ar crea presiuni, a explicat Vosganian.
google-analytics.com