Cautare

252 de rezultate pentru "shades beauty salon" (2.55 secunde)
Un show de fashion si beauty, concerte live sustinute de Corina si trupa Amadeus, vedete pe podium, intr-un decor special, cu fulgi de nea si sculpturi in gheata.
Pentru ca am sarbatorit vremurile retro, doamnele si domnisoarele care nu au avut timp sa se coafeze, pentru ca au stat blocate in trafic, au fost rasfatate cu bucle si bentite cu fundite la colrul beauty, amenajat prin amabilitatea salonului de infrumusetare, Salon OKY DOKY VIP (Beauty and More), din Pipera Bucuresti.
one.ro/beauty/beauty-tips/Cum sa slabesti rapid si eficient Daca slim fit este intotdeauna o expresie asociata cu alte persoane, mai putin cu tine, si, mai ales, daca nu crezi in terapii cu efect minune, e musai sa testezi noul program Eximia Body Farm Plus.
Vom alege Miss Lambretta, iar doamnele si domnisoarele care nu vor avea timp sa isi aranjeze parul inainte de eveniment, vor fi rasfatate cu retro hairstyles la coltul beauty, amenajat prin amabilitatea salonului Salon OKY DOKY VIP (Beauty and More), din Pipera Bucuresti.
Daca nu ti-ai gasit inca coafura potrivita si iti doresti ceva nou, atunci solutia este sa mergi la Plaza Romania, unde s-a deschis un nou salon de beauty&hair. ... Dupa o vizita la salon, tenul dumneavoastra va fi revigorat.
Este sfatuit ca, dupa ce intra in salon, sa spuna maresalului ca nu este de acord cu ceea ce intentioneaza sa faca. Regele isi face curaj si intra in salon.
Kisseleff, club de frumusete chic si salon de ingrijiri corporale. ... Salon de varf, dincolo de tratamentele corporale eficiente, cu tehnologie sofisticata revolutionara, dincolo de frumusetea coafurilor si a machiajului, dincolo de profesionalismul de inalta clasa al specialistilor de aici, la Jolie Cherie veti intra intr-o casa a prieteniei.
Recent s-a inaugurat la Bucuresti un altfel de salon de frumusete.
Cu ocazia zilei de 8 martie, martisorul consta intr-un discount de 20% aplicabil la preturile de lista! Ziua de 8 Martie este recunoscuta pe intreg Mapamondul ca sarbatoarea internationala a femeii.
Spa, Beauty si voie buna Madam Udrea se topeste dupa razgaiala spa-ului moldovenesc. ... http://www.ziarulderoman.ro/26670/elena-udrea-impresionata-de-serviciile-velvet-beauty-spa/#commenti
Magda Ciontea, medic al Silhouette Beauty Centers, specialist in intretinere corporala si expert in nutritie, le-a explicat mamicilor care sunt tratamentele corporale recomandate pe durata sarcinii, precum si cele dupa nastere.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, pune capat zvonisticii din ultimele zile, amintind ca desemnarea comisarului european intra in atributiile premierului, mai ales ca alegerea acestuia nu este facuta in urma unui "concurs de frumusete gen 'beauty contest'".
Va invitam sa cunoasteti oamenii din spatele acestui brand unic pe piata, Beauty Trainers care in curand vor revolutiona serviciile de beauty din Romania cu ajutorul a doua branduri exclusiviste care vor reuni oameni importanti din aceasta industrie.
Group, a participat recent la Italian Beauty & Care Day, la Hotel Marshal Garden. ... Produse prezentate la Italian Beauty & Care Day:
La finalul petrecerii fiecare dintre ei a primit cadouri generoase de la sponsori, din partea MIKO si bineinteles, de la copiii angajatilor si clientilor Miko Beauty Center.
banca de celule stem Biogenis, MedLife, Silhouette Beauty Centers, Danonino. ... banca de celule stem Biogenis, MedLife, Silhouette Beauty Centers, Danonino.
De la tendinte in moda si beauty pana la ce poarta barbatii si care sunt cele mai simpatice tinute pentru copii. ... Pe langa toate acestea, in Ploiesti Shopping City va asteapta weekendul 26-27 Martie, un Fashion & Beauty Corner cu multe workshop-uri gratuite de makeup, hairstyling, tratamente si nutritie.
Iata ce sfaturi de beauty are pentru noi - Raluca Zenga, autoarea Manualului Mamicii ZEN, care in curand va lansa un frumos manual de beauty.
Secrete de beauty! ... Sportul are rolul sau, insa si tratamentele noninvazive de beauty, o mica ajustare cu botox sau genele mostenite de la parinti isi spun si ele cuvantul!
Noile tendinte fashion & beauty pentru toamna-iarna 2018/2019 Descopera noile tendinte fashion & beauty pentru sezonul toamna-iarna 2018/2019. LAYERING Peste o rochie, o camasa, peste camasa, o vesta, peste vesta, o jacheta, peste jacheta, o alta jacheta, iar peste toate acestea mai poti adauga un palton.
google-analytics.com