Cautare

5274 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate constanta hipocrate" (3.03 secunde)
Directia Nationala Anticoruptie a informat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, fost presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata si continua, prin care a provocat un prejudiciu de peste 3,3 milioane de euro.
Dar, pe langa prezenta in mijlocul tinerilor preocupati de administratie si politica, venirea lui Orban in judetul Constanta a fost structurata astfel incat acesta sa se intalneasca si cu anumiti colegi liberali.
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
Primaria municipiului Constanta poate fi considerata cea mai importanta batalie a anului 2008 din judetul nostru. ... Este vorba despre politicieni care reprezinta ceva in judetul Constanta - Puiu Hasotti si Stelian Dutu.
Agitatie mare in sanul PDL Constanta.
Partidul Democrat- Liberal Constanta a reactionat ieri in termeni duri dupa ce un post de televiziune central a dat publicitatii un sondaj potrivit caruia Radu Mazare este creditat cu 75% din intentiile de vot ale constantenilor.
proximativ 20 de membri ai Organizatiei de Tineret a PD-L Constanta au organizat joi o conferinta de presa in fata sediului filialei judetene a partidului, pentru a-si exprima solidaritatea cu cei zece membri exclusi din partid, dar si cu alti colegi amenintati cu excluderea.
Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a confirmat, ieri, ca Manuela Mitrea, sotia lui Miron Mitrea, ar putea fi unul dintre candidatii PSD intr-un colegiu uninominal pentru Camera Deputatilor din judetul Constanta.
Primarul comunei Agigea, Cristian Carjaliu (foto), a cazut in dizgratia conducerii PSD Constanta, spun gurile rele, iar motivul ar fi Portul Constanta Sud Agigea.
Nivelul datoriilor neachitate de RADET Constanta catre sucursala locala a Electrocentrale SA (CET) se ridica in prezent la peste 800 mld. ... La randul lor, consumatorii din municipiul Constanta au datorii pentru energia termica furnizata de CET prin intermediul regiei de distributie a agentului termic, in cursul iernii precedente.
La sediul Primariei Municipiului Constanta s-a desfasurat ieri o intalnire intre primari si alti reprezentanti ai autoritatilor publice locale din localitatile Constanta, Navodari, Agigea, Basarabi, Ovidiu, Techirghiol, Eforie, Tuzla, Cumpana, Mihail Kogalniceanu, Lumina, Corbu, Valu lui Traian si Poarta Alba, in vederea constituirii pe baza Legii nr.351/2001 a Zonei Metropolitane Constanta, un areal economic, social si cultural care in situatia in care se va infiinta, va deveni cea de a doua mare aglomerare urbana din Romania, dupa Bucuresti, cu o populatie de aproximativ 450 milioane de persoane.
Fabrica de creta din Basarabi a fost supusa procesului de privatizare ca multe alte fabrici din judetul Constanta, mai mult sau mai putin rentabile. ... in conformitate cu Legea 10/2001 prin Biroul executorului judecatoresc Constantin Adrian Stoica din Constanta.
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta". Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
La eveniment au fost prezenti Mihai Daraban si Ion Danut Juganaru, presedintele, respectiv vicepresedintele Camerei de Comert Industrie Navigatie si Agricultura Constanta (organizator al targului), prefectul Danut Culetu, Iancu Sapera, seful Directiei Agricole (coorganizator al targului), Theodor Mihalcea, director general in cadrul Ministerului Agriculturii, Veronica Toncea, presedintele director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Dumitru Mergiani, directorul APIA Constanta, Marian Iordache, primarul ales al Medgidiei si Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, consulii generali ai Chinei si Turciei acreditati la Constanta, alaturi de numerosi reprezentanti ai firmelor expozante si ai fermierilor constanteni.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
Evenimentul, organizat de Radio Romania - Centrul Cultural Media si Radio Romania Constanta, s-a desfasurat in intervalul 14 - 18 august, in premiera in Constanta, in incinta pavilionului expozitional din vecinatatea City Park Mall. ... Premiile Targului Gaudeamus Constanta 2014 au fost decernate astfel:
Afacerea a intrat si in vizorul Inspectoratului de Concurenta Constanta, care asteapta sa vada cum se vor derula lucrurile.
Noul cartier va include gradinite, scoli dar si spatii verzi. ... Un proiect important pe care administratia locala din Agigea il are in derulare este si cel privind achizitionarea de mobilier pentru scoli, desfasurat in parteneriat cu Ambasada Japoniei.
La aceasta editie, au participat peste 310.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 682 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea:
La sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta avut loc ieri lansarea CD-ului de promovare a exportatorilor constanteni, material informativ realizat printr-un parteneriat public-privat intre CCINA si Ministerul Economiei si Comertului.
google-analytics.com