Cautare

2122 de rezultate pentru "sexavocata martis biatrice divorteaza galati" (2.72 secunde)
In 1868 divorteaza de sotia sa. In 1868, Dickens face a doua calatorie in SUA si isi continua turneele in Scotia si Irlanda.
Tot mai multi romani divorteaza din cauza retelelor sociale. - Sotia imi reproseaza ca dau prea multe Like-uri si inimioare - La bine si la rau, pana cand Facebook ne va desparti.
Mariajul lui Teo Trandafir cu Constantin Iosef s-a incheiat. Vedeta de televiziune si barbatul cu care s-a maritat in urma cu sase luni au decis sa se desparta si fiecare sa isi vada de viata lui.
Se casatoreste si divorteaza din 1976 incoace Tariceanu a mai avut patru neveste. Despre prima sa casatorie, Tariceanu a marturisit pentru Libertatea:
Se casatoreste cu dansatorul si actorul argentinian Rocco Sedano, au impreuna o fata, si divorteaza la fel de repede cum s-a casatorit.
Libertatea.ro : E OFICIAL! STEFAN BANICA S-A DESPARTIT DE ANDREEA MARIN "Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea.
In anul 293, generalul roman Constantiu Chlorus, la indemnul imparatului Diocletian, divorteaza de imparateasa Elena. Aceasta nu se recasatoreste, ci traieste departe de atentia publica, dar aproape de fiul sau.
Cum arata cea care ar fi provocat divortul lui Putin Odata cu despartirea de sotia sa Lyudmila, presedintele rus Vladimir Putin va deveni primul lider de la Kremlin care divorteaza in timpul mandatului, dupa Petru cel Mare.
Cristian Sabbagh, prezentatorul stirilor de la Kanal D, trece prin momente dificile dupa ce a facut anuntul oficial al divortului de sotia sa, alaturi de care a stat un deceniu.
Dupa ce judecatorul au stabilit ca Maximus (7 ani) si Eduard (4 ani) sa se intoarca acasa, pana cand parintii lor divorteaza, omul de afaceri nu a vrut sa piarda timpul, pentru a-i avea cat mai repede langa el pe cei mici.
In dimineata asta un doctor, care mi-e amic, ma intreaba daca unul, stiind ca nevasta-sa e curva si-l trage in piept de 25 de ani, de cand s-au luat, o lasa sa-si faca de cap atata vreme si divorteaza abia acum?
Sebi Ghita divorteaza si isi imparte averea cu nevasta. In luna octombrie, emisiunea lui s-a clasat pe locul cinci la audienta, fiind batut de RTV si chiar si de Dana Grecu cu vrajitoarea si cititorul in stele.
Zodiile care divorteaza cel mai usor. Nu pot avea o casnicie usoara (Autoare: Geanina Mirabela) Chiar daca fac tot posibilul pentru a avea o viata de familie fericita, cateva zodii nu reusesc sa pastreze mereu linistea in relatie.
Cand acest tip de femeie constientizeaza cat de slab sexual era barbatul ei si ce anume ii trebuia ei de fapt ca sa fie satisfacuta, divorteaza.
Specialistii consultati de realizatorii documentarului - a carui tema este sexualitate in cea mai sfanta carte crestina, Biblia - spun ca Lilith ar fi fost intruparea sexualitatii feminine, prima feminista si prima femeie ce divorteaza.
Dana Roba a anutat divortul de sotul ei. In exclusivitate, aflam care sunt gandurile sale si care au fost momentele de cumpana din casnicie.
Vicepresedintele PSD Galati, Dorin Meran, i-a solicitat ieri presedintelui filialei locale, deputatul Dan Nica, sa demisioneze din functie si sa-si asume raspunderea pentru esecul alegerilor din 2004.
Vizita oficiala in bataie de joc - astfel poate fi concentrata in cateva vorbe descalecarea proaspatului premier Calin Popescu-Tariceanu la Galati. ... Primul ministru Calin Popescu-Tariceanu a vizitat ieri orasele Galati si Braila.
Reprezentantii PSD Galati au hotarit sa nu mai dea motive de discutii adversarilor politici. ... Promisiunea facuta in urma cu o saptamina de George Cubasa a fost respectata, astfel incit PSD Galati s-a prezentat in fata ziaristilor galateni cu toate analizele la zi.
Acesta este Nicu Zburlea, ales presedinte interimar al TSD Galati. ... Mai mult, voci din interiorul TSD Galati sustin ca adunarea in care a fost ales Nicu Zburlea presedinte interimar al Organizatiei de Tineret a fost nestatutara, citeva nume aflate in pozitii de conducere nefiind convocate la acea sedinta.
google-analytics.com