Cautare

1022 de rezultate pentru "sf ilie" (3.24 secunde)
Si Ilie Sarbu se retrage Presedintele PSD Timis, Ilie Sarbu, a declarat ca se va retrage din "echipa lui Mircea Geoana" si ca il va sustine in continuare la presedintia partidului pe Victor Ponta.
Senatorul social-democrat Ilie Sarbu a calificat miercuri drept regretabila plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adaugand ca acesta a ales sa devina independent "cu gandul ca poate sa plece ambasador la Paris".
Instalarea lui Ilie Sarbu ca lider de grup al PSD, in Senat, este, probabil, una dintre cele mai mari greseli facute de Ponta, pana acum.
Asadar, in cadrul sedintei de ieri, 31.08.2010, a fost ales liderul de grup, in persoana senatorului Ilie Sarbu (foto), fost Ministru al Agriculturii, iar astazi alegerile au continuat si la nivelul Biroului de conducere al grupului.
Liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu (foto), a declarat, marti, ca social-democratii depun toate eforturile pentru a-i convinge pe colegii din arcul guvernamental ca este timpul sa renunte la mentalitatea de regiment, de cazarma "pe care le-a inoculat-o PDL", si ca trebuie sa voteze motiunea de cenzura pe care o vor depune partidele opozitiei.
Agerpres informeaza ca Liderul grupului parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sarbu (foto), a declarat marti ca este posibil ca motiunea de cenzura sa fie depusa in cea de-a doua jumatate a lunii octombrie sau la inceputul lunii noiembrie.
Ilie Sarbu: Basescu e disperat din cauza aparitiei USL Senatorul PSD Ilie Sarbu (foto) a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, ca presedintele Traian Basescu are mai multe motive sa fie "disperat", printre acestea numarandu-se si aparitia USL si faptul ca PDL "nu mai raspunde la comenzi".
Liderul senatorilor PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, ca senatorul social-democrat Sergiu Nicolaescu nu a explicat in cadrul sedintei grupului "gestul in sine" de a reveni asupra deciziei de a demisiona din formatiunea social-democrata.
Ilie Sarbu, liderul Grupului Partidului Social Democrat din Senatul Romaniei, i-a transmis o scrisoare de felicitare d-lui Jean-Pierre Bel, Presedintele Grupului Socialist Francez cu ocazia victoriei in alegerile senatoriale din Franta. ... Ilie SARBU Liderul Grupului Partidului Social Democrat - Senatul Romaniei
Ilie Sarbu:
Agitatia de la centru se propaga si in filialele PSD, dupa ce Victor Ponta a plusat "ori eu, ori Geoana", iar Mircea Geoana a inceput sa-si aduca aminte cum l-a "facut om pe Victor Ponta" si cum "l-a pus ministru" pe Ilie Sarbu, care acum "minte cu nerusinare" si "se scalambaie cu minciuni".
Senatorul Ilie Sarbu: Nu numai Opozitia trebuie sa reactioneze pentru a bloca proiectul antidemocratic si anticetatenesc al comasarii alegerilor Senatorul Ilie Sarbu a transmis un Comunicat de presa intitulat:
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare : ... Senator Ilie Sarbu Lider al Grupului Parlamentar PSD
"Curtea Constitutionala a deschis o portita, asta e clar si le da frisoane celor de la PDL, ei nu s-au asteptat la asta" Liderul PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat pentru gandul ca dupa referendum, "Curtea Constitutionala a deschis o portita, asta e clar si le da frisoane celor de la PDL, ei nu s-au asteptat la asta.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului PSD a fost reales in fruntea senatorilor social democrati Senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului PSD a fost reales in fruntea senatorilor PSD, in urma votului unanim, in prima sedinta a Grupului din aceasta sesiune parlamentara. ... Lider - Sarbu Ilie • 2.
Senatorul Ilie Sarbu, vicepresedinte Comisia speciala a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra Serviciului de Informatii Externe, are un punct de vedere privind discursul lui Traian Basescu la aniversarea a 24 de ani de existenta a Serviciului Roman de Informatii.
Ilie Sarbu: Se pot face lucruri pentru Mircea Geoana, dar nu prezidentiale si partidul nu uita tradarea Dupa ce a spus ca numele sau figureaza pe lista "foarte scurta" de potentiali candidati PSD la prezidentiale, Mircea Geaona a fost taxat de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.
Ilie Sarbu: Pe unde atingi familia Basescu coruptia e in floare Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, marti, ca "pe unde atingi familia Basescu coruptia e in floare".
Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu:
Pe site-ul grupului parlamentar PSD din Senat, a aparut un punct de vedere al liderului Ilie Sarbu, referitor la duplicitatea si neprofesionalismul senatorilor PNL si PDL, pe care il puteti citi in continuare. ... Ilie Sarbu, Liderul Grupului Parlamentar PSD din Senat Sursa:
google-analytics.com