Cautare

2956 de rezultate pentru "sistem" (7.16 secunde)
Vicepresedintele, critic la adresa scutului antiracheta Jean Michel Boucheron, vicepresedintele Adunarii Parlamentare a NATO, considera ca sistemul de aparare antiracheta nu serveste securitatii, avand in vedere ca el lasa sa treaca trei sferturi din racheta prin el si opineaza ca un sistem de radare ar fi mai eficient, transmite Agerpres.
Primaria Craiova doreste sa implementeze cu bani europeni un amplu sistem de supraveghere a zonelor publice din oras cu zeci de camere video Municipalitatea a inclus in programul de investitii al anului 2012, aprobat de Consiliul Local Craiova luna trecuta, suma de 120.000 de lei pentru realizarea proiectului tehnic al obiectivului intitulat "Cresterea sigurantei publice din municipiul Craiova prin introducerea unui sistem de supraveghere video".
Cum arata un sistem complet de supraveghere Un sistem de supraveghere video pentru o locuinta modesta este mult mai rentabil ca in anii precedenti.
Pentru cei care nu au inteles, actualul sistem are o finalitate proportionala. ... Paradoxal, un sistem electoral proportional a ajuns sa fie considerat "injust", o eticheta care se pune de obicei sistemelor electorale majoritare.
Aparent, aceasta nu ar mai trebui sa constituie o problema tinand cont ca este un sistem de operare vechi de 12 ani, insa exista un numar foarte mare de utilizatori care inca folosesc Windows XP. ... Astfel, trecerea la un sistem de operare mai nou pare o decizie fireasca.
Reamintim ca acest sistem este in functiune pentru alegerea primarilor si al presedintilor Consiliilor Judetene.
Un sistem ,,pe care domnul Iliescu l-a protejat, pentru ca asa a inteles el, un sistem care pe domnul presedinte Constantinescu l-a infrant, asa cum declara chiar el, sistem pe care eu zic ca l-am ingenuncheat".
Acest sistem cu rapoarte incrucisate permite schimbari mai line ale treptelor de viteza si o performanta sportiva. ... B9 Tribeca are in dotare airbag-uri frontale SRS (sistem de retinere suplimentar) cu deschidere in doi timpi, airbag-uri frontal-laterale si airbag-uri tip cortina, cat si tetiere active.
Serviciul de Listare Multipla (MLS) este un sistem international care incurajeaza si asista colaborarea intre agentiile imobiliare. ... Acesta a explicat ca noutatea consta in faptul ca agentul reprezinta o singura parte, eliminandu-se astfel dubla reprezentare din sistem. ... "Toti agentii din sistem colaboreaza pentru a se ocupa de proprietatile listate.
noul sistem de operare ZF a transmis live detalii de la eveniment .Prezentarea Windows 8 a fost facuta de directorul diviziei Windows a Microsoft si posibil viitor CEO al grupului, Steven Sinofsky. ... Steven Sinofsky invita doi manageri Microsoft care sa prezinte noul sistem de operare.
Sistemul de operare • iOS Singurele tablete cu sistem de operare iOS sunt evident cele produse de Apple, iPad si iPad 2. ... Mai mult, Apple a introdus un sistem unitar de livrare a continutului digital platit cu ajutorul aplicatiilor de pe iPad care a afectat mai multe companii majore.
Un fost inginer al Departamentului masuratori diagnoza si eficienta energetica din cadrul Complexului Energetic (CE) Turceni a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru acces fara drept la un sistem informatic si transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic.
Astfel, daca ne dorim, si ne dorim, un sistem public de sanatate solid si eficient, schimbarea lui din temelii reprezinta singura noastra sansa. ... Un sistem public de sanatate, solid si eficient, accesibil si gratuit, reprezinta, pana la urma, incununarea suprema a conceptului de justitie sociala!
- Victoria lui Trump consacra consolidarea curentului anti-sistem la nivelul democratiilor occidentale, al carui prim semn major a fost victoria taberei Brexit in Marea Britanie, pe 23 iunie a.c., la care se adauga semnale rau prevestitoare din Franta si Germania, dinspre partide nationaliste aflate in ascensiune. ... falia sistem vs.
Stiam ca este interesant sa ramai intr-un sistem de genul acesta, doar ca ajungi sa gandesti ca viata isi pierde din savoare, isi aminteste neurochirurgul momentul in care a decis sa revina in tara.
"Concluzia grupurilor reunite a fost ca noi pastram sistemul electoral actual si numarul de parlamentari, sistemul proportional nu este un sistem perfect, dar este un sistem care asigura reprezentare proportionala, numai asa vom putea sustine comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare", a precizat Kelemen Hunor dupa sedinta grupurilor parlamentare reunite ale UDMR.
In pasalac, cine nu face parte din sistem e eliminat. Iar din sistem fac parte multi dintre cei care provin din fosta securitate, preluati fiind de serviciile inteligente euro-atlantice, precum si cadre noi, de nadejde, formate si promovate in ultimii 20 de ani.
"Despre noul sistem al redeventelor ca prioritate", pe care o puteti citi in continuare. ... care ar fi cel mai bun sistem de redevente pe care Romania l-ar putea aplica de la inceputul anului viitor, astfel incat sa creasca valoarea incasarilor?
Marele Plan al Binomului Klaus Iohannis - Sistem e clar: ... de parca tara n-ar fi deja rupta de Binomul Klaus Iohannis â€" Sistem! ... Dat de Binomul Klaus Iohannis - Sistem!
Producatorii de lapte din Romania atrag atentia Ministerului Agriculturii asupra faptului ca noul sistem de subventionare va duce la disparitia a jumatate dintre producatorii autohtoni de lapte.
google-analytics.com