Cautare

17677 de rezultate pentru "show deea fata de la miezul noptii" (4.70 secunde)
Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.
"AeroNautic Show", spectacol la inaltime pe Lacul Morii Sambata, 21 septembrie, Asociatia Aeronautica Romana si Agentia de Parasutism, organizeaza cea de-a IV-a editie a festivalului anual dedicat sporturilor aeriene si nautice "AeroNautic Show - Lacul Morii Bucuresti".
Gadget show, pe stil american. Las Vegas nu mai este capitala cazinourilor, incepe rasfatul electronicelor Nu este cel mai mare targ de electronice din lume, dar este cel mai important: Consumer Electronics Show:
La sfarsit de an, OneDay aduce in concert, la Bucuresti si Cluj-Napoca, trei din cele mai populare trupe britanice ale momentului:
Fara indoiala unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale anului, concertul Depeche Mode va incepe in mai putin de 36 de ore!
Vita de Vie este cea mai recenta confirmare in line-up-ul artistilor romani de la B’ESTFEST Summer Camp, trupa urmand a sustine pe data de 5 iulie un show special, ce va include exclusiv piese de pe binecunoscutului album "Fenomental".
Intalnire cu Gabriel Fatu pe scena Cercului Militar National Gabriel Fatu, producatorul spectacolului si interpretul unuia din rolurile principale din "Ma mut la tata?", care detine si functia de consilier general al Capitalei, va putea fi vazut, alaturi de colegul sau Andreas Petrescu, de fanii sai pe 2 Iunie, la Cercul Militar National, in piesa ce continua actiunea din "Ma mult la mama", dar si in aceasta seara, in emisiunea "Week-end Show", pe TVH.
"TribalFestBucharest este primul festival de Tribal Fusion Belly Dance din Romania si are participanti din toata lumea. ... inscrierile la workshopuri precum si bilete pt. Gala Show gasiti pe site-ul evenimentului (sau direct la intrare in ziele festivalului):
Fanii rock-ului au avut parte aseara de un concert memorabil pus in scena de una dintre cele mai iubite trupe de heavy metal din istorie - Deep Purple!
Joi, 27 martie, incepand cu orele 18:30, Maria Buza si Agentul Vip al showbizului romanesc va invita la Coffeol Ploiesti in cadrul Cristi Brancu Show. Evenimentul va fi unul cu adevarat inedit deoarece vedetele vor provoca publicul sa participe la un concurs live de bancuri!
Ghid de iesit in oras: ... Alina Ciobanu) Marele Picnic ShortsUp Acest sfarsit de saptamana este plin de festivaluri.
Dupa ce anul trecut a reusit performanta de a fi primul artist roman care a avut un sold out la doar o luna de la anuntul unui show (Delia's Winter Wonderland) cu bilete cuprinse intre 490 si 690 de lei, Delia revine azi cu un anunt minunat pentru fanii ei.
Se numeste ANTI CsD, este compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi.
Carla's Dreams isi bucura si isi surprind fanii cu piese variate ca mesaj, care aduna milioane de vizualizari pe YouTube. Ultimul single lansat, Antiexemplu, a depasit 10 milioane de vizualizari la numai o luna de la lansare si a luat cu asalt radiourile.
Carla's Dreams se bucura de la fel de mult succes ca si in 2016.
Fosta iubita a lui Adi Cristea face parte din echipa reality show-ului Descopera-ti frumusetea de la Antena Stars. Make-up artist de succes pentru personalitati de talie mondiala din lumea show-biz-ului si fondator al primei Academii de Dermopigmentare din Romania, Maria Pauna face parte din echipa de transformari.
In perioada 10-16 februarie are loc Magic In 5, primul show de creatie muzicala din Romania, care se desfasoara in online, cu transmisiune live, zilnica, timp de 8 ore.
NAVI este primul artist care va pune in scena un astfel de moment Shibari in cadrul noului sau show. Va fi acompaniata pe scena de un rigger (artist al sforilor) si va canta live in timp ce este suspendata in franghii.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. Mitinguri, demiteri, demisii, crime, mite prin parcari, dezvaluiri despre asasinate la comanda, suparari prezidentiale.
Pedaland pe sosea, de Areta Sandru Timpul va fi acelasi - ne spuse batranul din fotoliu, pregatindu-si o tigara - indiferent daca va fi masurat de un ceas de mana sau de clepsidra, timpul va fi la fel chiar daca ti se va parea ca pe-un cadran de nisip minutele se scurg mai usor, timpul va fi acelasi, v-o spun eu, mai zise el si incepu sa fumeze.
google-analytics.com