Cautare

57 de rezultate pentru "sfere" (2.88 secunde)
FARCAS) (continuare) Sfere deasupra muntilor Cercetatorul, jurnalistul si romancierul Steve Hammons se intreaba daca omenirea este pregatita sa inteleaga implicatiile incidentului. Putina lume stie ca sfere stralucitoare, ca de chihlimbar, au fost observate in regiunea Phoenix si cu multi ani inainte, dar si dupa aceea.
A doua zi, cand au fost descarcate fotografiile, pe un cliseu au aparut doua sfere, una alba si o alta neagra, pe care insa nimeni nu le sesizase cu ochiul liber.
- Spatiul este format din mai multe sfere crescatoare care dau nastere la sfere similare, iar acestea, la randul lor, produc un numar si mai mare de sfere, si asa mai departe.
Mai tarziu, dupa ce s-a odihnit si s-a relaxat, si-a amintit ca s-a aflat in interiorul unei sfere luminate. ... Peste cateva momente au aterizat alte trei sfere similare, din care au iesit alte trei creaturi asemanatoare cu prima, care au devenit si ele treptat invizibile.
vectori, sfere, sfere de energie, bile (sau bilute), spatii, forme-gand, idei-forma, egregori (emisiile psihicului colectiv necesita insa un suport energetic serios pentru a deveni vector;
Omuleti zburatori cu bot de caine In momentul in care a ajuns deasupra locului in care asteptau umanoizii, balonul a ejectat, una dupa alta, la intervale foarte scurte, 3 sfere mari, pe o traiectorie verticala descendenta si 9 sfere mai mici, pe o traiectorie parabolic descendenta.
pomi mari, sfere mari si cuarturi (toate la mare cautare de catre colectionari). "Specialitatile au fost bine cooptate! Avem clienti care vin des la noi!
pomisori mici din cristale - la 15 RON, din peridot, ametist, ochi de tirgu, lapis lazuli si cristal de stanca, dar si cristale de colectie si sfere.
labradorit, jasp, lapis lazuli, amazonit, cuart roz, septaria, selenit, carneol, fosile - intre 5 - 300 RON, felii de agate din Brazilia - intre 5 - 200 RON, pandantiv de moldavit, sfere - intre 10 - 300 RON, sculpturi din diverse pietre din Madagascar - intre 50 - 500 RON", ne-a spus Anamaria Vidu.
Maria Luiza a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie coliere, pandante, cercei si bratara (din Brazilia) - intre 40 - 45 RON, bratari din lapis lazuli - la 30 RON, coliere din seminte de asai - la 15 si 20 RON, cercei din pietre - la 10 RON, sfere pentru masaj si baghete de cuart roz - la 65 RON, set din ametist (cercei, inel, pandant) - la 200 RON, pendule - intre 35 - 45 RON (3 bucati), inele din pietre - la 10 RON, 15 RON si 25 RON.
Rodica Florea a participat recent la targul de terapii complementare de la Sala Dalles, cu bijuterii din cristale, dar si cu geode gemene de ametist, felii de agat, sfere, piramide, pietre brute, zodiace montate pe pietre - intre 7 - 15 RON, sfera de citrin cu ametist - la 1.000 RON.
Tactica steguletelor a fost pusa in aplicare incepand cu Comisia inaugurata in 2005 pentru a se pronunta asupra nivelului atins in anumite sfere de monitorizare de statele respective.
Desi lumea fizica este cea a adevaratei existente, a progreselor individuale si colective, a realizarilor majore, ea este o lume temporara in care spiritele petrec un timp limitat dupa care se intorc in perenele sfere astrale.
Unul dintre controlorii de zbor USAF, Ike Barker, i-a spus lui Hastings ca OZN-ul, care avea forma unei sfere de culoare portocalie si marimea unui avion de vanatoare-bombardier, a fost vazut prin geamul turnului de control al traficului aerian, in acelasi moment in care el a fost observat si pe radarul turnului.
Pe imagine se vad 3 sfere rosii difuze, asezate pe un arc foarte deschis si unite prin brate cetoase. In interiorul arcului se mai vede un al patrulea punct rosu, si acesta parca legat de celelalte.
Pe imagine se vede o formatiune inexplicabila de OZN-uri, semanand cu un sirag de cinci sfere, dintre care una mai mare.
In anul 1987, in Occident au circulat rapoarte privind un numar de sfere de rosii care au zburat peste Sichuan.
Oamenii de stiinta au conceput acoperirea unor sfere extrem de mici de aur cu un medicament pentru chimioterapie. Cand micile particule de aur au fost introduse in celulele tumorale, replicarea acestora a fost stopata si numeroase celule bolnave au disparut.
In mijlocul fulgerelor, dupa o explozie puternica s-au trezit in mijlocul unei sfere luminoase, avand diametrul de circa 5 metri, cu un contur bine delimitat.
Europa cu mai multe standarde cred ca va fi discutata de Putin si Trump la definirea noilor sfere de influenta.
google-analytics.com