Cautare

6836 de rezultate pentru "spectacolul anului" (3.07 secunde)
Actorul De mult amar de vreme vanam spectacolul mesterului Malaimare*. ... Apoi am avut norocul de a primi de la mesterul Mihai Malaimare un disc cu o filmare mult mai buna, dar tot imi doream sa ma nimeresc pe Bucuresti atunci cand s-o intampla spectacolul.
Una dintre cele mai de succes companii de balet pe gheata din lume - The Imperial Ice Stars va sosi in premiera la Bucuresti pentru a prezenta spectacolul "Lacul Lebedelor"!
La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol. ... E vorba de fapt de apropierea dintre doua categorii de oameni si spectacolul asta indeplineste acest deziderat, pentru ca e de divertisment.
Dan Puric Va invitam sambata, 1 Iunie, la Teatrul de pe Lipscani, la ora 19.00 sa vedeti sau sa revedeti spectacolul "Fluturi si oameni".
Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie" in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI".
Abia astept sa vin la spectacolul Taxi - 15 ani si cred ca toata lumea ar trebui sa vina la acest show:
Invitati de onoare in spectacolul "Anotimpurile Mele" au fost Orchestra Nationala Radio si de vocile de aur ale Corului National de camera Madrigal.
Dar si pentru ca anul 2016 i-a adus cea mai importanta distinctie teatrala, cea acordata de Uniunea Teatrala din Romania, la categoria actorului in rol secundar, pentru rolurile batranei apatice si al actorului din spectacolul Intre noi e totul bine, jucat pe scena Teatrului National Ion Luca Caragiale din Bucuresti.
Practic, spectacolul este o dezbatere fata in fata in crescendo intre cei doi prieteni, inseparabili cand au intrat in politica, si care acum, invaluiti de mrejele puterii se situeaza pe pozitii morale divergente.
- Vineri, 27 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Horia Lovinescu, sectiunea este deschisa de spectacolul Mult zgomot pentru nimic (Teatrul Nottara), in regia Dianei Lupescu. ... Spectacolul contine elemente de arte martiale, dans, ritual si gest, iar actorii se adreseaza permanent publicului, niciodata unii celorlalti.
Pe 18 Septembrie, intre orele 17:00 - 19:00, la Muzeul National al Literaturii Romane Nicolae Cretulescu 8, 010341 Bucuresti Muzeul National al Literaturii Romane va invita la spectacolul de teatru Inocentul” de Radu Baiesu, dupa un text al lui Ion Baiesu, marti, 18 septembrie 2018, ora 17.00, in sediul din Str.
Dar spectacolul, spectacolul da! ... Dar spectacolul de lumini virat in albastru (nicio aluzie la situatie) a mers si el. Mari farseuri, ludic popor!
Este adevarat ca au fost salile pline la concertele de folk si trebuie sa spunem ca spectacolul a fost cu bilete vandute la casa, ceea ce mai rar se poate intampla, asa cum eram obisnuiti pe vremuri si era un lucru foarte bun, pentru ca lumea venea ca la un spectacol de teatru.
"Soptitoru’ de Pacate" al carui realizator a fost Doru Octavian Dumitru, s-a bucurat si de aportul Trupei de Acrobatie D.O.D., "Glezne de rama" (care s-a bucurat de succes pe Litoralul Marii Negre, spectacolul "One Man Show" (in care a aparut doar el, surprinzand din nou publicul care la sfarsitul show-ului pleca cu starea de bine si de bucurie pe care comicul a obisnuit publicul).
Cele mai importante banci de pe piata romaneasca au raportat in primul semestru profituri in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Pentru cupluri, telul anului 2014 poate fi indreptat mai mult spre confort, decat spre pasiune. ... Pentru Berbecii singuri prima parte a anului este destul de zgarcita cand vine vorba de construirea unei relatii. ... Sfatul anului:
Cea de-a noua editie a galei Celebritatile Anului 2016 a avut loc de curand in Capitala, marcand cei 9 ani de existenta, prin acordarea de premii si distinctii personalitatilor publice din acest an. ... Celebritatea anului in actorie/Generatia de aur in actorie si televiziune:
Asadar, au ales si culoarea anului 2020: ... Culoarea anului 2020: Albastru Clasic Asadar, ne-am gandit sa dedicam o intreaga pagina albastrului clasic (culorii anului 2020), in care sa iti oferim cateva sfaturi despre cum anume poti folosi atat albastrul, cat si culorile anului pentru a fi in trend.
Flatley si-a depasit propria reusita, doborand primul record pentru viteza de tatonare”, care fusese stabilit in luna mai a anului 1989, cand realizase 28 de pasi pe secunda. In 1991, Flatley a fost numit "una dintre comorile in viata ale Societatii National Geographic, pentru maiestria unei forme de arta", cea mai tanara persoana la acea vreme, care a primit vreodata aceasta distinctie.
Flatley si-a depasit propria reusita, doborand primul record pentru viteza de tatonare”, care fusese stabilit in luna mai a anului 1989, cand realizase 28 de pasi pe secunda. In 1991, Flatley a fost numit "una dintre comorile in viata ale Societatii National Geographic, pentru maiestria unei forme de arta", cea mai tanara persoana la acea vreme, care a primit vreodata aceasta distinctie.
google-analytics.com