Cautare

17677 de rezultate pentru "show deea fata de la miezul noptii" (3.47 secunde)
FARCAS) (Continuare) Un sir de stele La Pabianice (voievodatul Lodz), pe 13 octombrie 2013, la miezul noptii, domnul Mateusz, de 30 de ani, care traieste intr-un bloc de locuinte din centrul orasului, a vazut un spectacol neasteptat.
Aproape 1 milion de catolici sarbatoresc duminica PASTELE PASTELE CATOLIC 2015: Aproximativ un milion de catolici din Romania sarbatoresc duminica Pastele, iar sambata noapte vor participa la celebrarea solemna a Vigiliei Pascale.
Florin Negrutiu) Nu obisnuiesc sa comentez ceea ce se intampla la altii, insa in aceasta noapte senzatia ca am calcat intr-un rahat este atat de puternica, incat ma simt nevoit sa-mi incalc aceasta regula.
O tipa da anunt la ziar: ... A doua zi se prezinta acasa la ea un tip zdrentaros: ... - Vai de capul meu, sunt bolnav de tuberculoza. - Bine, atunci de ce ai mai venit? ... -------------------------------------------------------------------------------- Curs de formare pentru barbati.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
Regele si Hahalera Am scris candva o piesa de teatru, Ultimul Imparat, despre un mascarici care, uzurpand tronul regelui, vestea Sfarsitul si chema Apocalipsa.
Potrivit reprezentantilor Orange Romania, dealerul terminalului Apple, la nivelul tarii au fost inregistrate numai putin de 6000 de precomenzi. Constanta a reprezentat unul din cele 6 judete in care telefonul a fost lansat in primul minut al zilei de 22 august a.c.
Ramona Badescu implineste azi 45 de ani. Gazda emisiunii "Duminica in familie" de la TVR1 a inceput petrecerea de aseara, alaturi de familia ei si de invitatii sai, la Premier Palace Hotel&SPA.
Unii mai pe furis, tiptil, sa nu se prinda ianuarie ca-i intram in odai, altii cu tambalau si zarva de lautari, ca sa priceapa junele cinspe ca muica suntem neam de piatra/cand e vorba tralala.
Masuri de criza luate de autoritatile din Buzau. In toate parcurile din oras, luminile se sting la miezul noptii, iar accesul persoanelor este interzis. Mai mult decat atat, municipalitatea a oprit si toate fantanile arteziene din oras si planuieste sa inlocuiasca toate corpurile de iluminat stradal cu unele economice.
Teo Trandafir a cucerit Romania cu show-ul prezentat la Kanal D TEO SHOW, audiente ametitoate pe toate cele trei categorii de public monitorizate.
Show-ul Jaya The Cat este un nou eveniment confirmat in cadrul platformei Sabotage, fanii avand ocazia sa ii vada live, pe 5 aprilie, in club Fabrica din Bucuresti. Trupa americano-olandeza Jaya The Cat este unul unul dintre cele mai apreciate grupuri de ska-punk din lume la acest moment.
• Porti deschise la Hanul Gabroveni Sarbatoarea Bucurestiului va debuta joi, 18 septembrie cu inaugurarea Hanului Gabroveni, monument istoric consolidat, reabilitat si modernizat cu fonduri norvegiene si de la bugetul local, care va deveni noul centru cultural al Capitalei.
Ministrul transporturilor Radu Berceanu a deschis sambata show-ul Otopeni Air 2010, ocazie cu care ministrul a pilotat un avion Cessna.
In Portul Turistic Tomis a avut loc ieri deschiderea oficiala a celei de a VIII-a editii a Auto Show- manifestare expozitionala dedicata autovehiculelor si accesoriilor pentru acestea, care se desfasoara in perioada 10-13 mai a.c.
Noul sezon estival va fi plin de evenimente care mai de care mai grandioase. Astfel, la inceputul verii, Power Marine propune pentru turisti, si nu numai, evenimentul Power Marine AutoShow.
Anca Florea, fosta prezentatoare a emisiunii Revista presei de la Antena3, realizeaza, din 8 martie, un talk-show la Realitatea FM. Emisiunea se numeste Realitatea Romaneasca si este difuzata, de luni pana vineri, pe tronsonul 13:00-14:00, informeaza Gabriel Ionita, directorul postului Realitatea FM, pentru paginademedia.ro.
Peste 150 de masini au putut fi admirate in acest weekend la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST, la EXPOROM, in Pantelimon. ... Alaturi de automobilele noi, pot fi admirate zeci de masini modificate dupa imaginatia fiecarui proprietar pasionat.
A doua editie a Salonului Calului va avea loc in perioada 26-29 septembrie, langa Bucuresti Evenimentul propune o formula ampla si creativa de spectacol evestru si competitie sportiva A doua editie a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activitatilor sportive, de divertisment si de business ecvestru din Romania, se va desfasura in perioada 27-30 septembrie 2013, intr-o formula mai dinamica si mai creativa.
Pe 14 martie 2014 au avut loc la Bucuresti cele doua reprezentatii sustinute de elevii lui Michael Flatley - Lord Of The Dance. Mii de spectatori au putut vedea si aplauda spectacolul ce este numit "o minune a lumii moderne".
google-analytics.com