Cautare

6836 de rezultate pentru "spectacolul anului" (3.19 secunde)
Emisiunea s-a inregistrat si inca mai asteapta sa fie difuzata pe post", ne-a spus Radu Gheorghe, pe care il puteti vedea pe scena Teatrului Excelsior, in spectacolul "Contrabasul". ... Stagiunea asta ramanem cu spectacolul Contrabasul si ne facem vise ca vom avea fonduri pentru viitoare proiecte", a adaugat Radu Gheorghe.
Seara a fost deschisa de domnul Gigel Lazar, presedintele asociatiei CIADO, spectacolul desfasurandu-se sub sigla "Arta contra drog".
La Sala Studio a Teatrului de Comedie, la ora 18.00 - spectacolul Crize, in regia lui Vlad Cristache, un tanar regizor care se remarca prin inventivitate pe scena teatrului romanesc.
Spectacolul va fi precedat de proiectia unui scurt documentar despre istoria Columnei, produs de Muzeul Victoria & Albert, cu un comentariu voice-over de Dan Snow, cunoscutul prezentator BBC.
Radu Beligan, care va implini, sambata, 95 de ani, va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness, duminica, la Teatrul National Bucuresti Duminica, la Teatrul National Bucuresti, imediat dupa spectacolul "Egoistul", jucat si regizat de Radu Beligan, acesta va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru.
Mai e o saptamana pana la spectacolul aniversar "Taxi - 15 ani", se fac ultimele pregatiri, se anunta noi invitati care vor fi impreuna cu Taxi pe scena. ... Spectacolul aniversar va fi precedat de lansarea albumului "15", ce va avea loc vineri, 14 martie, impreuna cu Gazeta Sporturilor.
In spectacolul "Coada", care va avea premiera pe 29 aprilie, la Studio Space (Gradina Icoanei), de la Teatrul Bulandra, solistul trupei Vama, Tudor Chirila, interpreteaza un personaj "indragostit iremediabil de Mozart".
Spectacolul va fi transmis in premiera la Radio Romania Cultural, marti 29 aprilie, de la ora 19:00. Realizat in cadrul proiectului de parteneriat dintre Teatrul National Radiofonic si UNATC, spectacolul isi propune sa ofere tinerilor actori sansa de a fi auziti (si vazuti) descoperind mirajul teatrului radiofonic.
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", alaturi de Compania de teatru Lupeto, va invita duminica, 24 august 2014, incepand cu ora 11.00, in gradina de vara a Muzeului "Antipa" la spectacolul de teatru "Punguta cu doi bani".
Audiobook-ul, realizat in colaborare cu Serviciul Patrimoniu Cultural si Arhive, apare in colectia Fonoteca de Aur, seria Spectacolul poeziei, prezentat de Titus Vijeu, cu o evocare de Andrei Serban. ... Colectia Fonoteca de Aur / seria Spectacolul poeziei.
Spectacolul va debuta cu un moment artistic sustinut de ansamblul Rapsodia Carpatilor, care ii va purta pe spectatori prin obiceiurile romanesti de Anul Nou, si va continua cu recitalurile live ale unora dintre cei mai iubiti artisti:
- Intr-o epoca precum cea pe care o traim, a construi un teatru inseamna un simbol, o reafirmare a unei identitati, o dorinta si, odata dusa la indeplinire, un ideal atins, a spus Razvan Ioan Dinca, precizand ca in spectacolul Fantoma de la Opera, care a inaugurat aceasta noua sala, este implicata o echipa de 250 de oameni.
Spectacolul a fost creat special pentru sprijinirea Asociatiei Umanitare Marta Maria, organizatie care se adreseaza copiilor cu nevoi speciale, cu accent pe cei care sufera de paralizie cerebrala.
Spectacolul la care au participat peste 1.200 de persoane, a fost creat special de catre artista pentru sprijinirea Asociatiei Umanitare Marta Maria. ... Prin participarea la spectacolul "Artisti mari pentru suflete mari" fiecare dintre cei prezenti a putut sustine aceste familii in care exista copii cu nevoi speciale.
Turneul Rhythm Of The Dance ajunge in tara noastra in data de 24 aprilie la Constanta, urmand apoi sa sustina spectacole la Suceava (25 Aprilie), Iasi (26 Aprilie), Brasov (28 Aprilie), Cluj (29 Aprilie), Timisoara (30 Aprilie), bucurestenii putand urmari live spectacolul in data de 27 Aprilie, la Sala Mare a Teatrului National.
Preturile biletelor pentru spectacolul din 7 Octombrie 2015 sunt urmatoarele: ... Spectacolul LORD OF THE DANCE” va avea loc pe 5 Octombrie 2015 la Constanta (Sala Sporturilor), pe 6 Octombrie 2015 la Bucuresti (Sala Palatului) si pe 7 Octombrie 2015 la Brasov (Sala Sporturilor).
Spectacolul de deschidere a avut loc pe data de 28 iunie, in centrul istoric, strada Franceza, pe scena amplasata in aer liber. Teatrul Masca a sustinut, de la ora 19:00, spectacolul Statuilor Vivante cu piesa BAROC, iar de la orele 20:30 publicul a urmarit piesa PIEI, DRACE!
TEATRUL STELA POPESCU (TSP) a fost invitat la cea de-a XII-a editie a Festivalului Tineretii de la Mangalia, unde va prezenta, pe data de 4 august, ora 19:00, spectacolul extraordinar Stela si prietenii ei.
TEATRUL STELA POPESCU (TSP) a fost invitat la cea de-a XII-a editie a Festivalului Tineretii de la Mangalia, unde va prezenta, pe data de 4 august, ora 19:00, spectacolul extraordinar Stela si prietenii ei.
Tematica evenimentului aduce in actualitate traditiile romanesti, iar spectacolul urmeaza sa aiba loc pe 23 septembrie 2016, la arena Basme cu Cai, din Soseaua Chitilei. ... Accesul va putea fi facut incepand cu ora 19:00, iar concertul este programat la 20:00, astfel ca amurgul va intregi spectacolul.
google-analytics.com