Cautare

325 de rezultate pentru "siluete si parfumuri inedite" (3.25 secunde)
BRAND MAKKAJ este preocuparea sora a parfumurilor AJMAL, care isi are prezenta in domeniul parfumurilor de peste 65 de ani si care detine pozitia de mandrie ca o casa de parfumuri de top din estul Mijlociu, cu o gama larga de parfumuri.
In luna iubirii, Your Personal Aroma lanseaza colectia capsula Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natura, o colectie de cinci parfumuri esenta 100% naturale din macerate romanesti cu note de varf de magnolie, narcise, lacramioare, tei sau caprifoi.
Aceasta are o afacere cu parfumuri orientale, pe care le gasiti la vanzare la Etajul Designerilor Romani, pe Bd. ... Printre parfumurile sale, se numara si parfumul oriental pe baza de ulei, care persista mult, in functie de PH-ul fiecarei femei.
Recent, la Muzeul National George Enescu (Palatul Cantacuzino), a avut loc evenimentul Luviane atelier de parfumerie si bijuterie - degustarea olfactiva a colectiei de parfumuri artizanale-naturale Miresme Romanesti create de artizanul parfumier Iulia-Victoria Neagoe.
Este casatorita, are trei copii pe care i-a invatat limba romana, iar in casa lor se vorbeste atat limba araba, cat si limba romana. Inas detine un brand care doreste sa promoveze stilul oriental si care se numeste Ina Oriental Fashion.
Vara anului 1929 devenea martora nasterii legendarului cuplu format de Salvador Dali si Gala (Elena Dimitrievna Diakonova).
Pierre Pennino si Marc Pennino sunt doi francezi (unchi si nepot) care au deschis la Bucuresti, pe Bd. ... Francezii Marc si Pierre Pennino, proprietarii Smile Box, primul astfel de salon din Bucuresti, mizeaza pe apetenta romanilor pentru produse cosmetice si inovatie.
Pielea ta a visat mereu la catifelare, insa programul incarcat si lista lunga de to do-uri nu ti-au permis sa respecti cu strictete ritualul de ingrijire al acesteia.
Informatii inedite (Autor: ... Zburdalnice si imprevizibile, ele pot favoriza legaturi de iubire, pot vindeca boli si chiar pot rapi in lumea lor tineri frumosi si neprihaniti. ... Fetele isi pun flori de sanziene sun perna pentru a-si visa ursitul, sau chiar le invoca pentru a avea implinire in dragoste.
22.03.2019 Dupa ce a provocat un soc in cultura contemporana si a schimbat regulile genului horror cu debutul sau regizoral, Fugi!, un film provocator si cu constiiinĂˆâ€ºa sociala, vizionarul Jordan Peele, castigator al premiului Oscar, revine cu un alt cosmar original scris, regizat si produs de el.
Prima zi a lunii aprilie va inregistra un record in ceea ce priveste numarul de scumpiri la produse si servicii.
Luviane Atelier de Parfumerie si Bijuterie organizeaza astazi, la Muzeul National George Enescu (Palatul Cantacuzino) o degustare olfactiva a colectiei de parfumuri artizanale-naturale Miresme Romanesti, realizate prin tehnici stravechi traditionale si inspirate de simbolistica motivelor romanesti si de mitologie.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta, condusa de Petre Dinica (foto), a reusit ca, in doar cateva zile, sa cheltuiasca cateva miliarde bune. Si asta dupa ce a aprovizionat toate cele 21 centre din judet cu diverse produse de ingrijire gen:
Trebuie spus ca, fata de anii precedentii, masurile luate de autoritati impotriva comerciantiilor de parfumuri contrafacute au inceput sa prinda contur. ... De exemplu, de la o taraba oarecare se pot cumpara parfumuri contrafacute care au un pret cuprins intre 70.000 si 200.000 de lei.
Comisia Europeana a propus vineri interzicerea folosirii la jucarii a substantelor chimice cancerigene, mutagene si toxice pentru reproducere, precum si a unor parfumuri ce pot produce alergii. ... "Nu ne putem juca asa cu sanatatea si siguranta copiilor nostri.
In trimestrul al III-lea 2010, Oriflame Romania a cunoscut o crestere cu 25% a vanzarilor devenind, astfel, una dintre companiile cu cea mai rapida evolutie din cadrul grupului Oriflame in Europa si la nivel global.
Reproducerea frumusetii umane a fost tema centrala a acestei perioade artistice, iar acesta este si scopul casei Pantheon Roma: acela de a aminti omului modern ca exista mereu un mod de a visa, cautand frumusetea si dragostea.
Doar sexul este esential pentru un mariaj sanatos, cat si pentru un trup sanatos. O viata sexuala sanatoasa reduce stresul, riscul bolilor de inima, si poate imbunatati imunitatea. Deci aceste sfaturi va pot ajuta sa va creste libidoul si sa va bucurati ca intr-adevar stiti totul despre sex.
nu-si dau seama cat sunt de penibile. Drept urmare, defileaza cu mandrie, etalandu-si posetele sclipicioase pe care stau "marcate" nume celebre. ... Boite pana la refuz si parfumate cu sapte parfumuri diferite deodata.
Piata imobiliara din Romania cunoaste la momentul actual un avant fara precedent in istoria moderna a plaiurilor mioritice, fiind sectorul economic ce va beneficia in urmatorii 5-7 ani de investitii straine si autohtone estimate la mai multe miliarde de euro.
google-analytics.com