Cautare

683 de rezultate pentru "show" (2.79 secunde)
Recunoscuti pentru show-urile live spectaculoase, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher nu se vor dezminti nici de aceasta data, scena a carei constructie a inceput deja pe Arena Nationala din Bucuresti fiind una cu adevarat speciala, unica in lume!
Pe tot parcursul show-ului, cei din sala i-au putut admira picioarele, despre care se spune ca ar putea ocupa unul dintre primele locuri intr-un clasament al "celor mai frumoase picioare din lume".
Asrtistul a completat show-ul de Craciun cu cateva acorduri menite sa sublinieze partea distractiva si plina de veselie a spectacolului, piesa cu influente grecesti "Dinata Dinata" fiind cea care i-a ridicat la dans chiar si pe cei mai seriosi dintre spectatori.
Coffeol Ploiesti si Agentul VIP al showbizului romanesc va invita joi, 12 decembrie, incepand cu orele 19:00 la Cristi Brancu Show.
A fost la concertul lui Eminem si declara cu mana pe inima ca acesta a fost unul dintre cele mai bune show-uri la care a luat parte vreodata!
Rhythm Of The Dance, impresionantul show ce va fi prezentat in sapte orase din Romania in perioada 24 - 30 Aprilie 2015, de catre Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, implineste 14 ani de cand a fost votat Best Irish Dance Show"!
Printr-un eveniment exclusivist, s-a dat startul Top Beauty Trade Show 2015, cel mai important targ din industria frumusetii. ... Ateliere speciale la Top Beauty Trade Show Duminica, 4 Octombrie, la TopLine (Bd.
Intr-o lume unde toti oamenii se invart in cerc grabiti, Barbierii opresc timpul in loc luni, 30 mai, si fac un show pe un gang urban din Bucuresti, cu o prezentare de hairstyle ce include 10 modele masculine.
INNA a deschis festivalul UNTOLD printr-un super show full band pe Cluj Arena, scena principala. ... Festivalul a inceput in forta, cu multa energie, asigurata de INNA, band-ul ei si cei 6 dansatori, precum si Raldia, artista care canta cu INNA in show-urile ei.
Ce ne poti dezvalui despre sezonul actual Teo Show? ... (zambeste) - Odata cu venirea toamnei a reinceput nu doar Teo Show, ci si un nou an scolar pentru Maia (12 ani). ... - Iti place sa urmaresti show-uri de divertisment celebre, precum cele din SUA?
Top Beauty Trade Show 2016 este locul unde ne putem intalni, intre 29 septembrie si 2 octombrie, daca decideti sa va faceti un dar: ... Andreea Marin recomanda Top Beauty Trade Show 2016.
McCartney Group, compania de evenimente a familiei McCartney, manageriata de mama si sora lui Sir Paul McCartney, prezinta in premiera in Romania, un show live interactiv, cu 4 schimburi complete de costume autentice, in ton cu muzica din fiecare perioada Beatles:
Show pirotehnic 3D, concerte, trei tone de fasole si carnati (Autoare: ... In program sunt si un show pirotehnic 3D si concerte de muzica populara si usoara. ... Potrivit firmei care organizeaza show-ul, acesta va avea un concept unicat.
primarii de negasit (se stiu ei care!) au fost reperati salivand pe langa starletele porno venite sa-si expuna nurii la „Eros Show Estival”.
Cu Teo Show, Kanal D a fost pe locul trei in audiente cu 459.000 de telespectatori pe minut, dupa Antena 1, cu Acces Direct si Pro TV, cu Maruta, scrie paginademedia.ro. ... Teo Trandafir a revenit in televiziune, la Kanal D, unde realizeaza emisiunea "Teo Show".
Top Beauty Trade Show are loc in perioada 1-4 octombrie 2015 in Bucuresti la sediul Top Line: ... Cele mai cunoscute branduri cosmetice din lume lanseaza noutatile la TOP BEAUTY TRADE SHOW 2015:
"Show-ul mediatic al opozitiei urmareste sa puna presiune politica asupra judecatorilor si procurorilor", a adaugat liderul democrat-liberalilor.
Show spectaculos de Ziua Marinei, in Portul Constanta. ... Fortele navale au promis exercitii noi la show-ul naval de anul acesta, simuland lupte intre vase militare.
"Luxury Show" - spectacol de lumini si muzica Pentru anul viitor Romexpo doreste sa organizeze o suita de noi manifestari, atat pe plan judetean, cat si la Bucuresti.
Show de lumini pentru GTC la "Noaptea premierelor GM" Show-ul de lumini a subliniat tema conceptului GTC, utilizand aceeasi tehnologie LED pentru toata scena de prezentare.
google-analytics.com