Cautare

5274 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate constanta hipocrate" (3.69 secunde)
La eveniment au fost prezenti Mihai Daraban si Ion Danut Juganaru, presedintele, respectiv vicepresedintele Camerei de Comert Industrie Navigatie si Agricultura Constanta (organizator al targului), prefectul Danut Culetu, Iancu Sapera, seful Directiei Agricole (coorganizator al targului), Theodor Mihalcea, director general in cadrul Ministerului Agriculturii, Veronica Toncea, presedintele director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Dumitru Mergiani, directorul APIA Constanta, Marian Iordache, primarul ales al Medgidiei si Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, consulii generali ai Chinei si Turciei acreditati la Constanta, alaturi de numerosi reprezentanti ai firmelor expozante si ai fermierilor constanteni.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
Evenimentul, organizat de Radio Romania - Centrul Cultural Media si Radio Romania Constanta, s-a desfasurat in intervalul 14 - 18 august, in premiera in Constanta, in incinta pavilionului expozitional din vecinatatea City Park Mall. ... Premiile Targului Gaudeamus Constanta 2014 au fost decernate astfel:
Astfel, joi, 5 octombrie, nu se vor face cursuri in scoli. ... Anul trecut, cele mai multe scoli din tara au fost inchise pe 5 octombrie, dar au fost si scoli unde au fost organizate diferite activitati.
- Aveti de facut spitale si de invatat doctori in scoli adevarate si care, bine platiti, sa stea acasa sa grijeasca de bolile noastre nu de ale strainilor.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, il sfatuieste "amical" pe senatorul Gheorghe Funar sa isi retraga propunerea legislativa privind studierea in scoli a Bibliei in versuri, pe care o califica drept o "trasnaie".
Primaria Craiova este in pericol de a pierde cele peste 2,6 milioane de lei puse in joc de Administratia Fondului de Mediu (AFM) pentru proiectul de realizare a sistemului alternativ de producere a energiei termice in scoli si gradinite.
Legea 123/2008 pentru alimentatia sanatoasa in unitatile de invatamant preuniversitar trebuie completata pentru a-si atinge scopul de a imbunatati starea de sanatate a copiilor, considera Federatia patronala din industria alimentara Romalimenta.Actul normativ, adoptat la jumatatea lunii mai de catre deputati, prevede interzicerea distribuirii, comercializarii si prepararii alimentelor nerecomandate hranei copiilor pe timpul scolarizarii, iar ordinul cu normele de aplicare ar urma sa fie publicat marti pe site-ul Ministerului Sanatatii.”Nu ne opunem acestui ordin si acestei liste, dar am fi dorit ca legea sa fie mai completa, sa nu existe confuzii”, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, presedintele Romalimenta, Sorin Minea.Reprezentantul federatiei patronale a afirmat ca in actul normativ denumirile comerciale si denumirile de grupe sunt usor eronate, iar Romalimenta a cerut, ca amendament, si elaborarea unei liste cu produsele agreate in scoli.Romalimenta este nemultumita de faptul ca legea nu precizeaza cine va exercita activitatea de control si a mai solicitat si introducerea unor ore de educatie in scoli, pentru explicarea riscurilor unei alimentatii dezechilibrate.Potrivit actului normativ, Ministerul Sanatatii va intocmi si actualiza o lista a alimentelor nerecomandate prescolarilor si scolarilor, conform recomandarilor specialistilor in nutritie.
Finantare pentru strazi si scoli Cele trei proiecte au in vedere executarea de lucrari de modernizare a infrastructurii orasului. Proiectul intitulat "Sistem de supraveghere pentru cresterea sigurantei in scoli" vizeaza achizitionarea si instalarea de echipamente necesare pentru cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii.
Guvernul da bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului dar inchide scoli si spitale O noua catedrala se construieste in centrul Bucurestiului, cu 600 de milioane de euro. ... Guvernul Romaniei cheltuieste sute de milioane de euro pentru construirea unei catedrale gigantice, dar inchide zilnic scoli si spitale, din lipsa de fonduri.
In luna decembrie, ministerul pe care il conduceti va organiza o licitatie pentru lansarea Proiectului numit "Internet in scoala ta", care are ca scop cumpararea de echipamente si servicii IT&C necesare conectarii la internet a 2446 de scoli aflate in zonele rurale si mici urbane.
Romanii care locuiesc la sat sau in orase mici ar putea avea acces gratuit la internet in parcuri, piete centrale, camine culturale, scoli, biblioteci si biserici, potrivit unei initiative legislative care s-a aflat in dezbatere publica pana vineri.
Puteti vedea pe acest link cateva din momentele concertelor derulate in primele scoli incluse in proiect:https://www.youtube.com/watch?v=n9_MgGWDqSM Proiectul se va derula pana in luna noiembrie si va acoperi 20 de scoli din sectorul 5, scoli in care riscul de abandon scolar este mare.
Familia Regala va participa alaturi de Curtea Veche Publishing la intalniri in scoli pe tot parcursul anului scolar 2013/2014. ... In urmatoarea perioada, editura se va concentra pe intalniri in scoli cu parinti si elevi, ateliere de lectura si o campanie de donatie de carti.
Prezentate in detalilu la pagina http://profi.ro/salveaza_destine/, proiectele din acest an abordeaza probleme foarte variate, de la sanatatea copiilor si pana la prevenirea abandonului scolar sau eliminarea violentei din scoli :
- Sunt medici de familie care considera ca modificarile legate de inscrierea copiilor in scoli, gradinite sunt nerealizabile, ca sporesc birocratia. Deocamdata, parintii sunt derutati si intrebarea este daca acesti copii se vor putea inscrie in scoli?
In scoli si gradinite este plin de varicela si scarlatina (Autoare: ... Matei Bals, atrage atentia asupra numarului mare de cazuri de varicela si scarlatina in scoli si gradinite, dar mai ales asupra complicatiilor acestor boli.
Sunt nevoiti astfel sa improvizeze ei insisi scoli profesionale si sa isi formeze specialisti precum matriteri, mecanici, tehnicieni si nu numai. ... De asemenea, este necesara colaborarea cu scolile si firmele pentru schimbarea mentalitatii parintilor prin prezentarea avantajelor pe care le pot obtine copiii lor dupa terminarea unei scoli profesionale.
Presa din judetul Vaslui a publicat, cu dovezi, o serie de materiale care demonstreaza cum liberalii din toate organizatiile locale trebuiau sa raporteze la Secretariatul general al PNL cazuri in care membri PSD (cazuri de primar in iunie 2016, presedinti de organizatie sau alti membri importanti) sunt sau au fost numiti directori de scoli.
Este prima zi in care testele de saliva pentru depistarea SARS-COV-2 se poate face in scoli. ... Astfel, acestia sunt chemati sa ridice testele de saliva din scoli.
google-analytics.com