Cautare

3129 de rezultate pentru "sistem istanbul" (3.59 secunde)
Sunt motive temeinice pentru schimbarea structurii parlamentare, deoarece prin actualul sistem cele doua camere se comporta ca un sistem monocameral. Va propun un sistem de legiferare mult mai eficient.
"Nu ne batem cu un partid, ci cu un sistem mafiot" Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a cerut, luni, la Suceava, social-democratilor si liberalilor sa pregateasca o organizare ‘‘aproape militara‘‘ in perspectiva alegerilor locale din 2012, aratand ca lupta nu va fi cu un partid, ci cu un "sistem mafiot".
Puterea face toate eforturile pentru "a-si asigura perpetuarea speciei" Prezent, marti seara, la Vaslui, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca actuala putere face toate eforturile pentru "a-si asigura perpetuarea speciei" in vederea ramanerii la guvernare, pe fondul promovarii ideilor de regionalizare, comasarea alegerilor si introducerea unui nou sistem de vot.
Principiul echitatii spune ca acelasi sistem de votare si acelasi sistem de repartizare a mandatelor parlamentare se aplica tuturor preferintelor exprimate de catre cetateni, indiferent de etnia acestora • Lazslo Tokes da dovada finalmente si de umor involuntar.
Ion Iliescu la B1 - trebuie sa rediscutam acordul cu FMI "Cred ca s-a facut greseala prin spargerea sistemului energetic national in bucatele cu conducere separata s...t Noi avem un sistem pus la punct, de ce trebuie sa il faramitam?
Fostul ministru de Finante, deputatul Gheorghe Ialomitianu, initiator al proiectului, a declarat pentru MEDIAFAX ca sustine in continuare acest sistem de vot si va fi prezent la momentul votului pentru a vota "pentru".
Au pretentia ca ei sunt sectia anti-sistem a spitalului. Si se zbat sa devina sistem. ... Daca esti anti-sistem nu candidezi, ci faci activism civic. Cand intri in politica, intri in sistem, restul e gargara pentru imbecili.
Cota unica de impozitare a veniturilor, de 16%, aprobata recent de Guvern, va inlocui de la 1 ianuarie 2005 actualul sistem de globalizare a veniturilor persoanei prin retinerea impozitului la fiecare sursa de venit. O lista intreaga de deduceri insoteste aplicarea acestui nou sistem de impozitare.
AŽn ceea ce priveste riscul ca noul sistem de rezervari A®ncrucisate sa agraveze traditionalele A®ncurcaturi la casele de bilete, cA®nd doua sau mai multe persoane primeau aceleasi locuri, acesta sustine ca problemele au fost eliminate cu totul.
Romania continua sa ocupe primul loc la productia de textile in sistem lohn (n.r. ... ßi asta pentru ca la noi este cel mai competitiv sa produci in acest sistem, explica Maria Grapini, presedintele Federatiei Patronale a Industriei Usoare (FEPAIUS).
56/2004 privind crearea statutului special al functionarului public denumit manager public, tinerii profesionisti bine pregatiti trebuie atrasi in administratia publica prin crearea unei noi functii specifice cu statut special, care sa beneficieze de un sistem de promovare speciala si de un nivel de salarizare motivant.
Productia de confectii in sistem lohn aduce profit in ciuda previziunilor sumbre care planeaza asupra industriei. Investitia intr-o unitate cu acest sistem este promitatoare, avand in vedere faptul ca majoritatea companiilor occidentale sunt interesate de forta de munca ieftina.
Asa cum va mai informam, la Conferinta Nationala a Asigurarilor Auto, eveniment organizat de  Media XPRIMM, companiile de asigurari si-au exprimat ingrijorarea fata de ritmul de crestere a daunelor pe acest segment, fapt care conduce la inregistrarea de pierderi in sistem.
Rata daunelor, frecventa accidentelor si neperformanta politelor CASCO au determinat companiile de asigurari sa treaca la un sistem nou de calcul al tarifelor, tinând cont de mai multe criterii de determinare a gradului de risc pe care îl reprezinta un asigurat. Cuantumul politei de asigurare auto CASCO se va calcula în functie de o serie de criterii, astfel încât polita va fi personalizata pentru fiecare client.
Cu toate acestea, cei mai multi tineri nu stiu înca mai nimic despre acest sistem.Pentru îmbunatatirea situatiei financiare dupa pensionare, începând din acest an, salariatii cu vârste de pâna la 35 de ani vor fi nevoiti sa-si aleaga un fond de pensii, administrat privat, la care sa contribuie obligatoriu.
In vederea unei supravegheri eficiente si in timp real a miscarii produselor accizabile in regim suspensiv, Comisia Europeana, impreuna cu statele-membre, a decis dezvoltarea in etape, pana la 1 ianuarie 2010, a unui sistem informatizat de urmarire si control al acestor miscari, atat la nivel national, cat si intracomunitar, denumit in continuare EMCS.
Desi pretul este mic, masina vine echipata cu airbag-uri laterale.Dotarile standard includ airbag-uri frontale duble, pe lânga cele laterale, precum si centuri de siguranta pretensionate, un sistem de monitorizare a presiunii din pneuri si de monitorizare a durabilitatii uleiului.Aveo sedan si Aveo5 LT au preturi de pornire de 14.255 de dolari pentru versiunea 1LT si 15.520 de dolari pentru nivelul superior, 2LT.
Desi pretul este mic, masina vine echipata cu airbag-uri laterale.Dotarile standard includ airbag-uri frontale duble, pe lânga cele laterale, precum si centuri de siguranta pretensionate, un sistem de monitorizare a presiunii din pneuri si de monitorizare a durabilitatii uleiului.Aveo sedan si Aveo5 LT au preturi de pornire de 14.255 de dolari pentru versiunea 1LT si 15.520 de dolari pentru nivelul superior, 2LT.
Sistem de cote obligatorii combinat cu sistem de comercializare a certificatelor verzi Pentru promovarea producerii energiei electrice din surse regenerabile de energie, in Romania se aplica sistemul cotelor obligatorii de certificate verzi combinat cu sistemul de comercializare a certificatelor verzi.
Piata închirierilor în domeniul hotelier din Craiova este înca slab dezvoltata, desi asigura o rentabilitate mult mai mare decât cele standard. Proprietarii de locuinte sunt mult mai deschisi la închirierea în sistem hotelier, comparativ cu anul trecut.
google-analytics.com