Cautare

3129 de rezultate pentru "sistem istanbul" (4.99 secunde)
are obligatia de a furniza servicii tehnologice de sistem catre operatorul de transport si sistem la o valoare a puterii electrice de cel putin 500 MWh, pana la data de 31.12.2017, solicitam ca pentru accesul garantat, respectiv cei 200 MWh, Societatii Complexul Energetic Hunedoara S.A.
Aceasta ar trebui corelata cu o pomicultura efectuata in sistem ecologic. ... Prin lucrarea livezilor in sistem ecologic s-ar permite recuperarea fructelor deteriorate din distilare, nu s-ar otravi pasaile care se hranesc cu omizi, nu s-ar infecta apele, ecosistemul si statul ar avea de castigat.
Numai ca argumentatia era slabita de esecul acestui sistem in toata Europa Rasariteana. ... Comentatorul pretinde ca regimul anterior n-a reusit total sa realizeze un adevarat sistem socialist sau comunist si prezinta o posibila astfel de societate umana;
Acest sistem se numeste reprezentativ, pentru ca exista o reprezentare aproape directa a numarului de voturi obtinute in fiecare judet in numarul de mandate alocate fiecarui partid in judetul respectiv. ... Acest sistem favorizeaza centrul partidului fata de organizatiile locale.
In zilele de 13-15 aprilie a.c., Ion Iliescu, fost presedinte al Romaniei, a participat la Istanbul, la cel de-al 14-le Summit Economic - Euroasiatic organizat de Fundatia Marmara.
Acum nu se mai face sport si va dati seama cum e sa iei o fata care nu a facut sport deloc sa faca fotbal in conditiile in care tarile cu fotbal feminin dezvoltat au jucatoare cu talie, un sistem bine pus la punct si selectionate nationale puternice incepand cu varsta de 15 ani.
Codrut Toboc este corporatist si ar putea sa-si faca vacantele in sistem all inclusive, in orice tara si-ar dori el.
Aparatorii vechiului sistem se folosesc de orice arme pentru a ma face sa tac si sa accept situatia mostenita din anii tranzitiei. ... cei care vor un guvern slab sunt profitorii actualului sistem, pus la punct in anii de dupa 1989.
Parafrazand, cu modestie, as spune ca marele scriitor a tintit exact in ceea ce de fapt constituie adevarul fundamental de la care porneste orice sistem judiciar si pe care orice act de justitie, in orice stat modern, democrat, trebuie sa isi fundamenteze actiunile si existenta.Astfel, as indrazni sa adaug la sistemul judiciar si Parlamentul, ca placa turnanta a intregului proces legislativ dintre stat si cetatenii lui.
Rapiditatea schimbarii de atitudine si de mesaj - de la atitudinea national-crestina si anti-sistem, la concubinajul politic cu PNL, componenta defel crestina a sistemului anterior contestat - a bulversat pe multi dintre sustinatorii Aliantei Noastre si a declansat scandalul cunoscut.
- (URI) - Uniform Resource Identifier, sistem universal de identificare a resurselor din web, folosit pentru a identifica si regasi paginile web. ... World Wide Web (pe scurt web sau www) este un sistem hipertext care opereaza pe Internet.
Daca alegi un sistem de securitate nu pune senzori doar la usa, ci si la ferestre. ... In plus, nu-i mare filosofie sa prelucrezi o cheie universala” - in special usile metalice asiatice sunt facute in serie mare, pe acelasi sistem.
e exact cum ii spune numele, un sistem care foloseste institutiile statului nelegitim, afara si in paralel cu democratia, cu vointa exprimata la vot. ... Toti puteti deveni tinte vii ale acestui sistem odios. ... Presedintele Iohannis pastoreste acest sistem acum.
-Este vorba de a schimba un sistem instituit in urma cu circa 40 de ani dupa un model sovietic care, la timpul sau, a rezolvat niste probleme de sanatate.
Acum este implicat in programul AVC 360 - Calatoria Pacientului si intrebat fiind daca ar avea Ministerul Sanatatii pe mana ce ar face, a raspuns ca, pe scurt, ar reorganiza putin lucrurile, sanatatea in Romania fiind extreme de dezorganizata la nivel de sistem.
"Acest sistem avea rolul de a fi un mijloc de consolidare a partidelor ca structuri politice, baza oricarui sistem democratic pluralist. Se avea in vedere si experienta antebelica a Romaniei, respectiv din 1946, anul ultimelor alegeri democratice in sistem pluripartit, imediat dupa razboi.
Mesajul anti-sistem, adica omul ridicat impotriva celor care ne-au condus, prost, destinele, dupa revolutie, al lui Traian Basescu, este ridicol, deoarece presedintele Basescu a fost timp de aproape 16 ani - atentie mare - in functii executive importante ale statului roman, fiind, din acest punct de vedere, demnitatul cel mai "titrat".
Sever Voinescu apreciaza ca actualul sistem politic, cu doua partide mari si doua mai mici, in care exista multe posibilitati de asezare a ecuatiei "putere - opozitie" si in care "mai multi stau cu ochii pe mai multi", este cel mai potrivit in Romania.
Presedintele Traian Basescu a declarat sambata intr-o emisiune Pro TV ca functionarii de la Finante "nu au dreptul sa se revolte", deoarece sindicalistii care ii reprezinta au insistat pentru mentinerea stimulentelor, "un sistem clientelar".
Presedintele Traian Basescu este cel care, agitand tema asa-zisei reforme a statului, a insistat asupra abandonarii vechiului sistem de alegere a parlamentarilor in favoarea mecanismului uninominal de vot.
google-analytics.com