Cautare

683 de rezultate pentru "show" (3.49 secunde)
Joi, 27 martie, incepand cu orele 18:30, Maria Buza si Agentul Vip al showbizului romanesc va invita la Coffeol Ploiesti in cadrul Cristi Brancu Show.
Concertul Eskobar a fost anulat din conditii de siguranta, insa show-ul Roxette a inceput putin dupa ora 21:30, dupa ce s-a oprit ploaia si s-au facut ultimele verificari la instalatiile tehnice.
Sambata, 30 iulie, Iron Maiden sustine un concert la Bucuresti - unul dintre ultimele show-uri din turneul The Book of Souls 2016 prin care trupa isi promoveaza albumul cu acelasi nume.
Dupa ce anul trecut a reusit performanta de a fi primul artist roman care a avut un sold out la doar o luna de la anuntul unui show (Delia's Winter Wonderland) cu bilete cuprinse intre 490 si 690 de lei, Delia revine azi cu un anunt minunat pentru fanii ei.
Carla's Dreams va lansa pe 13 mai albumul AntiExemplu printr-un show la Arenele Romane, regizat chiar de ei.
Antiexemplu este piesa care da numele concertului si albumului pe care Carla's Dreams il vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, intr-un show live care, promit baietii, va fi unul de exceptie, regizat chiar de ei.
Numele concertului Antiexemplu este dat de single-ul care da si titlul albumului pe care Carla's Dreams il vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, intr-un show live.
Fosta iubita a lui Adi Cristea face parte din echipa reality show-ului Descopera-ti frumusetea de la Antena Stars. Make-up artist de succes pentru personalitati de talie mondiala din lumea show-biz-ului si fondator al primei Academii de Dermopigmentare din Romania, Maria Pauna face parte din echipa de transformari.
In perioada 10-16 februarie are loc Magic In 5, primul show de creatie muzicala din Romania, care se desfasoara in online, cu transmisiune live, zilnica, timp de 8 ore. ... Magic In 5 este singurul show creator de identitate muzicala, de unde, in doar 5 zile, castigatorul pleaca artist complet:
considerati ca sunteti zgarcita pentru ca suma cheltuita pe an pentru accesorii (iglu, marsupio, mingii spongioase, transportor, pernute etc.) si show-uri feline este sub 3000$; ... ramaneti adesea lefter din cauza show-urilor feline internationale la care tineti mortis sa participati;
NAVI este primul artist care va pune in scena un astfel de moment Shibari in cadrul noului sau show. ... NAVI - Music & Shibari Show https://www.youtube.com/watch?v=NKKnkeQTDIY
Show-ul de pe scena din centrul Parcului Cismigiu va fi prezentat de cunoscutii realizatori TV Razvan Simion si Dani Otil.
Pe unul din posturile specializate in talk-show-uri nocturne care fac audienta la o parte a populatiei prin scandal si extravaganta a ideilor... ... Intr-un show de zile mari, asa cum numai spiritul de mahala existent in aceasta stie sa faca.
Astea duc la zeci de ore de talk-show-ri si la zeci de pagini umplute in ziare, ceea ce nu face decat sa amplifice efectul informatiilor.
Invitat la talk-show-ul "Da sau Nu" difuzat pe Realitatea TV, presedintele PSD, Mircea Geoana, s-a ridicat si a iesit din studiou in timpul emisiei.
Am constatat ca o emisiune de divertisment aduce o satisfactie mult mai mare decat un talk-show politic. ... Putem spune, legat de acest subiect, ca aceste talk-show-uri politice au cazut deja in derizoriu, multe dintre ele chiar in penibil.
Invitatul de onoare al evenimentului organizat in Piateta Cazino din Mamaia in perioada 3-4 iulie - Exotic Car Show - este primarul orasului si principatului Monaco, Georges Marsan (foto), cel care, de altfel, va inmana si trofeele pentru cele mai apreciate masini de epoca de la expozitie.
Show-ul lui Maruta i-a adus in fata telespectatorilor Pro Tv pe baietii de la Akcent, pe DJ Sava si Raluka, pe Edward Maya si Vika Jigulina, dar si pe Inna, toti autorii unor hituri care au cucerit vara aceasta piata de muzica internationala si care au aratat ca ora exacta in muzica se poate da si din Romania.
OTV - amenda de 200.000 lei pentru ca a reluat imaginile CNA a sanctionat, joi, postul Antena 1 cu intreruperea emisiei timp de zece minute, la ora de maxima audienta, pentru imaginile cu fostul premier Emil Boc dezbracat, prezentate luni seara in emisiunea "Un Show Pacatos", realizata de Dan Capatos.
David Guetta s-a aflat pentru a doua oara in Romania, dupa show-ul sau de la prima editie a festivalului Untold, unde a fost headliner (alaturi de Advici si Armin van Buuren), ca si acum.
google-analytics.com