Cautare

2657 de rezultate pentru "scandal electoral" (3.68 secunde)
Votarea incepe la ora 7:00 si la ora 21:00 presedintele biroului electoral al sectiei de votare declara votarea incheiata si dispune inchiderea sectiei de votare.
In viitorul Parlament nu vor putea intra decat reprezentanþi ai partidelor care depãºesc pragul electoral sau candidaþii independenþi care obþin cel puþin jumãtate plus unu din numãrul voturilor exprimate in colegiul in care candideazã.
Potrivit unei hotarari de interpretare data de Biroul Electoral Central, presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare sunt obligati sa organizeze in asa fel desfasurarea procedurilor de votare, astfel incat sa se inscrie in orele prevazute expres de lege.
Presedintele PRM Cluj, Gheorghe Funar, solicita birourilor electorale din Cluj-Napoca si din judetul Cluj sa dispuna indepartarea afiselor electorale ale UDMR, invocand o decizie a Biroului Electoral Central (BEC).
Biroul Electoral Central a respins, joi, semnul electoral al candidatului PIN la Primaria Capitalei, Cozmin Gusa, precum si al acestei formatiuni pentru Bucuresti, la propunerea reprezentantilor PC si PNL in BEC, Vlad Hogea si, respectiv, Tudor Chiuariu.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a contestat, joi, la Biroul Electoral Central (BEC), hotararile Biroului Electoral Judetean Cluj si Biroului Electoral Cluj-Napoca, de respingere a contestatiei PRM privind afisele electorale ale UDMR.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
Numarul alegatorilor inscrisi in Registrul electoral la data de 30 iunie - 18.903.900 (Autoare:
Ieri pana la ora 18.00 Biroul Electoral Municipal primise 18 sesizari privind fraudarea alegerilor. ... Ziua alegerilor a inceput furtunos, inca de dimineata Biroul Electoral Judetean (BEJ) anuland autorizarile celor 386 de reprezentanti ai "Ziarului de Galati" si Antenei 1 ca observatori in sectiile de votare.
Descoperirea a avut loc in urma unei sesizari a PD-L vizavi de situatia inregistrata la Biroul Electoral de Circumscriptie nr. ... Biroul Electoral Judetean a fost doar notificat de aceasta sesizare pentru ca ea a ajuns in final la Biroul Electoral Central (BEC).
Si nu am in vedere doar schimbari de echilibru, cum ar fi o mai exacta reglementare a campaniei electorale sau o mai atenta calibrare a acelor aspecte tehnice de exercitare si inregistrare a votului, inclusiv a celui din Diaspora, in cadrul unui Cod electoral care sa opreasca spirala inventarii unor noi metode de fraudare sau de cumparare a voturilor.
Guvernul va propune Parlamentului initierea unor dezbateri politice pe tema modului de organizare si desfasurare a sistemului electoral, la care sa participe toate partidele si organizatiile neguvernamentale, a anuntat ieri ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu.
Biroul Electoral Central a respins toate contestatiile, iar BEJ a dat la tiparit buletinele de vot pentru turul al doilea. ... Biroul Electoral Central (BEC) le-a respins rand pe rand pe toate, desi procedura, cel putin in unele cazuri, s-a respectat intocmai.
Pozitia Coalitiei 2012 pentru Alegeri Corecte cu privire la organizarea concomitenta a alegerilor locale si a celor parlamentare si modificarea legislatiei electorale pentru alegerile din 2012 Luand act de propunerile partidelor politice aflate la guvernare vizand comasarea alegerilor si modificarea sistemului electoral pentru alegerile de anul viitor, Coalitia 2012 pentru Alegeri Corecte isi exprima ingrijorarea cu privire la efectele potential devastatoare ale acestor schimbari asupra gradului, si asa precar, de democratie din tara noastra.
Premierul Victor Ponta isi va depune candidatura pentru un nou mandat de deputat, in acelasi colegiu electoral din judetul Gorj in care a fost ales inca de la intrarea sa in Parlamentul Romaniei in anul 2004.
Scandal in Coalitie! UDMR a anuntat ca nu accepta varianta PDL privind Parlamentul unicameral Un nou scandal pe tema sistemului electoral incinge coalitia.
Asociatia "Pro Democratia" va inainta in aceasta saptamana Parlamentului un proiect de lege privind modificarea sistemului electoral din Romania.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat ieri ca la Birourile Permanente ale Parlamentului au stabilit "infiintarea unei comisii speciale pentru elaborarea Codului electoral".
Biroul Electoral Central a luat decizia ca PNG si PLD sa participe la alegerile europarlamentare fara semn electoral pe buletinele de vot. ... "In Biroul Electoral Central s-au luat doua decizii:
Sfarsit de saptamana incarcat la Biroul Electoral Judetean (BEJ), unde pare ca s-a rasturnat caruta cu contestatii. ... PSD a mers mai departe si a sesizat Biroul Electoral Central printr-o contestatie, dar in final si acest demers a avut acelasi deznodamant, actiunea fiind respinsa ca nefondata.
google-analytics.com