Cautare

683 de rezultate pentru "show" (3.01 secunde)
Peste 150 de masini au putut fi admirate in acest weekend la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST, la EXPOROM, in Pantelimon.
Teo Trandafir a cucerit Romania cu show-ul prezentat la Kanal D TEO SHOW, audiente ametitoate pe toate cele trei categorii de public monitorizate.
Salonul Calului a pregatit, la a doua sa editie, un complex program de spectacol ecvestru (parade inclusiv Parada steagurilor europene, acrobații, voltije, dresaj, dresaj sportiv pe muzica, cascadorii, intrecerea Retromobil s.a.), competitional (probe sportive pentru toate categoriile de cai si calareti, inclusiv pentru copii si amatori, probe de sarituri demonstrative si intreceri integrate in show-uri ecvestre), dar si un moment special si foarte spectaculos - Seara Cailor - La Nuit du Cheval (un show ecvestru nocturn cu momente speciale pe teme fantastice precum Harap Alb, Balada Mioritei, Dansuri spaniole etc).
Show-ul Jaya The Cat este un nou eveniment confirmat in cadrul platformei Sabotage, fanii avand ocazia sa ii vada live, pe 5 aprilie, in club Fabrica din Bucuresti.
Ia nastere cel mai de succes show, care ii va lasa muti de uimire pe toti cei ce il vor viziona, ii va purta intr-o lume plina de grandoare, dragoste, suspans si aventura si pe care lumea intreaga il va numi: "show time extravaganza".
Anul 2016 se anunta a fi un an al premierelor pentru publicul roman care va avea ocazia sa vada live, pentru prima data in Romania, unul dintre cele mai asteptate show-uri ale ultimilor ani:
Miercuri, 23 mai 2018, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei, indragitul compozitor MARIUS TEICU, lanseaza 3 ALBUME cu cele mai indragite slagare, musicaluri si melodii din filme si show-uri de televiziune celebre ale atat de indragitului compozitor.
Sunt foarte fericit ca duminica am avut sansa ca noua mea piesa, Esta Noche”, sa se auda in premiera in show-ul lui Tony Aguilar, Los 40 Global Show, cel mai ascultat show de radio din toata America Latina.
Dupa show-uri de-a dreptul spectaculoase, sustinute cu casa inchisa - Pe aripi de vant, Welcome to Deliria, PsiheDelia de la Sala Palatului si Delia's Winter Wonderland la TNB - artista revine toamna aceasta cu un nou concert memorabil.
Afla in ce formula va continua show-ul facut celebru de Huidu si Gainusa! ... Un show care a mers ani de zile in 2 personaje, e greu sa mai continue dupa o fractura. ... Este o editie foarte grea, pentru ca nu este un show!
Editorialistul ziarului "Gandul" este necrutator de exact in judecarea lui Crin Antonescu, cel care in confruntarea de vineri a avut o prestatie de talk-show-ist. Nu stiu cat de bun ar fi Crin Antonescu de presedinte, dar, in mod clar, dintre cei trei, este cea mai buna prezenta de talk-show.
"Epopeea lui Boldea, un scenariu prost scris de serviciile secrete?" Epopeea lui Mihail Boldea care a fugit pentru a se intoarce tocmai din Congo si iesirile ciudate ale presedintelui Traian Basescu ne fac sa credem ca avem de-a face cu un scenariu prost, plasmuit de serviciile secrete, afirma analistul Dan Pavel, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca, dupa ce si-a inceput mandatul "cu show-ul Hayssam", seful statului vrea sa-l termine cu "un show Boldea".
Cea de a doua editie a targului de produse de lux Luxury Show organizat recent de Romexpo in complexul sau expozitional din capitala s-a incheiat cu un bilant pozitiv, a aratat Catalin Trifu, directorul Departamentului Organizare Targuri si Expozitii din cadrul Romexpo.
Contractul dintre parti va avea o perioada de trei ani, Robert Turcescu urmand sa realizeze un talk-show de o ora, in prime-time, de luni pana joi, la postul B1. ... In 2003, s-a alaturat echipei Realitatea TV, unde a lansat si a realizat emisiunea care l-a consacrat, talk-show-ul "100%".
Contractul dintre parti are o perioada de trei ani, Robert Turcescu urmand sa realizeze un talk-show de o ora, in prime-time, de luni pana joi, la postul B1. ... In 2003, s-a alaturat echipei Realitatea TV, unde a lansat si a realizat emisiunea care l-a consacrat, talk-show-ul "100%".
Contractul dintre parti are o perioada de trei ani, Robert Turcescu urmand sa realizeze un talk-show de o ora, in prime-time, de luni pana joi, la postul B1. ... In 2003, s-a alaturat echipei Realitatea TV, unde a lansat si a realizat emisiunea care l-a consacrat, talk-show-ul "100%".
Avioane SA nu figureaza pe lista societatilor prezente la Paris Air Show - Le Bourget si Singapore Airshow, desi directorul a calatorit acolo. ... Pai cum sa pleci la show fara avion, ce prezinti acolo?", spun surse din fabrica.
TEO SHOW a debutat cu dreptul in prima zi a lunii februarie!
Incepand cu anul 2012 a devenit unul dintre juratii si mentorii tinerilor solisti lansati de talent show-ul X Factor. ... Trupa de rock alternativ, infiintata in 2005, Grimus a demonstrat ca show-urile live reprezinta cea mai buna cale de a se apropia de public.
Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, show-ul Depeche Mode va avea loc pe 15 mai, pe Arena Nationala din Bucuresti. A mai ramas o singura luna in care fanii Depeche Mode isi mai pot achizitiona bilete pentru show-ul trupei preferate.
google-analytics.com