Cautare

252 de rezultate pentru "shades beauty salon" (4.33 secunde)
Shades Beauty Lounge a demarat un eveniment inedit care si-a propus sa aduca in fata membrilor presei si a bloggerilor mame doua vedete, in persoana Monicai Iagar si a Roxanei Iliescu, ce au impartasit celor prezenti trucurile lor de beauty precum si felul in care reusesc sa imbine cariera de mama cu viata profesionala.
Acestea sunt in prezent cel mai nou trend in industria de beauty si anti-aging, tot mai multe femei alegand sa introduca in ritualul lor de frumusete si astfel de produse speciale. ... Cu Beauty Help, frumusetea chiar vine din interior si inseamna, in primul rand, sanatate!
Ioana Adina Oancea, farmacist-estetician si manager Careless Beauty Bucuresti ne-a impartasit detalii despre ingrijirea, prevenirea si tratarea corecta a tenului: ... Gama Careless Beauty indeplineste toate aceste conditii, iar retetarul nostru de preparare are la baza un Brevet de Inventie pe care l-am obtinut in anul 2006.
Shades Beauty Lounge din strada Lisabona, nr 11 si Mamicaurbana.ro organizeaza in curand un eveniment inedit, dedicat mamicilor, ce isi propune sa aduca in atentia invitatelor cele mai exclusiviste coafuri pentru perioada sarbatorilor.
Beauty vlogger-ul de succes, Cristina Kovacs, a castigat unul dintre cele mai importante concursuri de vlogging ale anului, Scoala de Beauty Vlogging by L'Oreal Paris.
In ultima perioada s-au produs multe schimbari la salonul Shades Beauty Lounge,dar scopul a ramas acelasi si anume sa oferim clientelor noastre servicii complete de infrumusetare.
Organizat in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, in Pavilioanele C1, C2 si C4, Cosmetics Beauty Hair constituie unul dintre cei mai puternici promotori ai industriei cosmeticelor din tara noastra, fiind o manifestare de referinta pentru producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
Pentru ca e primavara puteti apela la diverse tratamente faciale la Shades Beauty Lounge din Strada Lisabona nr. ... Toate produsele folosite la Shades Beauty Lounge sunt din extracte naturale, plante crescute bio.
In Capitala, in zona Alba Iulia, s-a deschis in urma cu cinci luni Sun Exclusiv Beauty Salon, care ofera servicii de calitate clientilor sai.
14, in sectorul 3, primul salon de albire dentara din Romania. Francezii Marc si Pierre Pennino, proprietarii Smile Box, primul astfel de salon din Bucuresti, mizeaza pe apetenta romanilor pentru produse cosmetice si inovatie.
In anii ‘90 erau la moda tunsorile asimetrice cu un stil romantic-rock si tunsorile cat mai lejere, ca si acum", spune Gina Dan, hair-stilist la Shades Beauty Salon.
Bom Bidi Bom s-a lansat recent si este inclusa pe coloana sonora a filmului Fifty Shades Darker. ... Piesele incluse pe coloana sonora a primului Fifty Shades of Grey au fost de un real succes in intrega lume:
Cu aceasta ocazie, vedeta a lansat oficial salonul Hello Beauty (Sos. ... Salonul Hello Beauty, Samsonite, Bristot, Moet & Chandon, Vittel, Perrier, Peroni, Reinert, Pretty Girl, Hispanitas, TopLine. ... Samsonite, Bristot, Moet & Chandon, Vittel, Perrier, Peroni, Reinert, Pretty Girl, Hispanitas, TopLine si lansarea salonului Hello Beauty," a precizat Dana Savuica.
Frumusetea nu tine doar de exterior, ci si de interior, asa ca Beauty Help va dezvaluie secretele mentinerii sanatatii, frumusetii, tineretii tenului din interior si va oferi momentul descoperirii unui produs minune. ... Cand frumusetea vine din interior, se numeste Beauty Help!
Un salon de înfrumusetare care sa cuprinda cosmetica, frizerie, coafura sau sala de fitness, solar ori salon de masaj este o afacere care poate aduce un profit frumos, bazându-se pe dorinta oricarui om de a arata cât mai sanatos.Saloanele de cosmetica sunt afaceri care aduc câstiguri pentru cei dispusi sa înceapa o astfel de afacere.
Printr-un eveniment exclusivist, s-a dat startul Top Beauty Trade Show 2015, cel mai important targ din industria frumusetii. ... Ia ce au gasit iubitorii de beauty acolo: Ateliere speciale la Top Beauty Trade Show Duminica, 4 Octombrie, la TopLine (Bd.
De curand, a fost aleasa ca vector de imagine a unui salon pentru linia profesionala de produse styling Label M - a academiei britanice Tony & Guy.
Profita acum de abonamente lunare pentru o podoaba capilara de invidiat, la Shades Beauty Lounge, intre 5 II 2013 - 5 IV 2013.
La Shades Beauty Lounge puteti beneficia pana la data de 1 aprilie de urmatoarele oferte:
Miercuri, 13.03.2013, la salonul Shades Beauty Lounge din Dorobanti a avut loc un eveniment destinat sa schimbe in bine viata unor femei din categorii sociale defavorizate.
google-analytics.com