Cautare

1022 de rezultate pentru "sf ilie" (3.51 secunde)
Ilie Serbanescu, explicatie-soc:
Ilie Sarbu: Manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie - numele vostru e Sebastian Lazaroiu Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, l-a acuzat pe ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, de manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie.
Pentru Ilie Sarbu, declaratia privind scaderea TVA la alimente reprezinta "o fumigena cu iz de minciuna" Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, considera ca declaratia ministrului Agriculturii Valeriu Tabara privind reducerea TVA la produsele alimentare "seamana izbitor" cu cea a ministrului Muncii Sulfina Barbu si a democrat-liberalului Sorin Frunzaverde privind cresterea salariilor si pensiilor cu 5% incepand cu luna aprilie a acestui an si reprezinta "o tactica banala" si "o fumigena cu iz de minciuna" de a incerca redresarea situatiei "dezastruoase" din tara.
Ilie Serbanescu: Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor.
Ei sint albi, mingea e rosie, deci suficiente motive pentru baietii lui Ilie Stan sa manince jar. ... Ilie Stan Rezerve: ... Arbitrul a lasat jocul sa continue spre disperarea fotbalistilor lui Ilie Stan, care au acuzat ca Tatu a fost tinut (foto).
Echipa lui Ilie Stan a fost dominata si a incheiat in corzi la Cluj, dar a plecat cu 3 puncte ce vor cantari greu. ... In minutul 20 Ilie Stan avea deja doua schimbari facute, iar Chiriches era reprofilat fundas dreapta.
Cristina Ilie este absolventa a Facultatii de Chimie Industriala, din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti si a Facultatii de Drept - Universitatea Romano-Americana.
Brigitte si Ilie Nastase au probleme in cuplu, iar lucrurile par sa se inrauteasca dupa ce fostul tenismen a fost fotografiat in prezenta unei blonde la o terasa din Bucuresti.
Ilie Badescu:
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei. Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
Relatii nu prea cordiale cu Ilie Sarbu Fostul deputat a mai explicat care erau relatiile cu presedintele Senatului, senatorul Ilie Sarbu (PSD), la care, spune DNA, ar fi intervenit pentru a rezolva problemele cu Romsilva.
Ilie Rosca, specialistul Bio Ortoclinic sustine ca greutatea zapezii si miscarile necesare pentru aruncarea acesteia pot acutiza problemele si pot provoca spasme musculare greu de suportat, chiar si persoanelor sanatoase. ... Ilie Rosca, sef de sectie la Bio Ortoclinic. ... Ilie Rosca.
A fost dat publicitatii Raportul CSM in chestiunea telefonului dat de premier lui Ilie Botos in cazul Dinu Patriciu.
De asemenea, a mai fost retinut Ilie Jilcu, de profesie medic veterinar, din Caracal, care facea parte din acelasi grup infractional. ... "Drogurile erau procurate de catre liderii grupului infractional, Ianchi Puiu-Mircea, Podina Claudiu-Nicolae, Nitescu Cristina si Farda Paul, de la Jilcu Ilie si Pacioaga Marian.
Nadia Comaneci si Ilie Nastase. ... Fostul tenismen Ilie Nastase a mai candidat pentru acest partid, in 1996, la primaria Capitalei, cand a pierdut in fata lui Victor Ciorbea.
Dupa anuntul lui Ilie Sarbu privind propunerea PSD legata de schimbarea din functie a presedintelui Senatului, cuvantul a fost acordat senatorului Serban Mihailescu. ... Liderul grupului, Ilie Sarbu, l-a invitat pe Geoana la sedinta pentru a-i cere explicatii privind vizita in SUA.
Liviu Negoita (PDL), Robert Sorin Negoita (USL), Catalin Zamfira (PP-DD), Iulian Popescu (UNPR), Gheorghe Ovidiu Emil Stoenescu (PP-PS), Florian Cristache (Partidul "Totul pentru tara"), Ilie Pepenel (Forta Civica), Cristiana Matei (Partidul National Democrat Crestin), Tudor Florian Ivan (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Cornelia Lalu (Partidul Verde), Cristian Ciocea (Partidul Poporului), Ion Uta (Uniunea Populara Social Crestina), Ruxandra-Georgeta Lungu (Partidul Romania Mare), Marton Illyes (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Gheorghe Mazilu (Partidul Socialist Roman), Mihael Zorzini (Partidul Alianta Socialista), Gasca Dragos Eugen (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Parpala Gabi (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat) si Dumitrescu Danut Octavian (Partidul Ecologist Roman).
Ieri, pesedistii timiseni l-au oprit pe liderul filialei, senatorul Ilie Sarbu, sa demisioneze din functia de vicepresedinte la nivel national.
Reducerea la 5% a TVA-ului la alimente este tema pe care ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, o vrea pe ordinea de zi a urmatoarei intalniri a liderilor PSD si PD-L, care va avea loc pe 6 iulie.
Ilie Serbanescu: "2012 va fi un an mai prost decat 2011!" Anul 2012 va fi un an mai greu, din punct de vedere economic, decat 2011, afirma reputatul analist economic, Ilie Serbanescu, pentru Inpolitics. ... Sa fim seriosi", explica Ilie Serbanescu.
google-analytics.com