Cautare

42 de rezultate pentru "sorana" (6.95 secunde)
La trei dintre acestea, care au avut si un plus de incarcatura, a pierdut surprinzator, fiind nevoie ca Sorana Cirstea sau Irina Begu sa salveze echipa de fiecare data. ... Ungaria - Romania 1-2 (Grupa I Europa/Africa) Sorana Cirstea castiga primul meci cu Reka-Luca Jani:
Tenismana romana a obtinut ieri o victorie fabuloasa la Australian Open, eliminand-o inca din turul inaugural pe australianca Samantha Stosur, castigatoarea US Open in 2011 Romanca Sorana Cirstea, locul 59 WTA, a invins-o ieri pe Samantha Stosur (Australia), cap de serie numarul 6 si pozitia a cincea in clasamentul mondial, si s-a calificat in turul doi al turneului de tenis Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.
Sorana Carstea, o noua victorie de SENZATIE la Australian Open! ... Pentru al cincilea an consecutiv pe tabloul principal la Australian Open, romanca Sorana Cirstea s-a calificat in premiera in turul al treilea. ... In setul decisiv, Sorana Carstea s-a impus cu 6-3.
Si-a egalat cea mai buna performanta la Melbourne Sorana Cirstea a invins-o, fara drept de apel, pe Carla Suarez Navarro, 7-6 (1), 6-3, si s-a calificat in turul al treilea de la Australian Open.
Sorana Cirstea a dat lovitura la Wimbledon si a eliminat-o pe chinezoaica Li Na (nr. ... Invinsa de Sorana Cirstea, chinezoaica Na Li si-a recunoscut esecul. ... Adevarul este ca Sorana a jucat incredibil.
Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat in optimile de finala ale turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului, dupa ce a invins-o pe americanca Alison Riske, in doua seturi, cu 6-2, 7-6 (2).
Sorana Cirstea a obtinut calificarea in turul al treilea la Australian Open, primul turneu de mare slem al anului. ... In primul tur la Australian Open, Sorana a invins-o pe Samantha Stosur, scor 7-6, 6-3.
Pe tabloul feminin de simplu vor fi prezente Monica Niculescu, Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu, calificate conform pozitiei in clasamentul WTA. La dublu, Romania va fi reprezentata de perechile Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu si Sorana Cirstea/Simona Halep.
Sorana Cirstea, cap de serie numarul 7 si locul 54 WTA, s-a calificat ieri in sferturile de finala ale turneului de la Pattaya (Thailanda), dotat cu premii in valoare totala de 220.000 de dolari, informeaza GSP.
Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea au parasit turneul neo-zeelandez inca din primul tur, la simplu. Dulgheru a fost invinsa de sportiva americana Christina McHale, scor 6-2, 6-3, iar Sorana Carstea a fost intrecuta de italianca Flavia Pennetta (cap de serie numarul 4), scor 6-4, 7-6.
Sorana Cirstea si Lucie Safarova (Cehia) au fost invinse in primul tur la dublu de favoritele nr. ... Azi-noapte, Sorana Cirstea urma sa o intalneasca in turul al doilea la simplu pe poloneza Ursula Radwanska.
In ceea ce le priveste pe jucatoarele din Romania, Sorana Cirstea, eliminata in turul trei la Melbourne, a urcat patru locuri in clasament, iar slatineanca Monica Niculescu, ajunsa tot in turul trei, se mentine pe locul 32.
Jucatoarele romane de tenis Sorana Carstea si Simona Halep au avut evolutii peste asteptari in turul inaugural al turneului de la Doha (Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2.168.000 de dolari.
La feminin, Sorana Carstea si Simona Halep au parasit competitia ieri, inca din primul tur. Halep a fost invinsa de Petra Cetkovska (26 WTA), scor 6-1, 6-3, iar Sorana Carstea a fost depasita de chinezoaica Na Li, nr.
Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea o va intalni astazi, in turul al doilea la Wimbledon, al doilea turneu de Mare Slem al anului, pe chinezoaica Li Na.
Pe tabloul feminin desimpluvor fi prezente Monica Niculescu, Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu, calificate conform pozitiei in clasamentul WTA. La dublu, Romania va fi reprezentata de perechile Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu si Sorana Cirstea/Simona Halep.
Pe locul 2 in clasamentul castigurilor romanilor s-a situat Sorana Cirstea, cu 769.626 de dolari (415.640 de dolari in 2012), la simplu si dublu. ... Sorana Cirstea (locul 22 WTA) - 769.626 - 2.564.759;
Sorana de la ASIA, primele declaratii despre barbatul care a cucerit-o dupa divortul dureros prin care a trecut. Se cunosc de 26 de ani, dar nu a simtit de la inceput ca el este omul vietii ei.
Sorana de la ASIA este un artist complet. Cantareata s-a apucat de pictat si si-a deschis un adevarat vernisaj plin de creatiile ei.
Tot in turul doi a acces si Sorana Cirstea, care a invins-o pe Ksenia Pervak (Kazahstan, numarul 7), scor 6-2, 7-6.
google-analytics.com