Cautare

683 de rezultate pentru "show" (3.13 secunde)
In aprilie 2010, Aykroyd a aparut in binecunoscutul show Larry King Live, unde tema dezbaterii a fost fenomenul OZN. ... In mod ciudat, la scurt timp dupa aceea, producatorilor show-ului lui Aykroyd li s-a spus sa opreasca filmarile unui episod, tratand despre OZN-uri, in care dr.
Cu toate ca suntem in saptamana patiminilor sedintele Consiliului Local (CL) Navodari continua intr-un show de zile mari. ... Nu e normal ca pe parcursul cat participii la discutii sa faci show.
Recentul auto-show international de la New York a fost o ocazie pentru a lamuri o data pentru totdeauna faptul ca, desi pentru un autoturism este important sa exceleze in siguranta, randament, echilibru intre cost si calitate, cu adevarat fundamental este ca acesta sa exprime ceva.
Pielea în doua tonuri portocaliu/negru, volanul ergonomic acoperit partial cu piele si carbon, plansa de bord, si ea din carbon tot în aceleasi doua nuante portocaliu/negru, pedalele din aluminiu accentueaza aspectul sportiv al acestui performant CLR 500 RS.Peugeot 207 VAN va fi lansat pe piata în iuliePeugeot a prezentat noul 207 VAN la CV Show 2007 (The Commercial Vehicle Show) desfasurat în perioada 24 - 26 aprilie în Marea Britanie.Bazat pe hatchback-ul 207 în trei portiere, 207 Van va avea aceeasi lungime de 4.03 m, înaltimea de 1.47 m, latimea de 1.92 m si distanta dintre roti de 2.54 m.
Ea a precizat ca programul de luni pana vineri va cuprinde un matinal, talk-show-uri din 30 in 30 de minute - dupa sistemul Euronews -, principala emisiune de stiri la ora 20.00, urmata de talk-show-uri si de o emisiune de telefoane in direct.
Dan Capatos si-a sarbatorit ziua de nastere chiar in platoul emisiunii pe care o modereaza, Show pacatos, de la Antena 2.
Si, apropo de televiziune, vreau sa cred ca in ceea ce priveste televiziunea am fost precursorul respectat si iubit al primelor show-uri politice devenite celebre pe micul ecran si atat de gustate de milioane de telespectatori.
Managerul Companiei Nationale de Vanzari, britanicul Paul Flanagan, aflat saptamana trecuta la Craiova, la inaugurarea unui nou Complex Ford (show-room si service) detinut de dealerul din Oltenia Plusauto, a precizat, in exclusivitate pentru GdS, care este rolul acestei companii, cum stau lucrurile cu dealerii Ford si ce ii asteapta pe clientii marcii auto de acum incolo.
Badea si-a condimentat show-ul cu glume si a interactionat in permanenta cu spectatorii. El a trebuit sa se intoarca pe scena pentru un bis.
Serban Huidu este un simpatic realizator de radio si televiziune, care a prezentat in fiecare dimineata impreuna cu Mihai Gainusa show-ul matinal de la radio Kiss FM, precum si show-ul satiric saptamanal de la postul TV Prima TV numit Cronica Carcotasilor.
Iar ca bonus, pianistul din Botosani care a plecat in Norvegia pentru a cara copiatoare si a ajuns sa castige inimile a milioane de oameni, la un concurs de televiziune, a fost invitatul special al show-ului aniversar al Antenei 3.
Cea mai usoara pedeapsa ar fi ca Bianca sa ramana fara onorariul de 10.000 de euro, deoarece escapadele sale cu Adrian Cristea si cu Ciprian Marica, din timpul show-ului, pot fi amendate, potrivit clauzei contractuale, cu 50.000 de euro.
Daca pana acum in emisiunile tv nu prea avea nimeni curajul sa spuna despre asa-zisele dive din show-biz-ul romanesc cata minte au, iata ca Radu Banciu are acest curaj, indiferent daca isi face sau nu dusmani. ... vedetele din show-biz-ul romanesc), dar absolut degeaba!", a conchis Banciu in emisiunea sa.
Lazaroiu insusi va sustine un talk show-fluviu intitulat chiar "Alba ca Zapada. Si postul de radio isi va schimba profilul - se va numi RADIO FM 2.0 - si ziarul Realitatea Romaneasca - care va deveni OPINIA 2.0.
Dupa doar cateva episoade ale reality show-ului "Prodanca si Reghe: ... Prin urmare, reality-show-ul care prezinta viata din sanul familiei sale, nu va mai continua la Antena 1, scrie agentiadepresamondena.com.
Nu reusesc sa ma las sedus de grohaiturile care vor sa treaca drept umor, nici de pseudo- reality-show-urile in care sunt invitat sa asist la prezumtive "drame" - de fapt mizerabile afundari in dejectiile din subsolul periferiei societatii.
Rusoaica promite sa faca show in platoul emisiunii lui Maruta si sa mai doboare un record in materie de contorsionism.
Prezentatorul Show-ului Pacatos a spus ca si cel care imita tot felul de personaje precum Nikita si Fernando de la Caransebes, este un gunoi precum gunoiul pe care il imita. Se pare ca prezentatorul s-a referit la Bendeac, cel care a facut nenumarate show-uri din imitarea unor asemenea personaje.
Florin Calinescu va fi, la Prima TV, mai mult decat un prezentator de show TV. ... FLORIN CALINESCU nu va relua doar talk-show-ul, ci și pastilele de satira Chestiunea zilei pe care le realiza la Pro TV..
Rochiile maxi, de tipul slip-dress, imbogayite cu dantela, au fost purtate in timpul fashion-show-urilor, cu tricouri simple cu aspect nefinisat sau cu paiete, iar fustele cu volum, combinate cu topuri cu imprimeuri botanice sau cu motive abstracte, sclipitoare au fost accesorizate cu curele late.
google-analytics.com