Cautare

683 de rezultate pentru "show" (4.53 secunde)
Mickey’s Magic Show, spectacolul pe care publicul autohton va avea in sfarsit ocazia de a-l vedea in Romania, este una dintre cele mai recente productii Disney Live!, intregul show fiind conceput si realizat cu ajutorul unei echipe de profesionisti de exceptie.
Pentru beneficiarul viitorului show-room Honda ce se amenajeaza in zona ICIL, pe Bd. ... Drept urmare, show-room-ul s-a extins si pe trotuar, aleea de acces in blocurile invecinate a fost blocata, iar pomii de pe spatiul verde imprejmuitor au inceput sa dispara.
Euroexpo Trade Fairs lanseaza o noua editie a Gifts Show, singura expozitie din Romania dedicata industriei de obiecte promotionale. ... "Gifts Show a pornit initial de la un simplu concurs de obiecte promotionale organizat pentru producatori si importatori incepand cu anul 2005.
Cunoscuta trupa ce va concerta pe 12 iunie la Bucuresti - The Show: ... Show-ul cu numarul 600 al artistilor ce dau viata hiturilor Abba a avut loc la Trefor Arena din Kolding - Danemarca. The Show:
Nu numai coregrafia inovativa si spectacolul de prima clasa recomanda acest nou show; ... Intrebat de ce crede ca acest show e atat de popular, Flatley a raspuns: ... daca oamenii ne plac, vor spune si altora si de aceea avem atatia oameni care revin si revin la show-urile noastre.
In aceasta toamna, celebra trupa de dans irlandez Lord Of The Dance va prezenta la Brasov noua versiune a grandiosului show creat de Michael Flatley! ... Surpriza acestui show va dezvalui brasovenilor ceea ce pana nu demult tinea de domeniul filmelor SF:
Roxana Iliescu ne-a transmis un comunicat de presa intitulat "Israel Buium aduce show-ul din Las Vegas in Bucuresti!", pe care il puteti citi in continuare.
Euroexpo Trade Fairs a lansat in ultimii 8 ani evenimente precum Advertising Show, Gifts Show, Flexo Show, Luxury Show, Expo Francize, Kidex, Baby Boom Show, Wellness Show si Cleaning Show.
Intra sa vezi ce artist se imbraca in femeie pentru un show total la concerte! ... Este vorba despre nimeni altul decat GEORGE, un impatimit al transformarilor in cadrul show-ului Te cunosc de undeva.
Vineri, 10 noiembrie 2017, Loredana va sustine un mega show la Sala Palatului alaturi de trupa Agurida si de invitati speciali. ... Loredana pregateste, pentru al saptelea an consecutiv, un show tematic inovator - Ador, un spectacol special care marcheaza 30 de ani de la lansarea albumului Buna seara, iubite!
Trupa de improvizatie Obligo, indragita de public de peste 8 ani si apreciata in cadrul emisiunilor Romanii au Talent (Pro Tv) si IUmor (Antena 1), vine in fata publicului cu un concept unic pe piata show-urilor din Romania:
Cea mai indragita emisiune de divertisment - late night show - Wow Biz Cea mai indragita emisiune - talent show - Vocea Romaniei Cel mai indragit blog de vedeta - Ela Craciun Cel mai indragit cuplu de vedete - Andra si Catalin Maruta Cea mai indragita piesa a anului 2017 - De unde vii la ora asta?
"Fabulos!", "Magnific!", "Perfect!" sunt doar cateva dintre cuvintele ce puteau fi auzite rostindu-se aseara de zecile de mii de fani prezenti in Piata Constitutiei din Bucuresti, dupa un show care, cu siguranta, va ramane in istorie:
Pe 16 februarie 2019, la Sala Palatului, incepand cu orele 20.00, Teo, Vio si Costel dau startul la ras cu lacrimi in mega show-ul 100% pareri!
Sambata, 20 septembrie, incepand cu ora 15:00 va avea loc Parada costumelor de epoca, urmata de un spectacol de magie "TeO Magic Show", iar incepand cu ora 18,00, timp de jumatate de ora, se va desfasura deja legendara "Bataie cu Flori".
Ministrul transporturilor Radu Berceanu a deschis sambata show-ul Otopeni Air 2010, ocazie cu care ministrul a pilotat un avion Cessna.
In Portul Turistic Tomis a avut loc ieri deschiderea oficiala a celei de a VIII-a editii a Auto Show- manifestare expozitionala dedicata autovehiculelor si accesoriilor pentru acestea, care se desfasoara in perioada 10-13 mai a.c.
Intre 17-21 iunie va avea loc evenimentul Romanian Boat Show Mamaia, care pentru prima oara se va tine pe apa si nu pe uscat, asa cum se obisnuia.
Anca Florea, fosta prezentatoare a emisiunii Revista presei de la Antena3, realizeaza, din 8 martie, un talk-show la Realitatea FM.
Ceea ce am vazut cu putin timp in urma in emisiunea "Un show pacatos" de la Antena 1 ma face sa cred ca daca pur si simplu as schimba canalul sau as inchide televizorul as deveni complice la o mare mizerie.
google-analytics.com