Cautare

612 de rezultate pentru "salon 1 concept" (3.46 secunde)
Serile de marti si joi (16 august si 18 august) iti sunt dedicate, de la ora 19.00 la ora 23.00, la Yucca Welness Center - un concept nou, care Crede, Iubeste, Traieste.
La Jubile Concept ai in exclusivitate pentru aceasta ocazie o cina speciala, cu un meniu de preparate culinare semnat de celebrul Chef Catalin Scarlatescu! ... Cina de la Jubile Concept este cadoul perfect atat pentru tine cat si pentru jumatatea ta.
Elena Gheorghe a organizat pe ultima suta de metri petrecerea pentru aniversarea de 1 an a fetitei sale si rupere de turta.
Nu pot crede in iubire decat ca si concept. Concept teoretic imposibil de aplicat in realitate. As putea rezuma astfel:
Printre ele se numara Absolutely Fabulous si V for Vintage, doua targuri dragi mie la care particip intotdeauna cu placere si pentru care ma pregatesc intens cu un concept bine studiat.
Orientarea incepe sa se si manifeste punctual, prin, de pilda, intentia de adoptare, de catre Romania, a unei strategii de aparare preventiva sau de activare a unui concept de securitate in regiunea Marii Negre care, in viziunea presedintelui Basescu, s-ar baza mai degraba pe Washington (si Londra), decat pe vestul european (mai ales Germania si Franta).
Numai ca Biserica nu este tocmai receptiva la ideea de colaborare cu, sa zicem, fundatia Concept, care se chinuie sa promoveze un comportament fara risc in randul populatiei in ceea ce priveste HIV/SIDA/ITS.
Este un concept foarte frumos. ... E de fapt un concept. Nu e numai o creperie breton, ci prima Ambasada Bretona in Romania:
iARO Camarad este un concept aflat momentan in stadiu incipient, bazat pe primele modele ARO, numite IMS. ... iARO Camarad Concept a inceput deja sa fie construit.
Revenit in salon, Regele refuza, in continuare, sa semneze actul de abdicare (desi, intre timp, Petru Groza se laudase in fata Reginei cu un pistol pe care-l avea in haina, adus ca sa nu pateasca ca Antonescu, la 23 August).
In perioada 16-18 februarie a.c. la Complexul Expozitional Romexpo din capitala se va desfasura a treia editie a Salonului International de franciza- RoFrancize 2007.
Recent, frumoasa prezentatoare a postat pe pagina de Facebook doua fotografii cu un salon de nunti despre care scrie ca este asa cum viseaza ea.
Copiii vor fi vedete ale acestei editii, care prinde sarbatoarea de 1 iunie chiar in mijlocul celor cinci zile de Bookfest.
Daca sunt sectii de terapie intensiva cu mai multe paturi intr-un singur salon, riscul de infectii nosocomiale creste in functie de numarul de paturi.
1. ... xxx Intr-un salon de frumusete: ... Iar apoi, cu un ranjet de cretin a dat sa fuga spunandu-mi ca este 1 aprilie!
Ocupa-te pe indelete de tine si mergi la un salon de infrumusetare si intretinere corporala sau gandeste-te la imbunatatirea garderobei.
La sectiunea "Scrietii domnului Dan Roata" putem fi martorii unor schimburi de idei foarte constructive, care ne face totusi sa ne intrebam foarte serios daca personajul acesta nu isi construieste laborioasa cariera politica dintr-un salon de la Palazu Mare.
In Paradisul deschis publicului de parlamentarul democrat, dotarile pornesc de la sezlonguri si toboganele cu apa si ajung la un hotel, un restaurant, un centru Spa, o sala de fitness, un salon de frumusete, saune umede sau uscate si sase piscine.
Dementul care isi petrece timpul trimitand mesaje obscene catre reprezentantii presei, jignind in stanga si-n dreapta sau agresand pe cei cu privirea mai limpede ar putea candida eventual doar pentru postura de sef de salon la un institut neuropsihiatric, nicidecum pentru Parlament.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost internata la Spitalul Militar Cluj-Napoca, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, ea fiind mutata, in 12 septembrie, dintr-un salon al Sectiei Neurologie intr-o rezerva de la Terapie Intensiva.
google-analytics.com