Cautare

252 de rezultate pentru "shades beauty salon" (9.11 secunde)
Natural Nutrition este singurul brand conceptual de beauty cult product, din Romania, un dialog constant intre ingredientele naturale, expertiza stiintifica si high-tech design.
Cosmetics Beauty Hair, Romexpo, 1-4 octombrie RMS Sud Europa, unic importator si distribuitor de produse cosmetice din Belarus pentru Romania, Bulgaria, Spania, Italia si Franța a fost prezent la ROMEXPO, in perioada 1 - 4 octombrie 2015, in cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR, expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
banca de celule stem Biogenis, MedLife, Silhouette Beauty Centers, Danonino. ... banca de celule stem Biogenis, MedLife, Silhouette Beauty Centers, Danonino.
Reprezentantii bancii de celule stem Biogenis, MedLife, Silhouette Beauty Centers, Danonino si Magiunul de Topoloveni au venit in intampinarea femeilor insarcinate cu raspunsuri la toate situatiile intalnite in cele noua luni de sarcina", a marturisit realizatoarea emisiunilor "Buna dimineata, Sanatate!" de la Antena 1 si "Traieste sanatos cu Simona de la radio Itsy Bitsy.
Recent, intr-o atmosfera speciala, la Beauty Distrit Stejarii, am evadat intr-o calatorie a relaxarii si a starii de bine! Alaturi de beauty editori, bloggeri si clienti importanti am descoperit noua colectie CND Botanical SPA, ce ofera un nou tip de tratamente cu beneficii si rezultate frumoase, vizibile imediat!
Ingredientul-cheie din gama Parusan® a fost obtinut dupa multe studii si analize clinice, dovedindu-si efectul pozitiv asupra procesului de crestere a parului si revolutionand astfel domeniul beauty, lucru ce a dus la premierea si declararea substantei AnaGain - ca fiind Cel mai avansat ingredient la Beyond Beauty din Paris, in 2014.
editura Litera, Magiunul de Topoloveni, Aida Bistro, Beauty Gate Studio, dr. ... Aida Bistro, Magiunul de Topoloveni, BEAUTY GATE STUDIO, Editura Litera Parteneri media:
ICE - Agentia Bucuresti va organiza cea de-a doua editie a evenimentului Italian Beauty & Care Day ce se va desfasura la Hotel Marshal Garden din Bucuresti (Sala Panoramic 1) joi 15 iunie 2017, incepand cu orele 10.30.
Kasem, Loredana Latis, Adina si Elena Oancea de la Careless Beauty, Mirela Retegan, Madalina Nicolai, Mirela Vescan, Mirel Leventer, Nuami Dinescu, Mariana Cojocaru, Cristina Grama, Roxana Iliescu.
De la deschiderea primului salon, in 1910, pe 5th Avenue, cea mai stilata si popular strada a New York-ului, si pana in 1966, cand s-a stins din viata, Elizabeth Arden a reusit sa creeze un adevarat imperiu, lasand in urma sa o companie cu 60mil de dolari profit anual, 17 corporatii si peste 40 de saloane, raspandite in lumea intreaga.
Mai mult, in acelasi complex de vacanta, care este cel mai mare de pe Litoralul Marii Negre, turistii au la dispozitie restaurante, baruri, o cafenea orientala, un beauty salon si un centru SPA.
De la deschiderea primului salon, in 1910, pe 5th Avenue, cea mai stilata si popular strada a New York-ului, si pana in 1966, cand s-a stins din viata, Elizabeth Arden a reusit sa creeze un adevarat imperiu, lasand in urma sa o companie cu 60mil de dolari profit anual, 17 corporatii si peste 40 de saloane, raspandite in lumea intreaga.
Cele mai indragite vedete din showbiz au descoperit, in premiera, noile tendinte din industria frumusetii, participand la deschiderea celui mai nou centru dedicat femeilor- Chic Salon by Beauty ONE (Str.
Masina viitorului - birou mobil si salon pe patru roti Pentru a se adapta la noile cerinte ale pietei, marile companii de autoturisme se intrec in fel si fel de tehnologii pentru a-si atrage clientii.
In primul rand, "piesa de rezistenta", asa cum a fost denumita de catre organizatori, consta in functionarea in cadrul CAMEX a unui Salon Financiar destinat bancilor, companiilor de asigurari sau firmelor specializate in finantari, salon ce ofera vizitatorilor si expozantilor prilejul de a gasi solutia favorabila in achizitionarea de produse sau servicii pentru constructii si nu in ultimul rand finantarea unor investitii necesare unui proiect de constructie.
„Prin organizarea acestui salon, intentia Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica a fost de a apropia mediul economic de rezultatele cercetarii si implicit de a oferi mediului economic ultimele cercetari pentru a putea fi puse în practica“, a declarat Constantin Râlea, reprezentantul MEC.„Activitatea în domeniul cercetarii cu agenti economici s-a triplat“Prin organizarea acestui salon se spera o revigorare a domeniului cercetarii, care în ultimul timp a fost destul de ignorat.
salon de amenajari exterioare, edilitare: ... salon de activitate generala.
Este vorba despre garsoniere care cuprind un dormitor si un salon, cu gradina, la un pret de 60.000 euro. ... Suprafata minima a unei astfel de case va fi de 52 mp si va beneficia de o bucatarie, un salon, o debara, o baie si un dormitor.
Site-ul TopLineShop.ro ofera o gama larga de produse cosmetice si accesorii clientilor sai, atat profesionale pentru salon cat si in variante retail. Cumparatorii se pot inscrie pe site cu un cont profesional (salon sau freelancer), dar si un cont personal.
Standul Comisiei Europene in inima acestui salon de carte ne aminteste in primul rand ca una din dimensiunile esentiale ale identitatii europene este cultura.
google-analytics.com