Cautare

612 de rezultate pentru "salon 1 concept" (3.16 secunde)
Lora, Alina Eremia, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia ne-au pregatit peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretari acustice, single-uri noi, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant.
Bijuteriile care transmit emotii reflecta fidel personalitatea celor care le poarta si fascineaza printr-un design delicat cu mixuri inventive pot fi gasite din 18 decembrie 2017 in Bucuresti Mall, la etajul 1.
Norocul este un concept pagan, iar grecii antici si romanii obisnuiau sa se inchine norocului sub forma zeitei Fortuna. ... Un exemplu in acest sens il gasim in rugaciunea din Faptele apostolilor 1:23-26, unde putem citi: ... In Romani 8:28 putem gasi chintesenta acestui concept:
Acest concept este diferit de continuitatea unei persoane ca fizic sau spirit, si se apropie mai mult de modul in care, generatiile care vor veni, isi vor aminti sau vor fi influentate de faptele cuiva.
Metabolic balance este un concept de nutritie care printr-un plan individual, dezvoltat din punct de vedere medical si stiintific, imbunatateste calitatea vietii si sanatatea.
Un concept nou si care este din ce in ce mai actual in chirurgie este cel de medicina personalizata, bazele acestui concept fiind expuse in cadrul Congresului IASGO.
Vineri, 18 octombrie 2013, are loc deschiderea concursului Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix - cel mai bun concept de viata sanatoasa, la sala Arena Gym din Capitala.
Cel care a creat acest concurs este renumitul specialist in fitness si pregatire fizica Mihai Dragomir - creatorul primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept. ... 1.
Daca vorbim de anti aging si de fitness, atunci amandoua fac casa impreuna cu Mihai Dragomir, antrenorul fitness specialist care a inventat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Anti Aging Concept - singurul brand de fitness anti aging de la noi din tara.
Mihai Dragomir - Pomotorul Fitness ului in Romania - este cel mai cunoscut si apreciat specialist in fitness si cel care a creat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania- Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Mihai Dragomir - Pomotorul Fitness-ului in Romania - este cel mai cunoscut si apreciat specialist in fitness si cel care a creat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Regizorul acestui film despre viata sanatoasa este conceptul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - Singurul concept de fitness anti aging din Romania este Conceptul care a slabit nenumarate editii concurentii faimosului concurs Mens Health - Da jos Burta.
Creat pe platforma primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept, acest curs isi are originea in 2006, fiind initiat si sutinut de promotorul Fitness-ului in Romania, renumitul antrenor de fitness Mihai Dragomir.
Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept este primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania si are la baza cel mai bun sistem profesionist de pregatire psiho-fizica, care practic evalueaza atat dimensiunile si compozitia corporala pe baza unor repere antropometrice simple,cat si succesiunea modificarilor de forma ale raporturilor dintre parti in timpul efectuarii miscarilor simple, cotidiene si de performanta sportiva.
Binecunoscuta realizatoare tv si radio a lansat recent un nou concept de eveniment: conferintele de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona".
Zilnic, SMURD efectueaza, in medie, 1.000 de interventii, cu 280 de echipaje de prim ajutor, 30 de terapie intensiva, 8 de terapie intensiva pentru nou-nascuti, 8-9 elicoptere (Autoare:
Elena Cucicovschi, proprietarul magazinului Hellen Concept Store din Piata Romana, le asteapta pe doritoare sa participe la cursul sau despre arta feminitatii, pe care il va sustine chiar in acest loc, duminica, 20 decembrie.
Exotique este conceput ca un Inspirational Boutique, un concept croit pe dorinta de a oferi lucruri exclusiviste celor care iubesc frumosul si un brand care nu promoveaza o anumita linie in mobila sau o tara anume ci un stil.
Oana Sorescu a devenit primul trainer in Tehnicile de Eliberare Emotionala EFT MR din Romania, in urma cursurilor si examinarilor care au avut loc in Brighton, Sussex, Marea Britanie, in perioada 1-3 aprilie 2016. ... Nu este un concept nou, il regasim in psihoterapie, sau in ritualurile samanice.
Sfera publica este un concept mai vechi decat am putea crede. Pentru a-l explica, ne putem intoarce in timp pana in Grecia antica.
google-analytics.com