Cautare

537 de rezultate pentru "sabion bijuterii" (2.91 secunde)
Casa de Bijuterii Sabion a luat nastere in anul 1998, ca o mica afacere de familie, din pasiunea pentru arta realizarii bijuteriilor. Pasiunea a evoluat odata cu dezvoltarea afacerii, iar astazi, celor 16 magazine Sabion din tara li se adauga Galeriile Sabion deschise pe Calea Victoriei 68-70.
Galeriile Sabion din Cocor au concurat cu importanti jucatori de pe piata de retail internationala cum ar fi Tiffany’s, Macy’s sau Apple Store.
Joi, 21 noiembrie, va avea loc redeschiderea Galeriilor Sabion, pe Calea Victoriei 68-70 dar si lansarea in incinta lor, a colectiei Mistero semnata de Gianni Lazzaro, cel mai cunoscut bijutier roman la nivel international.
Noutatile sunt mai ales la capitolul “bunuri sub forma de metale pretioase, bijuterii, obiecte de arta si de cult, colectii de arta si numismatica, a caror valoare depasesc 5.000 de euro“.
Comertul cu bijuterii "la negru" depaseste 70% din piata totala a bijuteriilor din Romania. ... "Comertul subteran cu bijuterii de toate tipurile depaseste cu mult 70% din piata totala a bijuteriilor din tara noastra".
Din Israel sosesc astazi in Europa ideile de moda, bijuterii, produse cosmetice si make-up. ... Linia de bijuterii Thea are ca semn distinctiv semnele ebraice elad, uniune de litere din testamentul Kabbalah, a caror semnificatie si insiruire reprezinta protejarea si respingerea energiilor si fortelor negative.
Beatrice Mistodinis, director al firmei de bijuterii Sigrid, participa zilele acestea la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". ... Beatrice Mistodonis participa impreuna cu fiica sa de 14 ani, Cristiana Marie, pasionata si ea de bijuterii. "Imoportam bijuterii din argint din Thailanda!
Vineri, 6 septembrie 2019, la Galeriile Sabion din Bucuresti, a avut loc vernisajul expozitiei de pictura intitulata Interferente. Pe simeze sunt lucrari semnate de Cristina Georgescu si Claudiu Victor Gheorghiu.
• In 3 iulie, doua persoane inarmate cu o sabie si care purtau cagule pe fata au patruns intr-un magazin de bijuterii din Navodari, unde i-au amenintat pe angajati si de unde au furat bijuterii in valoare de 15.000 de lei, dupa care au fugit.
Din totalul pietei autohtone de bijuterii, 75% il reprezinta comertul la negru. ... Exista retele bine organizate care aduc direct pe tejgheaua vanzatorului bijuterii din aur in cantitati de sute de kilograme la fiecare transport.
Catalina Marinescu, creatoare de bijuterii si de obiecte hand-made, a participat la targul organizat recent in curtea Muzeului Taranului Roman.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat zilnic, intre orele 9.00 - 18.00, pe platoul din Piata Amzei. ... bijuterii model victorian, bijuterii art nouveau si art deco, dar si piese regale, unicat.
Potrivit legii, parlamentarii sunt obligati sa depuna anual declaratii de avere si sa si le reactualizeze ori de cate ori dobandesc bunuri noi, cum ar fi terenuri, masini, bijuterii sau imobile.
Deputatii si senatorii s-au vazut nevoiti sa-si suflece manecile si sa completeze noile formulare care trebuie sa contina date despre bijuterii, conturi, case si, in premiera, despre afacerile pe care le-au derulat cu statul.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi), dar si bijuterii din pietre pretioase - chihlimbar, onix, cuart roz, jad, diamante, si semipretioase, dar si bijuterii model victorian, bijuterii art nouveau si art deco, dar si piese regale, unicat.
La targul de Craciun de la MTR sunt prezente si brandurile de bijuterii Art My Way si Nuwa Jewrlry. ... Facem bijuterii si la comanda si pe alte culori. ... Lucram si cu aliaj, cupru, alama, la bijuterii, la brose lucram cu lemn.
In cadrul targului colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman organizat in acest week-end, gasiti si un stand cu bijuterii superbe, din argint, de firma si industrial, amestecate: ... Doamnele peste 40 de ani cauta bijuterii vechi, iar cele tinere cauta bijuterii moderne.
Pe de o parte oameni saraci, care dupa cele cateva zile de sarbatoare au ramas fara un sfant in buzunar, amanetandu-si putinele bijuterii din aur pentru a face rost de bani, iar pe de alta parte, oamenii instariti care fac rand in fata caselor de schimb valutar.
Un nou magazin de bijuterii Amazing Jewelry a fost deschis recent, la etajul 1 al centrului comercial Bucuresti Mall. ... Incepand din luna ianuarie, in toate magazinele vor fi disponibile si colectii de bijuterii pentru copii, plus alte mii de modele de bijuterii si accesorii cerute de public.
Catalina Marinescu, creatoare de bijuterii si de obiecte hand-made, a participat la targul organizat recent in curtea Muzeului Taranului Roman.
google-analytics.com