Cautare

6836 de rezultate pentru "spectacolul anului" (3.36 secunde)
La 28 noiembrie 2017, a doua zi dupa dezbaterile din plenul Camerei Deputatilor privind proiectul de lege pentru instituirea acestei zile, a fost interpretat, de consacrata artista Maia Morgenstern - directoare a Teatrului Evreiesc de Stat, spectacolul O lectie de bune maniere, fiind pentru prima data cand un astfel de eveniment are loc in cladirea Palatului Parlamentului.
Spectacolul are o dinamica deosebita, Malaele tatal si fiul avand momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator sa treaca de la lacrima emotiei la rasul in hohote.
Cu putine zile inaintea nasterii pruncului Iisus, Tudor Gheorghe a incheiat la Bucuresti turneul cu spectacolul care transmite cel mai dramatic mesaj exprimat pe o scena de la revolutie incoace: ... Nu degeaba spectacolul meu se incheie cu Au facut copiii nostri dinti.
Imbinand compozitia muzicala stralucitoare a lui Ceaikovski, decorul superb al scenei festive si dansul captivant al celor de la Royal Ballet, spectacolul se tranforma intr-o experienta unica de Craciun. ... Spectacolul poate fi vizionat pe 22 decembrie, de la ora 18:30, la Happy Cinema din Liberty Center.
Criticul muzical Andrei Partos a criticat dur spectacolul Primariei din Piata George Enescu, dar si prestatia prezentatorilor (preluare andreipartos.ro) :
Eu ma intorceam la Cluj de la Venetia, dupa doua concerte, iar Julia de la New York, special pentru a canta rolul titular "Carmen" din opera lui Bizet, iar eu pentru a fi Don Jose, soldatul indragostit, in spectacolul programat in stagiunea 2002-2003.
Eu ma intorceam la Cluj de la Venetia, dupa doua concerte, iar Julia de la New York, special pentru a canta rolul titular "Carmen" din opera lui Bizet, iar eu pentru a fi Don Jose, soldatul indragostit, in spectacolul programat in stagiunea 2002-2003.
Stau cu ochii zgaiti la spectacolul electoral, un fel de d-ale lui Caragiale contemporane, cu sare si piper, cu gust amar si acid.
Ca spectacolul sa fie complet, a urmat si transmisia de la Cotroceni. ... Spectacolul inundatiilor ne-a dat prilejul sa ne aratam talentele.
Ca spectacolul sa fie complet, a urmat si transmisia de la Cotroceni. ... Spectacolul inundatiilor ne-a dat prilejul sa ne aratam talentele.
Spectacolul salii Ateneului completa fericit, prin eleganta si vizibila stare de prosperitate a spectatorilor, prin zambetele lor diafane, imaginea prosperitatii si bunastarii poporului roman.
Spectacolul se anunta interesant, in special pentru faptul ca beneficiaza de o nesperata oglinda prilejuita de evenimentul ce-si deruleaza francofonia pe strazile Bucurestiului.
Spectacolul pe care ni-l ofera lumea politica in ultimul timp ma face sa cred ca se doreste ascunderea unor realitati mai crunte despre care nimeni nu vrea sa vorbeasca, ba mai mult, nici sa fie vazute de publicul larg.
Si da-i in stanga si-n dreapta cu anunturile cum ca va fi spectacolul vietii, au fost lipite doua-trei-zece afise, s-a vorbit despre artistul in cauza cate si mai cate, elogii cum nu s-au mai pomenit...
- Jucam acum in spectacolul "Revista Revistelor" . Pregatim pentru Herastrau, pentru perioada estivala, "Vara nu-i ca iarna" si stagiunea o vom deschide cu spectacolul "Aplauze, aplauze".
Printre invitati s-au mai numarat Alin Vaduva, premiatul numeroaselor festivaluri din tara, Angelica Vasilcov - Trofeul festivalului George Grigoriu, Casandra Maria Hausi, castigatoarea trofeului "Maria Tanase 2009", Oliver Popa solist la Opereta in spectacolul "Romeo si Julieta", Catalin Josan participant la preselectia Eurovision alaturi de Lucia Dumitrescu si Dalma, actrita si interpreta de jazz Irina Sarbu, solista Irina Popa, si altii.
Potrivit datelor Directiei Judetene de Statistica Constanta in primele zece luni ale anului in curs majoritatea indicatorilor economiei judetului au evoluat peste nivelul de anul trecut.
Petrom a demarat procesul de licitatie pentru construirea centralei electrice pe gaze, care va fi finalizata la inceputul anului 2011 si va necesita o investitie de circa 500 de milioane de euro.
Valoarea totala a tranzactiilor imobiliare in primul semestru al anului 2008 in Romania s-a diminuat fata de nivelul record din 2007, ajungand la 902 de milioane de euro, cu 43% mai putin fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit consultantilor companiei Jones Lang LaSalle (JLL), citati de NewsIn.
PIB a crescut in primele trei luni ale anului 2014, fata de aceeasi perioada a anului 2013, cu 3,8%. ... In primele trei luni ale anului, tara noastra a exportat bunuri in valoare de 12,75 miliarde de euro, o crestere de 10,1% fata de anul trecut.
google-analytics.com